icon

Jaký kočárek s nosností do 20 kg?

dalja
20. lis 2016

Ahoj maminky. Dcerka mi vyrostla a potřebuje nový kočárek. Jaký kočárek s nosností 20/25 kg je nejlepší? Děkuji 🙂 🙂

Strana
z2
barmarks
20. lis 2016

@dalja Máme kočár od Ferrari,byla to před 7lety limitovaná edice.Udělala je pro ně firma Nania ,jmenuje se to Nania stoller 3 nebo 4.Kočár je úžasný,já mám tu trojkolku,tu dělali pro Ferrari.Lehčí a prostornější kočár jsem nikdy v ruce neměla.Bezvadně se ovládá,je do 20kg a 4let ,super do terénu,sněhu i na silnici.První syn v něm spinkal do 3,5let ,druhému jsou 2 roky a pořád se dá kočár ovládat lehoučce jednou rukou, syn je docela cvalda.Ale nevím jestli se dá ještě sehnat,firma Nania v ČR dělá jen autosedačky a ty nejsou moc kvalitní.Možná by se sehnal někde na bazárku. 😉

aselinka
20. lis 2016

Jsem smutná z toho, jak jsou některé maminky k sobě navzájem ostré.Vždyť opravdu nevíte, jakou to dítě má kostru, jací jsou rodiče.Ach jo- ty tabulky.Jako by život byl o tabulkách.Musím se smát nad fotkami našeho malého Krkovičky, který byl jak reklama na sádlo do roka a nyní šestiletý má při 123cm 20,5kg.

fifina86
20. lis 2016

@mulgrew a co chudak muj chlapecek,co ma v 9mesicich 10,8kg a 74cm 😂 Nemam mu nasadit dietu?

fifina86
20. lis 2016

@dalja taky doporucuji Baby jogger ;)

aselinka
20. lis 2016

@fifina86 Určitě a ostrou - podle některých zkušených maminek.😂

petrasipkova1
20. lis 2016

@mulgrew Kde se ve Vás bere ta drzost a odvaha někoho posuzovat ? Dcera v 16 měsících začíná chodit, takže se až ted začala vytahovat a na 18 m bude kočárek určitě potřebovat, vždyt každé dítě je jiné a už vůbec není život jako narýsovaná tabulka. 😖 Trochu tolerance a pokory by to chtělo.

myshoun
20. lis 2016

Mam taky větší ditko, tak jsem koukala na nosnost kocarku, záleží, jestli chcete znova sportak, nebo si vystačíte uz s golfkami. Pokud sportak, tak peg perego Gt3, da se sehnat po bazarech za nízkou cenu, a jestli golfky, tak baby jogger nebo Maclaren, oba mají garanci nosnosti az 25 Kg. Sice uz nevím kde, někde jsem vycetla, ze udáváná nosnost 15 Kg je trochu zavádějící- kočárky pro Evropu jsou testované podle nějakých směrnic, kde je limit 15kg a pak ta samá firma vyváží i do států a ten samý kocar ma limit az 20kg, myslím, ze to byly PP pliko 3. Já nakonec vybrala maclareny xlr, jsou bezva, ale ty golfový kolečka jsou mazec na štěrku 😊 Do auta se mi hůř vtesnaji, ale jinak na ne nedám dopustit.

mulgrew
20. lis 2016

@petrasipkova1 jen názor, vyjádřený slušně. Trochu tolerance ne? Mně připadá tlustý, tobě ne ok, líbit se ti to nemusí

misulinka44
20. lis 2016

@mulgrew když maminka uráží něčí dítě,je to dosti ubohé;( takove chování by se dalo očekávat tak u bezdětné puberťačky...ne matky několika deti... ovšem dle fotek v profilu se klidně může jednat o fake profil...protože takto by se snad matka nevyjadřovala...muj syn není žádný buřt

aselinka
20. lis 2016

@mulgrew MYSLÍM SI, že už by to stačilo, ne.Paní zakladatelka jistě už nějaký dobrý tip na kočár dostala a cítím, že o víc už nestojí.Trochu tolerance- jak to sama chcete.

misulinka44
20. lis 2016

Tady je holky ten o x kilo těžší,obezni kluk...

aselinka
20. lis 2016

@misulinka44 Úplně normální hezký klučina.Nenech se rozhodit- KLÍÍÍD.😉Někdo prostě musí rýpat, protože tím kompenzuje své potíže.

dalja
autor
21. lis 2016

@slunickova123 neresim váhu dítěte, ale nosnost kočárku.

dalja
autor
21. lis 2016

Ahoj všichni. Téma jsem zakládala z důvodu nového kočárku a ne aby mi cizí lidi osočoli váhu 14 kg a výšku 85 cm u mého ročního dítěte.

Děkuji za rady a hezký den

astyna
21. lis 2016

Tak se všeobecně uklidníme, ségra odkojila ročního 20kg buřtíka. Nyní - 19 let - výška rovné 2 m a váha dokonce lehce podprůměr, nějakých 80 kg 😀

skotskaa
21. lis 2016

Odpovídejte prosím na otázku zakladatelky. Všechny ostatní příspěvky budou smazány.

ivular
21. lis 2016

@dalja Syn měl v roce 14 kg a teď (5 a 3/4) má 25 kg, takže se bez problému srovnal. Výškově je v průměru.
Nosnost kočárků jsem nikdy neřešila. Měli jsem spíš levnější a přežily všechny;) Syna jsem vozila v golfkách až do třetích narozenin.

dalja
autor
Odpověď byla odstraněná
dalja
autor
21. lis 2016

@ivular taky máme 14 kg. Když se narodila měla 53 cm a 4,5 kg.S manželem jsme čahouni, takže to máme v rodině

ivular
21. lis 2016

@dalja Syn měl při porodu 3,3 kg a ve čtyřech měsících 9,3 kg. Byla to kombinace jednak jeho neuvěřitelného apetitu a jednak mého velmi výživného MM. Mimochodem, prakticky plně kojený byl až do dvou let, přičemž v té době vážil 18 kg - z čehož šel do kolen i lékař zaměřující se na výživu dětí 😀

calabasa
23. lis 2016

Mám Baby Jogger Summit. Aktuálně na delších výletech vozím obě děti, dohromady 30 kg a obvyklý náklad odrazedel, pití apod. Fakt doporučuji!

Strana
z2