Jízda v kočárku, pas v kočárku. Jezdíte s dětmi tak, aby viděly ven?
Dobrý den ,
Ráda bych se zeptala na 2 věci.
Mam 9 měsíční holčičku jezdí už ve sporťáku a tchyně mi říká že už jí mam otočit tak aby viděla ven a nekoukala na mě,
Jenže zatím povětšinu času tam stejně spí tak nevím proč to otačet , a je tam fusak zimní a klouže s ním furt dolu.
Tak jsem myslela že to otočím až bude jaro, nebude tak nabalena , a nebude tam ten fusak a třeba už nebude ani tolik spat ( což mi ani nevadí že spí😃😄🤭)
A popravdě se mi to ani moc nelibí že na ni neuvidím a bude koukat ven - jenže dnes jsme jeli jen na rychlou prochazku ven a byla vzhůru a furt se naklaněla a otačela aby videla jakoby ven tak to stejne budu muset asi otočit ten kočar
Všechny jezdíte z mimčem aby vidělo ven ? A ne na vás☺️
A další otázka co pás v kočarku používáte ?
Dala jsem ji ho doma když jsem zkoušela otočit ten kočar a nelíbilo se jí to ani se nehnula - jenže když byla odepnuta tak sice se jí to líbilo ale div z toho nevylezla takže to by jsme moc daleko nedojeli 🤭
Myslíte že si zvykne
Moc děkuji

@nnikola24 dvojkombinaci Gesslein a pak jsem pořídila Joie Litertax 4. U obou jsem zapínala jen kolem boků. U obou šly ty ramenní pásy sundat nebo dát tak,aby dítěti nevadily. Myslím, že u vaše by to šlo taky nějak udělat. Jaký kočár máte?
Ještě doplním, že když jsem měla syna od sebe,tak jsem měla otevřené okýnko ve stříšce a viděla jsem na syna kdykoli.