icon

Kočár s hlubokou přenosnou korbou pro roční dítě

lucie30
1. kvě 2011

Ahoj, nevíte prosím o kočárku, který má velkou odnímatelnou korbičku? Ta korbička by měla být tak velká, aby v něm bylo možné uspávat roční a starší dítě. Děkuji za rady a tipy.

eloana
1. kvě 2011

ahoj my meli na dceru dorjan cross -usinala tam po obede do 2 let...... ale odjimatelny bohuzel neni

dadka2
1. kvě 2011

Velkou korbičku má bebecar, ale nevím jestli se tam vejde roční dítě????

marcinek
1. kvě 2011

my meli Implast Bolder, dcera v nem jezdila jeste v zime, kdy mela 12-15 mesicu, hluboka korba se da polohovat a i v nem spala ve fusaku...je odnimatelna

hojda
1. kvě 2011

Implast měl myslím nějaké problémy u ČOI, tak bych ho moc nedoporučovala. Myslím, že při nárazu se odepínala korbička!!! A u velkého dítěte je to velká zatěž!!!

fim
1. kvě 2011

Já si pořizovala právě z tohoto důvodu Cortinu x tris evolution. Nemáme výtah, tak jsem se mylně domnívala, že budu tahat korbu do patra. Ale je to těžký jak ..., tak toho stejně nevyužívám. Myslím, že má jednu z největších korbiček, ale jak velké je roční dítě? První syn měl 13kg, ten by se tam určitě nevešel. 😅 Co si pořídit raději lehoučké golfky? Myslím, že korba pro roční a starší dítko je nesmysl. 😉

svoja
1. kvě 2011
ratatooy
1. kvě 2011

tak to nevím možná necky???nebo něco z muzea?to by bylo u nás mi sew vešli do hlubokého 5měsíců a to jsme měli jeden z větších kočárů,jinak hluboké kočárky se dělají aby byli do půl roku pak už sporťák.mi máme v půl roce 10kg a 75cm

ivasad.
1. kvě 2011

Myslím že takovou korbu, aby tam tak velikému dítku bylo pohodlně, nenajdeš. 😒 Na děti od půl roku se vyrábějí už sporťáky. S takhle velikým dítětem už výrobci do korbičky nepočítají. 😉 Já mám x-lander x3, v korbě byla dcerka asi půl roku, pak máme jané nomád, tam je ještě teď jen tak tak (jen s dekou), a pak mám polskej houpák - takovej teréňák, kam se vejde s přehledem, ale zase to není odepínací korba. Tak to jsem moc neporadila.

jajulin
1. kvě 2011

My máme hluboký kočár Růžový Panter Elegant XL. Před necelými dvěma roky to byl jeden z posledních kusů na prodej, přestali ho vyrábět, ale ještě jde občas koupit v bazaru. Syn v něm byl do 9 měsíců, ale myslím, že by se tam vydal i teď ve 20 měsících. Má supr velkou oddělávací korbu, velká nafukovací kola, ale designově vypadá na 90. léta 🙂.

ninouche
1. kvě 2011

camarelo q12 má korbu minimálně stejně velkou jako ten Implast, možná větší - vybírali jsme kočár podle toho. Ale jestli pro roční dítě, to nevím. Malé je 8 měsíců a místa tam má pořád dostatek, v pohodě se vešla i s velkým beránkovým fusakem. Je odnímatelná.

fiallinka
1. kvě 2011

Obrovský je bugaboo, nebo jak se to píše, ale taky hodně drahý 🙂

iluss
1. kvě 2011

Inglesina Vittoria

marecek4
1. kvě 2011

no já mám kočár a nevím značku,tuším,že to je zekiwa,malý má 21 a spí s přehledem v hlubokém,jen to není korba natož sundávací,ale sporťák s nástavbou a věřím,že tam vleze i příští zimu-letos totiž vlezl ještě i do té mimi tašky-tam ale už bohužel bez fusaku 🙂 můžeš na něj nakouknout v mojem posledním albíčku