lenanna
icon
Uživatel lenanna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lenanna.
lenanna
•
27. pro 2023

Chceme si domů koupit filtr na pitnou vodu. Nejvíc se nám líbí nabídka https://www.dionela.cz/ nemáte s nima někdo zkušenost? Líbí se mi, že je to česká výroba a že získali za jejich technologii i ocenění a filtry vyhrály v dTestu.

lenanna
•
3. pro 2023

Já bych chtěla nějaký, který půjde používat i až mimčo povyroste a bude sedět, poradíte?

lenanna
•
3. pro 2023

Já na radu kamarádky zkusila KetoDiet a překvapilo mě jak snadno a rychle jsem začala hubnout. Shodila jsem 10 kilo a váhu si pořád držím, protože jsem potom postupně přecházela na vyváženou stravu, našla jsem u nich i super recepty a rady a ty jídla mi moc chutnají, doteď si objednávám jejich kaše a proteinové nápoje 🙂

lenanna
•
1. pro 2023

Já se teda taky připojím se zkušeností. Držela jsem hodně diet, ale většinou jsem celý ten proces celkem protrpěla, hladověla, byla unavená, demotivovaná apod. S KetoDiet to ale konečně dávalo smysl a začala jsem hubnout tak rychle, že to bylo úplně k neuveření po všech těch trablích. Navíc jídla byla dostačující a dobrá, naučila jsem se díky ní dobře stravovat a super recepty a váhu si pořád držím.

lenanna
•
29. lis 2023

Já hledám jaké látkové plenky vybrat a moc se mi zalíbily plenky All in one Bobánek, hodně se mi líbí jak jsou ušité, že hodně připomínají praktičností jednorázovky a přijde mi super i že jsou zevnitř z tmavého fleecu. Používáte někdo?

lenanna
•
28. lis 2023

@zuzinazuza22 To se mi právě na Ketodiet taky líbilo, že to všechno dává smysl a můžeš se držet jejich plánu a nemusíš nic řešit. Já díky ní zhubla 8 kilo a pořád si váhu držím. Ráda vařím podle jejich receptů a pořád si objednávám jejich proteinové nápoje, kaše a mlsky, protože jsou opravdu výborný 🙂

lenanna
•
1. únor 2023

Tak to zní moc dobře, já na něj teď čtu hodně dobrých recenzí, prý je mnohem vychytanější než předchozí model takže ho jdu objednat. Děkuju za reakci 🙂

lenanna
•
28. led 2023

Mně se podle popisu taky moc líbí tak jsem ráda že s ním máte dobrou zkušenost

lenanna
•
31. říj 2021

@zuzinazuza22 Díky za tip, koukám na to a vypadá to fakt dobře, krásný design a líbí se mi že se vyrábí u nás.

lenanna
•
31. říj 2021

Doporučuju se objednat na kliniku Clinical Hair & Health jsou tam odborníci na tyhle problémy

lenanna
•
31. říj 2021

Doporučuju se objednat na kliniku Clinical Hair & Health jsou tam odborníci na tyhle problémy

lenanna
•
31. říj 2021

Mně moc pomohli na Clinical Hair & Health, doporučuju se tam objednat na trichologické vyšetření, jsou moc šikovní

lenanna
•
30. říj 2021

Tak jsem dala na tvoji radu a fakt mi ta desinfekce vyhovuje, je úplně univerzální a šetrná.

lenanna
•
23. zář 2021

Mně moc pomáhá Uroperfect manoza rapid. Začnu ho vždycky brát když cítím první nepříjemný pocity a rozežene mi to a nic z toho nakonec není.

lenanna
•
19. srp 2021

Ještě by mě zajímalo co používáte na desinfekci povrchů? Myslím z těch ekologických prostředků.

lenanna
•
3. čer 2021

@hadektana Jo to je nejlepší, my jim poslali rozbor vody a oni nám na základě něj doporučili filtr, který pro nás bude nejlepší.

lenanna
•
1. čer 2021

@hadektana Jednou za rok by se měl regenerovat.

lenanna
•
2. kvě 2021

@hadektana My jsme si když se nám narodilo naše první mimi koupili tenhle filtr https://www.dionela.cz/dionela-fam1-vodni-filtr/d-2143 máme ho na kuchyňské lince, připojí se k vodovodní baterii a natáčím si tak vodu zvlášť na pití, vaření a na umývání nádobí. Jsem s tím fakt spokojená.

lenanna
•
27. dub 2021

@zuzinazuza22 My nad takovým filtrem taky uvažujeme, tak jestli se vám to někomu osvědčilo dejte prosím vědět