icon

Jak vybrat vhodný sportovní kočárek na vesnici?

janajanice83
Včera v 08:44

Dobrý den, prosím o radu a zkušenosti s vhodným kočárkem, sporťákem na vesnici. Pročítám a koukám a už mi z toho jde hlava kolem. Chtěla bych s vhodným odpružením, 4 kola, ať jde složit do auta, opěrka do lehu... a nestál majlant. Vždy nějaký najdu JUCHů a pak si přečtu recenze a zase váhám. Abych nevybírala a dítě zatím nevyrostlo 😀 Děkuji

pucalka1501
Včera v 19:10

Za mě klidně valco snap 4 sport. Měla jsem ho a zvládl co bylo potřeba - lehčí lesní i polní cesty (žádný extrémní šutry a šílený kořeny), rozbitý chodník u nás taky nebyl problém, tráva, kostky, u babičky na vesnici taky pohoda. Trochu mínus byl tenký materiál koše, ale pro mě plus zase bylo že se skládá sezením dovnitř. Jestli potřebujete víc místa pro prcka nebo větší střechu tak petite&mars street 2 air nebo valco snap trend sport. Z kategorie do 10 000kč bych řekla že nejlepší kočárky, trochu to potvrzuje i fakt že jsou vidět všude, jsou prostě super.

hennrietta
Dnes v 05:08

Nemám 4kolku, ale bydlím na vesnici (v okolí pole a les) a mám TFK. Je to trojkolka, takový tank a projede všude.😄 Jen není příliš skladný a je těžký. Používáme ho tady na procházky, delší výlety, protože je prostorný, pohodlný a dost se vejde pod kočár.
Do města, k doktorům a na takové popojíždění mám Graco Myavo. Lehoučký, docela skladný, ale terén fakt nedá. 🤣