icon

Jaké zvolit zakrytí pro děti na jaře?

5. bře 2025

Jak řešíte prosím zakrývání teď na jaře ?
Na zimní fusak už je na slunci teplo a syn celou zimu preckal jen v merino overalu. Je teplokrevný, hned se zpotí.
Máte jarn fusaky, deky nebo jak to řešíte ??

1pomnenka
5. bře 2025

Pokud do sporťáku, tak nánožník.

autor
5. bře 2025

Ano do sporťáku. Synovi bude rok

1pomnenka
5. bře 2025

Nánožník je ideální a když by byla zima, tak dovnitř deku.

jirovapa
5. bře 2025

Na všechny 3 děti mi stačil buď zimní fusak, nebo teplejší deka, či normální deka. Ale to je na každém. O nánožníku jsem přemýšlela, ale řekla jsem si, že je zbytečný. Když je prcek dobře oblečený, tak mu zima nebude ani pod dekou. Někdy jsem nechávala zadní část fusaku v kočárku a tu vrchní část jsem měla v košíku a dle potřeby jsem využila buď to nebo deku.

jaja01k
5. bře 2025

Já jsem měla do sporťáku jarní fusak emitex, za mě skvělá věc, praktičtější než deka.

malytlustyhroch
Autor odpověď smazal
michaela666
6. bře 2025

Za mě nepadací deka. Ušije na přání každá šikovnější maminka se šicím strojem.

beruska1889
6. bře 2025

Já už s druhým synem jezdím s nepadací dekou a super... Má ve spodní části gumičku se sponou tak se dá stáhnout jako nánožník, je nepromokavá, nacvaknu ji kamkoli na kočárku, nechtěla jsem klasické tkaničky a vázat se s nimi, to je otrava, takhle zapnu sponky, otázka pár vteřin a frčíme 🙂

verunnaj
6. bře 2025

@beruska1889 jakou konkrétně mate prosím? 😁

beruska1889
6. bře 2025

@verunnaj https://www.emitex.cz/p/nepadaci-deka-cerna-fle... když jsem ji před asi 4 lety kupovala, měli trochu jiný design, ale vypadá to, že je stále prodávají a ještě rozšířili nabídku... 😉🙂👍

beruska1889
6. bře 2025

@verunnaj a myslím, že si tykáme 🙂 byly jsme spolu v termínové skupině 😉

verunnaj
6. bře 2025

@beruska1889 ja myslela tebe a prcka, pamatuji si😁

beruska1889
6. bře 2025

@verunnaj tak to jo.... 👍😄😉