lenanna
Uživatel lenanna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenanna.
lenanna
27. pro 2023

Chceme si domů koupit filtr na pitnou vodu. Nejvíc se nám líbí nabídka https://www.dionela.cz/ nemáte s nima někdo zkušenost? Líbí se mi, že je to česká výroba a že získali za jejich technologii i ocenění a filtry vyhrály v dTestu.

lenanna
3. pro 2023

Já bych chtěla nějaký, který půjde používat i až mimčo povyroste a bude sedět, poradíte?

lenanna
3. pro 2023

Já na radu kamarádky zkusila KetoDiet a překvapilo mě jak snadno a rychle jsem začala hubnout. Shodila jsem 10 kilo a váhu si pořád držím, protože jsem potom postupně přecházela na vyváženou stravu, našla jsem u nich i super recepty a rady a ty jídla mi moc chutnají, doteď si objednávám jejich kaše a proteinové nápoje 🙂

lenanna
1. pro 2023

Já se teda taky připojím se zkušeností. Držela jsem hodně diet, ale většinou jsem celý ten proces celkem protrpěla, hladověla, byla unavená, demotivovaná apod. S KetoDiet to ale konečně dávalo smysl a začala jsem hubnout tak rychle, že to bylo úplně k neuveření po všech těch trablích. Navíc jídla byla dostačující a dobrá, naučila jsem se díky ní dobře stravovat a super recepty a váhu si pořád držím.

lenanna
29. lis 2023

Já hledám jaké látkové plenky vybrat a moc se mi zalíbily plenky All in one Bobánek, hodně se mi líbí jak jsou ušité, že hodně připomínají praktičností jednorázovky a přijde mi super i že jsou zevnitř z tmavého fleecu. Používáte někdo?

lenanna
28. lis 2023

@zuzinazuza22 To se mi právě na Ketodiet taky líbilo, že to všechno dává smysl a můžeš se držet jejich plánu a nemusíš nic řešit. Já díky ní zhubla 8 kilo a pořád si váhu držím. Ráda vařím podle jejich receptů a pořád si objednávám jejich proteinové nápoje, kaše a mlsky, protože jsou opravdu výborný 🙂

lenanna
1. únor 2023

Tak to zní moc dobře, já na něj teď čtu hodně dobrých recenzí, prý je mnohem vychytanější než předchozí model takže ho jdu objednat. Děkuju za reakci 🙂

lenanna
28. led 2023

Mně se podle popisu taky moc líbí tak jsem ráda že s ním máte dobrou zkušenost

lenanna
31. říj 2021

@zuzinazuza22 Díky za tip, koukám na to a vypadá to fakt dobře, krásný design a líbí se mi že se vyrábí u nás.

lenanna
31. říj 2021

Doporučuju se objednat na kliniku Clinical Hair & Health jsou tam odborníci na tyhle problémy

lenanna
31. říj 2021

Doporučuju se objednat na kliniku Clinical Hair & Health jsou tam odborníci na tyhle problémy

lenanna
31. říj 2021

Mně moc pomohli na Clinical Hair & Health, doporučuju se tam objednat na trichologické vyšetření, jsou moc šikovní

lenanna
30. říj 2021

Tak jsem dala na tvoji radu a fakt mi ta desinfekce vyhovuje, je úplně univerzální a šetrná.

lenanna
23. zář 2021

Mně moc pomáhá Uroperfect manoza rapid. Začnu ho vždycky brát když cítím první nepříjemný pocity a rozežene mi to a nic z toho nakonec není.

lenanna
19. srp 2021

Ještě by mě zajímalo co používáte na desinfekci povrchů? Myslím z těch ekologických prostředků.

lenanna
3. čer 2021

@hadektana Jo to je nejlepší, my jim poslali rozbor vody a oni nám na základě něj doporučili filtr, který pro nás bude nejlepší.

lenanna
1. čer 2021

@hadektana Jednou za rok by se měl regenerovat.

lenanna
2. kvě 2021

@hadektana My jsme si když se nám narodilo naše první mimi koupili tenhle filtr https://www.dionela.cz/dionela-fam1-vodni-filtr/d-2143 máme ho na kuchyňské lince, připojí se k vodovodní baterii a natáčím si tak vodu zvlášť na pití, vaření a na umývání nádobí. Jsem s tím fakt spokojená.

lenanna
27. dub 2021

@zuzinazuza22 My nad takovým filtrem taky uvažujeme, tak jestli se vám to někomu osvědčilo dejte prosím vědět