icon

Vybíráme sportovní kočárek

kaczmik
28. čer 2018

Ahoj maminky, potřebuji radu ohledně sportovního kočárku. Aby byl dobře složitelný a rozložitelný, skladný, měl nafukovací kola a sklopnou korbu do lehu. Jedná se mi o takový kočárek, který přežije i terén a výlety, byl pohodlný pro dítě, ale nestál majlant. Takový dobrý kompromis. Máte některá nějaký tip, případně dobrou zkušenost?

ariadna12
•
28. čer 2018

Mne vyhovuje Babydesign lupo comfort, nafukovaci vsechna kola, vepredu mensi, vzadu vetsi, peruje, da se dat do lehu, polosedu a sedu. Predni kolecka jsou s dvoji funkci (aretace=jedou rovne a nezataci, a bez aretace se otaceji). My koupili v 2kombinaci korbicku pro novorozence a sportovni korbicku, maji spolecny podvozek. Da se odcvaknout od podvozku a podvozek slozit naplacato a dat do kufru auta. Jen neni dobra pumpicka, nam dali nefunkcni, a po reklamaci dalsi vadnou, takze se koupila jina jinde. Kocarek se dobre ovlada. Na netu jsou videa k manipulaci s timto kocarkem.

kaczmik
autor
•
29. čer 2018

@ariadna12 Děkuji za tip. Pro nás je už 2kombinace zbytečná, ale mrknu.

martiniquest
•
29. čer 2018

Baby design lupo neni v zadnem pripade skladny kocar. Zabere temer cely kufr octavie. Meli jsme model dotty (ma jen jine barvy, konstrukcne to same) a prodali jsme ho, protoze jeho rozmer je pro cestovani neunosny.

kaczmik
autor
•
29. čer 2018

@martiniquest Díky za info

ariadna12
•
29. čer 2018

@martiniquest je teda pravda, ze v kufru octavky nasi rodiny skoro nic nebyva😉

hrasek15
•
29. čer 2018

Mám Britax b-motion 3 a jsem spokojená. Nafukovací všechna 3 kola, lehký, skladný, polohovatelný, v terénu v pohodě (kamínky, louka, lesní cesta), cena cca 6500. Akorát nejde dát po směru jízdy, ale moje dcera s tím problém vůbec nemá, ráda kouká, co kde litá. Pak mám doma ještě red castle shop n' jogg 2, taky trojkolka, ale těžší, větší a v kufru už zabírá hodně auta (mám Fabii III combi).

sangina
•
29. čer 2018

Dobrý den..já jsem byla spokojená s prampol zebra značkou...

kaczmik
autor
•
30. čer 2018

Všem děkuji, mrknu

bonavoxa
•
30. čer 2018

@kaczmik Taky to teď řeším. A v úvahu zatím připadá valco Snap 4 nebo Ultra. Ultra má polohovací korbičku proti a po směru jízdy. A Britax B motion 4+. Ještě Gesslein. Úplně ideální kočárek jsem nenašla. Dcera odjezdila ve sporťáku Espiro Enzo Evo..byl fajn. Kdyby nešlo o cenu, tak Joolz Hub.

petula720
•
30. čer 2018

Ahoj, mě se nejvíc líbí TFK Joggster. Mají více variant, Sport na běhání, Adventure do terénu, ...dá se krásně složit, je celkem lehký, má super kotoučovou brzdu a projede i velmi náročný terén. Za mě fakt TOP. 🙂

sonulinka76
•
1. črc 2018

My měli tfk jogster x4a ikdyz vypadá jako tank,super lehký ,projede vše a skládá se poradně ,sice cenově trochu výše ale za me1

mku
•
1. črc 2018

@petula720 mame adventure a je teda fakt bozi... nemenila bych...

mku
•
Autor odpověď smazal
•
kaczmik
autor
•
1. črc 2018

Děkuji všem. Na každý se podívám

alena12121212
•
24. črc 2018
Uživatel alena12121212 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od alena12121212.

@kaczmik Ahoj doporučím ti dva články kde najdeš Nejlepší kočárky (kombinované, sportovní a golfové) letošního roku. Jsou tam levné i dražší modely, a sportovní také... Navíc jsou tam i rady jak si vybrat a na co se zaměřit.

https://www.testado.cz/nejlepsi-kocarky-deti/

https://www.chytryvyber.cz/nejlepsi-kocarky/

sunflowerr
•
Autor odpověď smazal
•
kaczmik
autor
•
24. črc 2018

Díky všem

kittyy17
•
24. črc 2018

Tfk joggster twist, projede úplně všechno, pohodlně se v něm vyspí i pětileté dítě, unese 30 kg. Dá se sehnat na bazarech za slušný peníz, je téměř nezničitelný