Kočár Inglesina Sofia 2009. Máte zkušenost?

mileva
27. dub 2009

Ahoj,

mate nekdo zkusenost s timto kocarkem? Ma nejake vyhody/nevyhody oproti kocarku Inglesina Otuttina 2008?
Nevite, v jakem obchode v Praze je mozne si Inglesinu Sofii prohlednout, zatim jsem ji nikde nevidela.

Dekuji.
Mileva

ladylavender
27. dub 2009

Ta kolekce 2009 se mi nelíbí, má moc sportovní vzhled. 2008 byla hezčí. Rozdíl je hlavně v tom, že Sofia 09 má integrované madlo na přenášení (je schované pod textilem boudičky). Je to takové neforemné.

ladylavender
27. dub 2009

Jo a mívali jí v Baby Parku na Zličíně, ale teď si nejsem jistá. Mívali větší nabídku Inglesin, teď to vypadá, jako by je doprodávali nebo co... Nevím, ale naposled, co jsem tam byla, měli tam Classicu, Vitorii, 1 Magnum a dva nebo tři golfáče, takže nic moc...

luciek9
28. dub 2009

Ahoj, já ji taky loni scháněla. Měli prej jí v Baby Parku, ale prej ji prodali no a tak jsem jeli ještě na Černý most a tam taky nic. Takže nakonec jsem koupila magnum. Jinak já si myslím, že rozdíl je ještě víc zateplená oprati ottutině. Jo a ještě má podle některých prodejců trochu větší rozměr vaničky. Jinak si myslím, že tam asi jiný rozdíl není.
Jinak mě se zrovna letošní kolekce srašně líbí.

mileva
autor
28. dub 2009

Ahoj holky,

dekuji za Vase prispevky.

Podle toho, co jsem nasla na internetu by Sofia 2009 mela byt o neco mensi (par cm) a tezsi, coz bude nejspis diky zatepleni.
Cena se ale u Otuttiny 2008 pohybuje kolem 9 tis., Sofie 2009 je priblizne 16 tis., coz se mi zda jako znatelny rozdil, proto jsem predpokladala, ze bude u Sofie napr. lepsi vetrani, lepsi material a dalsi technicka vylepseni, kterym by vyssi cena odpovidala...

ladylavender
29. dub 2009

Rozdíl je určitě v tom zateplení. Co vím, tak Sofii prezentují jako kočárek na podzimní a zimní procházky. Ty naducané zateplující textilie se dají odepnout. To Otuttina nemá. Je to výhoda, že se v zimě nemusí kupovat moc drahý fusak. Tím je asi cena Sofie vyšší.

alma13277
29. dub 2009

Ahoj!
Pokud si dobře pamatuju, tak jedinou vystavenou Sofii jsem tenkrát našla na Andělu v Chicco. Rozdíly mezi ní a Otuttina bohužel netuším. Při kupování Sofie '08 mi bylo v několika obchodech řečeno, že ji kvůli ceně a malému zájmu ani neobjednávají. Jinak já jsem s tímto kočárkem byla maximálně spokojená a dítko, které není drobek, v ní bylo od června do března, tedy skoro 9 měsíců.