Kočárek ABC Design Viper 4s, máte zkušenost?

piskotatko
22. srp 2014

Ahoj dámy, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s kočárkem ABC Design Viper 4s? Já na něj zatím slyšela vesměs jen chválu. Děkuji

berynka
23. srp 2014

@piskotatko my máme zkušenost dobrou. Za tu cenu je to dobrý kočárek. Původně jsem chtěla využívat jen hlubokou korbičku, ale máme ho stále, teď už se sporťákem.
Vyhovuje mi, že má kovovou konstrukci, velký košík, teleskopickou rukojeť, velikost korbičky je průměr, dobře se skládá do auta.
Sportovní část se dá nasadit oběma směry, ale protisměru se hůř ovládá (těžiště je jinde).
Nevýhodou je, že součástí je pouze nánožník a u sporťáku menší prostor na sezení.

ckei
23. srp 2014

@piskotatko já jej mám už téměř 2roky a maximální spokojenost....zvládne i hodně obtížné terény, velmi dobře ovladatelný, super velký koš pod kočárem, který teda oceňuji opravdu maximálně, teleskopická rukojeť, boudička u sporťáku jde sklopit až k madlu, tudíž v zimě, při vánici, sklopíte celou boudu, odkrejete veliké plastové okénko, a k dítěti neprofoukne ani vločka 😉 Je nepromokavý, tudíž je toto možné využít i při dešti a nemusíte se při náhlém slejváku drbat s pláštěnkou 😉 Nafukovací kola jsou taky super. Neměli jsme zatím ani jedinou závadu. Krásně se skládá do auta, je-li větší auto, vejde se tam v pohodě celý, bez složení. Přední kolečka je možné zaaretovat, což se hodí ve sněhu či v těžším terénu....za mě doporučuji 😉

jge
23. srp 2014

Mame a jsme spokojeni! Pouzivali jsme shruba do roku, pak presli na golfky. 😉

piskotatko
autor
23. srp 2014

Já právě zvažuji buď starší kočárek Hartan (asi Topline S), nebo nový ABC. Pokud seženu hezký Hartan, tak asi půjdu spíš do něj. U ABC mám ještě trošku strach z nafukovacích kol. Stává se často, že píchnete?