Kočárek pro dvojčátka. Jaký byste volily?

ewik84
31. srp 2020

Krásný den všem. Měla bych prosbu. Jsem ve fázi vybírání kočárku pro dvojčátka, která se narodí cca leden/únor. Už jsem na nějaké koukala, ale ještě jsem nenašla úplně to, co by bylo to pravé. Můj požadavek: děti vedle sebe, musí přijet 80 takovými dveřmi, nafukovací kola, dobře skladný, možnost předělat pak na sporťák, ideálně i ruční brzda, polohování nožiček u sporťáku, možnost sklopení zad u každého dítěte zvlášť, možnost nasazení autosedaček. Barevně by se jí libil béžový, šedý a pod. Plus aby měl kočárek možnost korbiček a byl dobře ovladatelný a nebyl moc těžký..Jaký byste volily, jaké máte zkušenosti? Děkuji za každý postřeh a radu.

martiina_k
31. srp 2020

Tak tady se zaháčkuju, protože máme termín 25. února, no počítám, že to bude taky ten přelom leden/únor. Ale teda kočárek nevybíráme 🙂 zatím. Tak se tady inspiruju.

alcar
31. srp 2020

Ja mela Bumbleride indie twin. Ma vsechny tvoje pozadavky. Nicmene dneska uz je pomerne velky vyber (jiny nez v roce 2017, kdy jsem rodila ja), proto ti doporucuji se obratit bud na fb skupinu Dvojčátka nebo primo jejich eshop dvojčatka.cz
Paní majitelka Helena Valo je v teto oblasti dost akcni, ochotna a poradi s vyberem. 😉

meronym
31. srp 2020

@ewik84 Bugaboo

vendes
31. srp 2020

Nemám sice dvojčata, ale moc se mi líbí Bugaboo Donkey, který bych chtěla do budoucna jako sourozenecký. Bazarový se dá sehnat a potom ještě i prodat.

olga_
31. srp 2020

Mrkni na web dvojcatka.cz, paní je velmi ochotná, má úžasný přehled a dobrý výběr. Já měla nejdříve Bugaboo donkey, protože ho všichni vychvalovali do nebes a jako jo, šlo to, ale sporták už jsem vzala Bumbleride indie twin a jsme spokojení. U Bugaboo mi vadil kolébkový sedoleh.

zadovicek
31. srp 2020

Měla jsem Bumbleride Indie Twin v černé barvě, pro páreček jsem pak používala barevné doplňky. Vešla jsem se všude, i v paneláku do výtahu. Skvěle ovladatelný i jednou rukou,dokonce i lépe než drahý Gesslein. Až mi bylo líto ho pak dávat pryč 🙂

michelleponky
31. srp 2020

Mám bugaboo donkey a doporučuji! Vyladíte si ho podle sebe jak chcete, je mnoho barev, nebo jsou paní, které šijí krásné stříšky, potahy na madla atd. Dveřma projedu (a to jsem si vážně myslela a několik lidí co ho mají řikalo, že neprojedu a projedu krásně. Vejdu se i do výtahů i na eskalátory v metru.

fyii
31. srp 2020

@ewik84 ja mela bugaboo donkey a byl uzasny, s dvema detma slusnym nakupem projel ve 30 cm snehu na horach vse a ovladal se jednou rukou.

lolam10
31. srp 2020

Tfk twinner duo.ma vse(akorat sutosedacky nevim,nezkousela jsem).akorat je trochu těžší ale skvele skladnej pri složení.projede vse(teren) a deti měly dost pohodli...

me_druhe_ja
1. zář 2020

Zkus kouknout na Mountain Buggy Duet. Sice nebudu mít dvojčata, ale děti 15m od sebe s tím, že starší ještě dlouho chodit nebude, a tenhle by mě splňovat snad skoro všechno plus není tak drahej jako Bugaboo. Mě se líbí nejvíc snad, číhám na něj na bazaru.😃

monika3456
1. zář 2020

Nejlepší je Bugaboo donkey 👍👌

sabcav
1. zář 2020

já neměla dvojčátka, ale děti 2* blízko od sebe, takže jsem řešila něco podobného. U mě vyhrál bazarový tfk twinner twist duo , je to držák, projede dobře terén i sníh, projede 80 cm dveřmi, hliníková konstrukce, dobře se skládá do auta a dokud jsou děti malé, dá se ovládat i jednou rukou, takže ve druhé ruce lze mít třeba nákup nebo psa nebo staršího sourozence. Opravdu jsem byla velmi spokojená.

U bugaboo donkey mi silně vadila cena (tfk jsem pořídila v pěkném zachovalém nerozhrkaném stavu a hodně doplňky za 10 tisíc a za 7 jsem ho ještě prodala) a hlavně i to kolébkové sezení u bgb se mi vůbec nelíbí.

versatilka
1. zář 2020

EasyWalker Duo byl skvělý. Polohování nožiček se k němu dá dokoupit. Chybí mu ruční brzda, ale nikdy jsem ji nepotřebovala a to jsem drobek a chodila jsem s kočárem kopce po stráních. I přes suťové pole jsem ho převezla. Složila jsem ho i do malého auta typ fabie.

nekiaxy
1. zář 2020

Za mě rozhodně Easywalker duo. Polohovani nozicek se da dokoupit, projede perfektne i teren. Donkey byl mimo muj rozpocet, prijde mi predrazeny hlavne za znacku. TFK mi prisel vice mestsky. Byla jsem moc spokojena.

sabcav
1. zář 2020

@nekiaxy tfk je podle mě univerzální, nejen městský ... projel i Fousáčkovu stezku okolo Bauráče 😀 , což je taková cesta poly , lesy na Šumavě okolo penzionu, to je prostě pan kočár 👍 nebo jsme s ním šli kolem Vydry ... a my s tím běžně jezdili tady v Mariánkách v lesoparcích a nebo na Kladské nebo v Chebu na Krajince apod.

ewik84
autor
1. zář 2020

Vsem moc děkuji. Kouknu na to. 😊

annnnnnnnnnnnnnnn
Autor odpověď smazal
Zobraz
annnnnnnnnnnnnnnn
9. lis 2020

My používali EasyWalker Duo, teď zrovna ho prodáváme, děti mají ve dvou letech 16 kg každý a bydlíme na kopci, tak to už jsem nedávala, jinak jsme projeli každým lesem.
https://deti.bazos.cz/inzerat/127700810/kocar-e...