icon

Kde seženu velkou, praktickou tašku na kočárek?

jkur
21. čer 2014

Dobrý den,

ukažte mi vaše tašky na kočárek případně poraďte kde sehnat velkou, hezkou a především praktickou tašku. Kočárek zdědíme jen k němu potřebuji dokoupit pár věcí, a bohužel zrovna taška se mi žádná nelíbí. Co říkáte na tyto, ty mně tak trochu zaujaly ale stejně si nemohu vybrat.

Kde seženu velkou, praktickou tašku na kočárek?Kde seženu velkou, praktickou tašku na kočárek?Kde seženu velkou, praktickou tašku na kočárek?Kde seženu velkou, praktickou tašku na kočárek?Kde seženu velkou, praktickou tašku na kočárek?
medrin
21. čer 2014

@jkur já jsem si teď koupila tuhle .. je to "stěhováček" .. měla jsem menší.. na začátek stačí, ale jak malý roste potřebuji toho víc a s touhle jsem teď nad míru spokojená 🙂 🙂 http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=36293654&tab=4

majvik
21. čer 2014

jestli můžu poradit, osvědčilo se mi koupit obyč kabelku - větší, sportovní. Při pořizování výbavičky pro miminko jsem došla k názoru že všechno co je pro dítě je zákonitě dražší... já osobně jsem si nakonec koupila tuto http://www.kasa.cz/taska-pres-rameno-coleman-da... a můžu říct že je perfektní🙂

martina_z
21. čer 2014

Ja mam PacaPod Napier a jsem nadsena. Cena vyssi, ale zase kabelu vyuziju i pozdeji, az odlozim kocarek.

melodygirl
21. čer 2014

Na ty dvě první od Emitexu jsem koukala na živo a za tu cenu teda děs a opravdu nehezký a dost malý. Ty další mi už připadají o mnoho lepší. Chce to aby byla dost prostorná, lehká. Cena + design a účelnost mi přijde pěkná z drogerie DM. Jinak já měla tašky na kočár origo a ty nic moc. Nyní mám lehký kočár Valco a k němu jsem sehnala pěknou tašku (ne kočárovou) na trhu za 250,-. a rozdíl oproti těm kategoriím do 1200,- téměř žádný. Jestli opravdu vychytanou tašku pěkně propracovanou tak okolo 2000,-. Jinak dle mě vede DM za 650,-

jkur
autor
25. čer 2014

Tak nakonec v kamenném obchodě, který jsem navštívila mi slíbily že mi ušijí v barvě které chci tašku kterou si vyberu na jejich vystavených kočárcích, Jsem nadšená v pátek se majitel vrací z dovolené tak se mám přijet domluvit

mzp
25. čer 2014

@jkur jé, také to teď řeším. Co je to za obchod, že nabízí takové služby? A na kolik vyjde takové ušití? Nějaký český výrobce? Děkuji

jkur
autor
25. čer 2014

@mzp a taška vyjde kolem 500 Kč, což je super cena s porovnáním s cenami na internetu

mzp
25. čer 2014

@jkur děkuji, pro mě dost z ruky, ale dobré vědět, že něco takového existuje 🙂

pellullinka
25. čer 2014

Hezký den, koukněte ke mě na bazárek, mám tam nádhernou tašku na kočárek a vejde se do ní snad všechno 🙂 původní cena 1990kč
@mzp
@melodygirl
@jkur

domca89
25. čer 2014

Nevím odkud jste, ale třeba v ČB v bejby centru mají obrovský výběr.

katka_21
25. čer 2014

Dobrý den, hezké a prostorné tašky na kočárek jsou také od značky SKIP HOP.

jkur
autor
25. čer 2014

@mzp jj je to zruky, ale třeba by šla tel. dohoda, já to mám v okrese takže pro mne OK

somalicats
25. čer 2014

Ahoj, já si pořídila tenhle typ tašky: http://www.spuntik.cz/babymoov-kabelka-baby-sty...
Vejde se mi tam úplně vše včetně lahví na krmení a ta deka, co k tomu je, funguje líp, než termoobal, voda v lahvi mi vydrží teplá 2,5 - 3 hodiny v pohodě 🙂. Když od ní odepnu popruh a přebalovací podložku, používám ji i jako kabelku.

kmentovaj
30. dub 2015

@martina_z Prosím o radu - uvažuju o koupi tašky Pacapod Napier, kterou píšeš že máš/mělas 🙂. Mám dotaz - pokud jsou vevnitř ty dvě taštičky, vleze se ještě něco nad ně? Nebo je musíš vydělat? Je trošku dražší, tak radši zjišťuju info..

cabalkova
30. dub 2015

@jkur Mrkni na www.pinkie.cz, mam tu velkou a je fakt prostorna a vejdou se do ni kramy na dve deti. A navic siji i vlozky do kocarku a nanozniky, tak muzes kocarek pekne doladit. 🙂

martina_z
30. dub 2015

@kmentovaj Nad ty vnitrni tasticky uz nic nedam. Kapacita tasky je dobra, ale asi ne nejlepsi. Casto prave tasticky vyndavam. Mam 2 deti a kramu plno. Ale co je super, tak to je prehlednost. Fakt mam poradek. Vnitrni tasticky si davam pod kocarek a nebo take na madlo.