Jaký sourozenecký kočárek koupit? Máte zkušenosti s ABC DESIGN?

dan70
8. pro 2019
Uživatel dan70 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od dan70.

Ahoj, poradíte mi někdo se sourozeneckým kočárkem? Uvažuji o kočárku od ABC DESIGN https://www.babycar.cz/kategorie/sourozenecke-kocarky/ , ale zatím nejsem rozhodnutá. Ideálně pokud půjde prohlédnout v nějaké prodejně v Brně.

xtina123
9. pro 2019

Kupujeme Bugaboo Donkey u Vandastore

ellias
9. pro 2019

Mám doma připravený Easywalker Duo. Byla příležitost ho mít za odvoz, tak jsem ho vzala a jsem ráda. Mít přebytečných 40000,- tak jdu bezváhání do Bugaboo Donkey 😊 je skladnější a určitě vydrží déle, protože jde použít jako mono 😊

olga_
9. pro 2019

U Bugaboo je naprd kolébkový sedoleh... Jinak je teda super skladný atd. O tom žádná.

editah222
10. pro 2019

Měla jsem Baby jogger city select a byla z něho nadšená.

verunka_korunka
10. pro 2019

@olga_ me treba tento typ sportaku vyhovoval. Kdyz bylo dite vzhuru, pohodlne se mu sedelo a krasne vsude videlo (ne jak u predesleho kocarku kde jsem musela narvat tycku za zada aby dite sedelo a ne skoro lezelo zapadle v kocarku a by nervalo ze nic nevidi). A na spanek taky nebyl problem, stejne delsi spani spaly v postylkach doma, v kocarku to bylo vyjmecne a stejne to slo a spalo se jim tam dobre.
Spousta kocarku ma tohle kolibkove sezeni. Navic otoceni sezeni je behem par vterin. Naprosto genialni.

lenbo
10. pro 2019

My mame Babyjogger City Select a za mne super. Chtela jsem neco, co se da zmenit na mono kocarek, ale zaroven aby jedno ditko nebylo dolu v tom kosi. Jedine, co mi trochu vadi je ten kolebkovy sed.

verunka_korunka
11. pro 2019

@olga_ ano, tusim kam miris, nicmene, v kocarku by dite nemelo travit cely den, je to jen dopravni prostredek... dite ve sportovni sedacce je vetsinou vzhuru a sedi a diva se ven. Spali mi tam vzdy vyjmecne. A teda nasli si i ppzici naboku v klubicku kdyz chtely. Ono je to stejne jako autosedacka, dite by v ni nemelo byz dlouho. Ano, pokud chce mit nekdo dite casto pul dne v kocarku, nebo ho nechat vyspavat kazdy den na zahrade, potom bych se divala po kocarku do lehu.