icon

Jsou golfky do 1500 Kč kvalitní?

minea
13. čer 2009

Najde se tu někdo, kdo má levné golfky, např. Bunny, Joker, Buggy, Erika, Luna....? Nechce se mi moc investovat a původně jsem chtěla koupit něco z druhé ruky, teď ale koukám, že se dají koupit i nové kočárky za pár stovek. Jen bych potřebovala od někoho slyšet, že fungují, že jim po dvou týdnech neodpadla kolečka atd. 🙂

sisan
15. čer 2009

My jsme koupili raději použité, ale opravdu kvalitní.Máme Casualplay Downtown a nemůžu si stěžovat.Dceři jsou dva roky, tak už ho potřebujem jen na delší trasy.Myslím, že ty levné jsou nic moc.Hlavně pohodlí pro dítě bude asi o ničem, a maminka se asi taky nadře.Takové podobné / levné / má moje sestra a je to děs.S Casualem se to nedá srovnat. 🙂

astrane
16. čer 2009

Nevím,jestli do 1500,ale kamošká má tento kočárek,jen ve starší kolekci http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=20730339&tab=9 a celkem se držel 🙂 Je to teda opravdu jen na posuny a cestování,ale pokud od toho nečekáš zázraky a nevadí ti,že nemáš nánožník(já třeba u chicca mám,ale byl nám stejně malej už při koupi 😉 ) a drobek už hlavně chodí a jen občas si posedí,tak to není podle mě až tak špatná koupě....dokonce mají polohovací opěrku zad i nožiček...takže kdyby ti malá usnula,tak ju můžeš položit....
Jinak kamoška s nima denně asi rok jezdila po polňačce a vydrželi 😀