Kde mi ušijí potah na kočárek na zakázku?

editkaromana
9. dub 2019

Dobrý den, sháním někoho kdo umí šít na zakázku potahy na kocarek, už jsem našla dvě paní ale ani jedna nemá to co bych chtěla ušít. Chtěla bych vzor s mickey mousem na kocarek stokke xplory. Kdyby někdo věděl, prosím napište mi. Děkuju moc.

jirovapa
9. dub 2019

Zkuste kontaktovat na facebooku paní Mirku Tůmovou, ta šije na zakázku různé potahy a má velký výběr látek (ze stránek www.latky-tinka.cz a www.látkotéka.cz), Mám sice Joolz Hub, ale taky momentálně vybírám látku na potah a nemůžu se z toho velkého výběru rozhodnout 🙂 . Ještě koukám na facebooku na stránky Baby design KaNa, taky má paní velký výběr látek a šije na různé kočárky (www.mojelatky.cz). Také jsem narazila na zajímavé stránky www.lindacube.cz. Tam se mi líbí hodně látek a dělají i nepadací deky apod. Tak snad někde najdete to co hledáte 😉😎.

editkaromana
autor
9. dub 2019

Jee děkuji moc za info, nemůžu totiž nikoho sehnat. Tak snad budu mít štěstí ;)

editkaromana
autor
9. dub 2019

Tak paní Mirku jsem na fb nenašla nevím jestli se třeba nejmenuje jinak.

jirovapa
10. dub 2019

Já jsem na paní Mirku Tůmovou narazila přes skupinu JOOLZ manie, kde jsou na ní příspěvky a dobré recenze. Paní je na fb jako Mirka Tůmová a má tam jen jeden příspěvek z roku 2015, ale normálně komunikuje přes chat, profilovou fotku nemá žádnou a je z Hradce Králové. Ráda bych Vám nějak víc pomohla, ale nevím jak 🙂 .

editkaromana
autor
11. dub 2019

Dobře zkusila jsem ji napsat tak uvidíme. 🙂 díky