Jaké zvolit zakrytí pro děti na jaře?
Jak řešíte prosím zakrývání teď na jaře ?
Na zimní fusak už je na slunci teplo a syn celou zimu preckal jen v merino overalu. Je teplokrevný, hned se zpotí.
Máte jarn fusaky, deky nebo jak to řešíte ??
Ano do sporťáku. Synovi bude rok
Nánožník je ideální a když by byla zima, tak dovnitř deku.
Na všechny 3 děti mi stačil buď zimní fusak, nebo teplejší deka, či normální deka. Ale to je na každém. O nánožníku jsem přemýšlela, ale řekla jsem si, že je zbytečný. Když je prcek dobře oblečený, tak mu zima nebude ani pod dekou. Někdy jsem nechávala zadní část fusaku v kočárku a tu vrchní část jsem měla v košíku a dle potřeby jsem využila buď to nebo deku.
Já jsem měla do sporťáku jarní fusak emitex, za mě skvělá věc, praktičtější než deka.
Za mě nepadací deka. Ušije na přání každá šikovnější maminka se šicím strojem.
Já už s druhým synem jezdím s nepadací dekou a super... Má ve spodní části gumičku se sponou tak se dá stáhnout jako nánožník, je nepromokavá, nacvaknu ji kamkoli na kočárku, nechtěla jsem klasické tkaničky a vázat se s nimi, to je otrava, takhle zapnu sponky, otázka pár vteřin a frčíme 🙂
@beruska1889 jakou konkrétně mate prosím? 😁
@verunnaj https://www.emitex.cz/p/nepadaci-deka-cerna-fle... když jsem ji před asi 4 lety kupovala, měli trochu jiný design, ale vypadá to, že je stále prodávají a ještě rozšířili nabídku... 😉🙂👍
@verunnaj a myslím, že si tykáme 🙂 byly jsme spolu v termínové skupině 😉
@beruska1889 ja myslela tebe a prcka, pamatuji si😁
@verunnaj tak to jo.... 👍😄😉

Pokud do sporťáku, tak nánožník.