Kinderkraft prime nebo Bomimi Bastien Air. Máte zkušenosti?

aksil_e
14. dub 2020

Hezky den, mate nekdo jeden z techto kocarku? Vzhledove mi sedly nejvic ze vsech, i pozadavky, ktere mam, ale recenzi a zkusenosti na netu je minimum...
Urcite chci jet do kamenneho obchodu vyzkouset, ale zatim hledam a delam si uzsi vyber..
Rada bych podobny styl kocarku, kde je pak sportak celem k mamince a protoze se pak budeme stehovat k lesu, pocitam, ze az bude dite vetsi (pres rok a ctvrt) tak koupime koupime 3kolku. Dekuji za rady.

ninolleta
14. dub 2020

Já mám Bomimi bastien air už osm měsíců, kupovala jsem ho, když bylo dceři šest měsíců. A mám ten kočárek ráda, vystřídala jsem jich dost, jsem kočárkomaniak. Chtěla jsem nějaký, který zvládne i terén, jelikož máme za barákem lesik, v kterém je i kamenitá cesta a kořeny a tak. Bomimi se mi líbil, že má trojí odpružení, u předních i zadních kol a i pod sedačkou. Taky mi hrozně vyhovuje prodlužovací stříška a velký koš pod kočárkem a že jde do úplného lehu i sedu. Nafukovací kola bez problémů, zatím jsem nepichla. Jedno kolo mi začalo vrzat, ale to stačí asi promazat. Je pravda, že ta sedačka není nějak extrémně dlouhá, tak zhruba do dvou let dítěte bych to viděla,ale to mi neva. Když jsem tam dávala dceru v těch šesti měsících, tak jsem ji tam koupila zmensovaci vložku, protože se mi sesouvala ke stranám. Myslím, že za ty peníze je to dobrej kočár. Jediné co mi vadí, je, že je jen v šedivých odstínech, ty nemám ráda. Kinderkraft prime vypadá úplně totožně, tak si myslím, že je celkem jedno pro jaký se rozhodneš.

aksil_e
autor
15. dub 2020

@ninolleta Děkuju moc za odpověď. Já jsem taky koukala, že jsou to prakticky totožné kočárky, jen jsem teda našla, že ten Bomimi by měl vážit 12,9 a ten Kinderkraft 12. Jiné rozdíly jsem neviděla. Ohledně Kk mi odpověděla jedna maminka, že jí občas zlobí cvočky na korbičce. Jinak tady v kočárkové poradně tenhle Kk jsem už párkrát viděla jako doporučený kočárek kvůli odpružení, ale ta maminka mi právě psala, že je poměrně tvrdý. Tak nevím? Ráda bych, kdyby s ním šlo trochu pohoupnout... Moc se mi ty kočárky líbí. Pak cca třeba od roka a čtvrt/půl, i proto že se budem stěhovat k lesu, chci pořídit 3 kolku. Tu jsem měla i na obě dcery a super, akorát u těch čerstvě sedících je blbé, že nejdou otočit proti směru jízdy..proto teď chci na začátek něco jiného...

ninolleta
15. dub 2020

@aksil_e já myslím, že s tím Bomimi se dá trochu houpat, on používáním povolí. 3 kolku právě teď budu kupovat dceři, je jí rok a čtvrt. Mám je ráda, na první dítě jsem měla tříkolku Teutonii Spirit S3 a teď na druhé od Peg perega book scout, tam se dá dát sedačka i do obou směrů, ale chtěla jsem změnu, proto ten Bomimi. No a teď se chci zas k trikolce vrátit a chtěla jsem zas zkusit jinou značku, ale s tím Bomimi jsem fakt spokojená, nepotřebovala bych ji, jde čistě jen o to si ještě ty kočárky užít, jelikož další dítě už neplanuji.