icon

Jaké zvolit zakrytí pro děti na jaře?

5. bře 2025

Jak řešíte prosím zakrývání teď na jaře ?
Na zimní fusak už je na slunci teplo a syn celou zimu preckal jen v merino overalu. Je teplokrevný, hned se zpotí.
Máte jarn fusaky, deky nebo jak to řešíte ??

1pomnenka
•
5. bře 2025

Pokud do sporťáku, tak nánožník.

autor
•
5. bře 2025

Ano do sporťáku. Synovi bude rok

1pomnenka
•
5. bře 2025

Nánožník je ideální a když by byla zima, tak dovnitř deku.

jirovapa
•
5. bře 2025

Na všechny 3 děti mi stačil buď zimní fusak, nebo teplejší deka, či normální deka. Ale to je na každém. O nánožníku jsem přemýšlela, ale řekla jsem si, že je zbytečný. Když je prcek dobře oblečený, tak mu zima nebude ani pod dekou. Někdy jsem nechávala zadní část fusaku v kočárku a tu vrchní část jsem měla v košíku a dle potřeby jsem využila buď to nebo deku.

jaja01k
•
5. bře 2025

Já jsem měla do sporťáku jarní fusak emitex, za mě skvělá věc, praktičtější než deka.

malytlustyhroch
•
Autor odpověď smazal
•
michaela666
•
6. bře 2025

Za mě nepadací deka. Ušije na přání každá šikovnější maminka se šicím strojem.

beruska1889
•
6. bře 2025

Já už s druhým synem jezdím s nepadací dekou a super... Má ve spodní části gumičku se sponou tak se dá stáhnout jako nánožník, je nepromokavá, nacvaknu ji kamkoli na kočárku, nechtěla jsem klasické tkaničky a vázat se s nimi, to je otrava, takhle zapnu sponky, otázka pár vteřin a frčíme 🙂

verunnaj
•
6. bře 2025

@beruska1889 jakou konkrétně mate prosím? 😁

beruska1889
•
6. bře 2025

@verunnaj https://www.emitex.cz/p/nepadaci-deka-cerna-fle... když jsem ji před asi 4 lety kupovala, měli trochu jiný design, ale vypadá to, že je stále prodávají a ještě rozšířili nabídku... 😉🙂👍

beruska1889
•
6. bře 2025

@verunnaj a myslím, že si tykáme 🙂 byly jsme spolu v termínové skupině 😉

verunnaj
•
6. bře 2025

@beruska1889 ja myslela tebe a prcka, pamatuji si😁

beruska1889
•
6. bře 2025

@verunnaj tak to jo.... 👍😄😉