Jaký máte zimní fusak v malém kočárku?

ewusssa
9. pro 2017

Ahoj damy, prosim jaky mate zimni fusacek v kocarku? Jde mi o ty malinke korbicky. Ja mam kocarek s takovou malinkou korbickou a kdyz tam dam zimni fusak, ktery je teda dvakrat vetsi nez samotna korbicka (takze vrsek a spodek fusaku je narolovany) a to mam obycejny fusak zadny mega obri a strcim tam dceru v kombinezce tak se ani nehne je tam uplne nachlup nasoukana a pokud dcera vyroste o 10 cm tak nevim v cem ji budu vozit, samozdrejme az bude sedet pujde do sportaku ale tet v te zime je to hruza, chudacek se nemuze ani hybat. Vidavam maminky i s mensi korbickou takze prosim o radu ty maminky ktere maji taky mensi kocarek jak to v zime resite?

pavcik123
9. pro 2017

Hmmm tohle jste asi měla řešit dřív 🙂
Kočárek těžko nafouknute, leda koupit menší fusak

eleanooor
9. pro 2017

Ja mela taky docela malou korbicku a fusak co byl ke kocarku v cene mi do korby nevesel. Dala jsem podzimni sustakovy podsity fleesem a odepla spodni dil. Malou jsem vozila jeste v zavinovacce tak ji bylo krasne teploucko. Ted do sportaku jsem si koupila zimni s odepinacim spodkem, takze se mi u dalsiho mimi vleze do korbicky.

zdenkaell
9. pro 2017

No tak na to je asi jedina rada. Vrat se v case, zapni rozum a kup si normalni kocar.

ariadna12
9. pro 2017

@zdenkaell Nekdo kupuje kocarek s malou korbickou, protoze se mu nevejde jiny do vytahu, viz stare cinzaky s malymi vytahy v Praze 3 na Zizkove. Treba ji rozum fungoval😉 Zkusila bych usit nebo si nechat fusak usit na miru. Jde o to, jak by to bylo rychle, zima uz je tu.

ferrari
9. pro 2017

No na to už je docela pozdě koupit jinou korbu pokud jde

versatilka
9. pro 2017

A emitex 3v1 by se nevešel? Do korbičky byste odepla spodní díl. Jinak já jsem do korbičky fusak vůbec nepoužívala. Dávala jsem dětem kombinézu, deku a přes to dekl. Někdy jsem dala místo kombinézy zavinovačku.

ewusssa
autor
9. pro 2017

Rozum mi funguje 😉 kocarek jsme podedili zadarmo ale asi budeme muset poridit nejake vetsi tank 😀

versatilka
9. pro 2017

@ewusssa co máte za kočárek. JEstli je tohle jediný problém, tak bych ho neměnila 😅

normalnimatka
9. pro 2017

tak pokud máš dvojkombinaci, tak to nastav na sporťák a polož do lehu - pokud to jde, a kup dovnitř vložnou tašku, pkud je to moc nechráněný. pokud nemáš, kup sporťák tak, aby moh suplovat i hlubokej;)

j.a.n.i
9. pro 2017

@ewusssa Dokup fusak do korby - já měla třeba tenhle: https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/dr-f...

vemira
9. pro 2017

Já mám Emitex Cocoon a kočárek jsem měla Britax Affinity, který má teda taky hodně malou nebo spíš úzkou hlubokou korbičku a vlezl se mi. Ten fusak má takové prodloužení na nožičky, které se dá ohnout dovniř, pokud děťátko má možky ještě krátké a nožky mu do toho prodloužení nedosáhnou. Mám do toho fusaku i takovou vložku, aby byl fusak teplejší a malá se mi tam v pohodě vlezla.

hojda
9. pro 2017

Dita Tábor fusak Little Angel s Outlastem, je zvětšovací a zmenšovací, krásně měkký a podejný a navíc ta termoregulace je super, jde i rozšířit a zúžit. Vyhrál i cenu na veletrhu dětského zboží. Zvětšený vydrží skoro do 3 let, ale to už většinou není potřeba kočárek....

bambullkaa
25. únor 2018

@ewusssa a co máš za kočárek? Mě se malý vešel do korby s fusakem Lodger Bunker a španělskou dekou ještě v roce. Syn nikdy nebyl drobný, ani malý, takový obřík spíš a kočárek mám Peg pérego Book Cross a korbu Pop Up. Kde je ten problém?

lenanna
3. pro 2023
Uživatel lenanna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenanna.

Já bych chtěla nějaký, který půjde používat i až mimčo povyroste a bude sedět, poradíte?