Kočárek 2 v 1 zkusenosti

daela
8. zář 2018

Maminky,
poohlizim se po kocarku a zaujaly me kočárky,které jsou tzv. 2 v 1,tedy jde z hluboké korby udělat sportak.Přijde mi to praktické i pro úsporu místa.Viděla jsem zatím naživo jen G mini Grand,ten mi tedy přijde dost malý.
Znáte i jiné kočárky,ktere jdou takto předělat a jsou větší?Popř. máte s nimi zkušenost?
Ještě mě napadá Caretero Compass,ten se mi zdá větší,ale bohužel jsem nikde naživo neviděla.
Děkuji za Vaše odpovedi

klaarusa
8. zář 2018

Měla jsem G mini. S korbickou jsem byla spokojená, ono se nezdá, ale když jsem vyndala z korbičky tu vložku a porovnal ji s vlozkou například z velkých polských kočáru, byla stejná. Dcerku jsem vozila v korbicce až do 8m. A drobná není, při narození 53cm a skoro 4kila. Ale co za mne bylo zklamáním, byla úprava do sporťáku. Byla tam taková skrcena...no párkrát jsme vyjeli a kočárek šel do světa. Jinak kočárek ok-jízdní vlastnosti, velikost, skladnost, váha. Sporťák bych však řešila jinak.

rousse
8. zář 2018

@daela sestrenka mela Hartan, nevim jaky typ konkretne to byl, ale mela takovou jakoby hlubokou vloznou tasku, ktera fungovala jako hluboka korba a daval se do sportaku. Ona byla moc spokojena - ja bych ten kocar mechtela ani za zlate tele😂 moc dobre se mi s nim nejezdilo a prisel.mi strasne rozvrzany na to, jaka je to znacka a kolik stal😎

zuzekk
8. zář 2018

Zkušenosti nemám, nabídnu jen svůj úhel pohledu: korbička je třeba vyhovující, stavba sporťáku pak už často ne. Nebo po čase zjistíte, že podvozek je blbej, nesedí vám. Hlasuju proto pro levnější, třeba z druhé ruky, korbičkový a potom nějaký vymakanější sporťák, golfky, to se užívá déle.
Jinak výměnné na 1 podvozek oboje vč. vajíčka má Inglesina.

pavca1982
8. zář 2018

@daela Mám Caretero Compass a jsem s ním spokojená.

daela
autor
11. zář 2018

@pavca1982 Tak ten Caretero vypadá super.A sportak se zdá prostorný.Ale sehnat bazarovy levný nebude asi jednoduché,teď jsem koukala na inzeráty a nic bohužel.

pavca1982
11. zář 2018

@daela Já hledala kočárek taky 2v1 a aby nebyl drahý.Kupovali jsme ho nový za 6500,- Službu splnil a dobře se skládá.