icon

Kočárek 4Baby Atomic, jste spokojené?

stihlonozka
16. kvě 2015

Ahoj 🙂
Docela mě zaujal kočárek 4Baby Atomic http://www.e-batole.cz/4baby-atomic-blue/d-71699/ . Kočárek je lehký a skladný, velikou hlubokou korbičku a sporťák je prostorný a má XXL stříšku. A Tak se chci zeptat maminek-majitelek zda jste s kočárkem spokojené?

stihlonozka
autor
•
17. kvě 2015

Opravdu nikdo nemá tento kočárek?

pajunkova
•
25. kvě 2015

Mne se taky líbí ale nějak váhám nad těma malima koleckama. Budeme mít prosincatko tak se bojím jaký by byl ve sněhu.

stihlonozka
autor
•
25. kvě 2015

Já se jich nebojím. Zimy už nejsou tak kruté a sníh skoro není. Takže já do něj asi půjdu 🙂

bambullkaa
•
25. kvě 2015

Holky, našla jsem ho na bazaru za příjemnou cenu http://deti.bazos.cz/inzerat/48284204/4Baby-Ato... 🙂 Jinak moje sestřenka tento kočárek má jen ve vínové barvě a je moc spokojená. Hodně mě překvapila ta veliká hluboká korbička a velice prostorný lehký sporťák. A ta stříška...tak ta je teda pořádná!
@pajunkova koleček bych se nebála, sestřenice s kočárkem jezdí i v terénu i když na to nevypadá, tak ho projede v pohodě. A sníh? taky si myslím že ho je poslední dobou čím dál míň. Takže vám holky přeju šťastnou ruku při výběru kočárku 🙂

pajunkova
•
25. kvě 2015

@bambullkaa dekuji a diky taky za tip na bazaru. 🙂

bambullkaa
•
25. kvě 2015

@pajunkova no, já osobně preferuju koupi kočárku v obchodě nebo na e-shopu... ale je fakt, že ten poslední co mám, tak jsem koupila na bazaru za super cenu a úplně nový 😉

lucaklosova
•
29. led 2016

Holky,kdo ho máte,můžete mi prosím napsat vnitřní délku sporťáku včetně podnožky?

sofcasonca
•
17. čer 2016

@bambullkaa cauky cauky..ted jsem ho s toho bazarku koupila 🙂) 🙂 jestli chcéš, je tvuj !!:D🙂

bambullkaa
•
18. čer 2016

@sofcasonca nechci, mám jiný kočárek, ale Atomic není špatný...

sofcasonca
•
21. čer 2016

je špatný vzhledem,. ovladaní je super..je i lehoučí 🙂

zdenca430
•
14. črc 2016

Takze ste spikojna aj zo sportovym kocarkem 4baby atomic ???

lucaklosova
•
14. črc 2016

@zdenca430 Já mám sporťák a jsem s nim spokojená,až na pár maličkostí 🙂 Nánožník je naprd,takže máme jiný a na velkých šutrech dost hopsá,tím,že nemá nafukovací kola.

zdenca430
•
15. črc 2016

Ahaaaa. Tak dakujem pekne . Nanoznik tie ked tak inak poriesim a na kamenoch no snad ked nahodou tak len fakt obcas . a nozky sa vam daju polohovat ?Dakujem pekne.

bambullkaa
•
16. črc 2016

Na kamenech hopsá i kočárek za 20 000 Kč protože nemá nafukovací kola a není tak odpružený. Kočárky co mají nenafukovací kola a mají tvrdší podvozky (obecně) tak jsou určeny do města 🙂 Jinak si myslím, že na polský kočárek který je lehký a skladný, tak dávám palec nahoru. To že někomu nebude vyhovovat je celkem logické protože každý má jiné nároky 😉

zdenca430
•
17. črc 2016

No presne tak . Na nerovnom kamenovom povrchu bude kazdy s nenafukovacimi kolieskami hopsat. No uz ho mame objednany tak uvidime. No dakujem pekne za info

marry16
•
22. lis 2016

@zdenca430 jsi spokojena s tim kocarkem?

zdenca430
•
22. lis 2016

Ahoj. Ano ja som velmi spokojna. Je lahucky, podla mna dost priestranny, teraz mame fusak a stale v pohode dost miesta . Super ze ma dlhu striesku ze ked fuka stiahnem a nefuka malej do tvare.

bambullkaa
•
23. lis 2016

Je to sice polský kočárek, ale vlastně nejlehčí a nejskladnější. Ostatní PL kočárky jsou neskladný a příliš těžký. Za prima kočárek za prima cenu 🙂

marry16
•
23. lis 2016

Dekuji za odpovedei 😊..To jsem chtela slyset, ze je lehky 😄😄 nerada bych tahala nevo tezkyho 😩😄

marry16
•
23. lis 2016

A ty polsky kocarky byvaji nekvalitni? Ja vylozene nepotrebuji predrazeny kocarek s garanci xlet, protoze mimco stejne povyroste a bude spise radeji chodit nez se nechat vozit 😄

bambullkaa
•
23. lis 2016

@marry16 To jsem neřekla. Jen jsem řekla, že je 90% polských kočárků těžkých a neskladných. Osobně jsem poláka měla a i když jsem s ním byla spokojená, tak už bych ho právě kvůli váze a své neskladnosti nechtěla.

astyna
•
24. lis 2016

@bambullkaa

Tak ono je to vždy něco za něco - lehký, odpružený kočárek bude nevhodný na přírodní terén, těžký, bytný kočárek zase projede všechno. Já mám Poláka BD lupo a ta váha sportáku je děsivá - 16 kg, ALE zase jsem nikdy neměla problém s žádným kořenem v lese, štěrkem nebo dlažbou. Navíc má nafukovací kola, takže dítě v tom nelítá jako v lehkých "třesavkách" golfkách...Je potřeba si ujasnit, kam s tím budeš jezdit. Já se právě na 4baby atomic koukám na městské ježdění, protože zvedat 30 kg do busu 6x denně, je prostě záhul, nehledě na různé šoupačky v autobusu, když nastoupí vozíčkách nebo baba o berlích...