icon

Kočárek ABC Design - sporťák, nejsou kšíry moc krátké?

sosama
2. bře 2016

Ahoj holky, je tu někdo kdo má tento kočárek? ( určitě ano 🙂 ) Chtěla bych se jen na něco zeptat. Děkuji 😉

myskaol
2. bře 2016

Ano?

sosama
autor
2. bře 2016

@myskaol
Super 🙂 Chci se zeptat, jak se ti zdají kšíry u sporťáku. Mě přijdou strašně krátký, sotva to zapnu a i když to mám nastavený na max. délku, stejně mi to přijde prostě krátký. Když jí dám dcerce silnější mikinku+ bundičku( v tomhle počasí celkem nutnost) tak to sotva zapnu, ty kšíry. Jak se to zdá tobě?🙂

jipe
2. bře 2016

Máme Mambu

jipe
2. bře 2016

@sosama Naše prtě bylo ve sportáku zatím párkrát a ok, ale ty máš větší dítko, to nejde moc srovnat

myskaol
2. bře 2016

No já jsem ho tam zkoušela dát, jak se jeden den oteplilo na ležato bo do korbičky se mi horkotěžko vleze a neumí sedět a jelikož je malej tak mi to teda nepřišlo 🙂

sosama
autor
2. bře 2016

@jipe
@myskaol
Děkuji moc za názory, asi by to chtělo se zeptat někoho, kdo má podobně staré dítě jako já- 14 měs. 🙂
Třeba se ještě někdo ozve🙂
Ale i tak mockrát dík 🙂

eldoradoh
2. bře 2016

Mám Viper a spokojenost.. Malý se tam v pohodě vejde i se zimní bundou

sosama
autor
2. bře 2016

@eldoradoh
Ahoj, což o to, malá se také v pohodě vejde, o to nejde. Spíš jde o to, že máme problém s kšíry, sotva to dopnu a kšírky jí nevedou přes ramínka, jak by to mělo být, ale má je jakoby "sjeté" , právě kvůli tomu jak jsou krátké...přikládám foto, jak to vypadá ( podle mě by měla mít ty kšíry víš, ale nejde to 😒 )

sosama
autor
2. bře 2016

@eldoradoh
Mám v něm ještě fusak Emitex... 😉

eldoradoh
2. bře 2016

@sosama pochopila jsem, jak to myslíš.. malý se tam vejde v pohodě i s bundou a ksiry jsou ok..

eldoradoh
2. bře 2016
sosama
autor
2. bře 2016

@eldoradoh
Tak mám asi nákej vadnej kus, nebo co 😀 koukám že to má pěkně jak to má být🙂 Zkusím to ještě nějak pořešit, mě je úplně Sabči líto jak to má napresovaný a hlavně po každé mě to vytáčí, protože to sotva dopnu jak je to krátké 😝
Jinak mi kočár vyhovuje moc až na tohle, jelikož mám hodně živé dítě tak musíme poutat, jinak by mi vyskočila... 😅 díky moc 🙂