Jaké barevné doplňky k olivové barvě kočárku?

nikozeli
23. čer 2018

Ahojky, prosím o radu, jak barevně sladit khaki/olivovy kočárek s doplňky pro holčičku? Hlavně tak, aby se chlap nestyděl kočárek vozit🙂 tudíž žádná syta růžová, žádná srdíčka, nic extra křiklaveho.. na to si nepotrpim ani ja🙂
Chci prvky růžové viz foto sovicky s tím, že růžové sovy půjdou jako podložka, chrániče pásu a madlo u dítka. A neutrální sovy budou jako nanoznik a rukavnik. To, že by byl jeden vzor ve dvou provedeních snad nevadi, vzhledem k tomu, že v zime nanoznik prekryje vnitřek a naopak v létě nanoznik netřeba. K te olivové mi nesedí nic křiklaveho, spíš takto tlumené. Moc díky za rady, nemám pro sladění úplně cit, fantazii 🙂

nikozeli
autor
23. čer 2018

PS: viz sovy představu mám, jen nevím zda správnou a za jakékoli nápady, fotky.. budu moc vděčná, děkuji 🙂

normalnimatka
23. čer 2018

tvl:D to je podnětnej a hodnotnej příspěvek:DDD
ne, pardon. hele jako nevim, proč by se měl tůvj muž stydět, když byste měli růžovou deku nebo cokoliv v kočárku. mně naopak přijde, že kdo má holčičku, tak má VŠECKO růžový a je úplně jendo, jesi to vozí ten, nebo onen. já upřednostňuju unisex barvy, a ta první varianta se k olivový dost hodí. obecně hnědá, oranžová... ani fialová by asi nebyla úplně marná. pokud tam tu růžovou chceš, pak kombinovat olivovou, růžovou, bílou, fialovou, šedou třeba.

ale kdybych musela slaďovat všecko takle dokonale, tak asi nedělám nic jinýho. bych to tak neřešila;)

xkalisto
Autor odpověď smazal
Zobraz
xkalisto
23. čer 2018

Když to projdu podle teorie barev tak buď komplementarni nějakou ružovofialovou. To je hodně kontrastní kombo.
Analogově by byla fajn žlutá, to je takové decentnější, a víc na takový přírodní dojem.
V kombinaci třech barev bych brala s oranžovou a fialovou s tím že jedna je dominantní a ta druhá na doladění pro efekt.
Bílá je neutrální tou se nic nezkazí.

ira82_ra
24. čer 2018

Ačkoli na růžovou taky moc nejsem, tak k té olivové úplně vidím takovou tlumenou starorůžovou. V nějaké míře bych ji tam zakomponovala. Třeba i s nějakou béžovou. Něco takového: https://www.fler.cz/zbozi/svetle-pastelove-star... nebo https://eshop.mechulka.cz/mechulka/eshop/3-1-Vz... https://www.google.com/search?biw=1024&bih=600&... . Deku třeba nakombinovat s minky: https://www.latkychameleon.cz/minky/minky-staro... . Nebo tato je hezká: http://www.tramtada.com/produkt/design-minky-de... .

nikozeli
autor
24. čer 2018

MOC VŠEM DEKUJU, MAM JASNO🙂 jste hodné

nikozeli
autor
24. čer 2018

Jasno .. 🙂