Kočárek ABC Design - sporťák, nejsou kšíry moc krátké?
Ahoj holky, je tu někdo kdo má tento kočárek? ( určitě ano 🙂 ) Chtěla bych se jen na něco zeptat. Děkuji 😉
@myskaol
Super 🙂 Chci se zeptat, jak se ti zdají kšíry u sporťáku. Mě přijdou strašně krátký, sotva to zapnu a i když to mám nastavený na max. délku, stejně mi to přijde prostě krátký. Když jí dám dcerce silnější mikinku+ bundičku( v tomhle počasí celkem nutnost) tak to sotva zapnu, ty kšíry. Jak se to zdá tobě?🙂
Máme Mambu
No já jsem ho tam zkoušela dát, jak se jeden den oteplilo na ležato bo do korbičky se mi horkotěžko vleze a neumí sedět a jelikož je malej tak mi to teda nepřišlo 🙂
Mám Viper a spokojenost.. Malý se tam v pohodě vejde i se zimní bundou
@eldoradoh
Ahoj, což o to, malá se také v pohodě vejde, o to nejde. Spíš jde o to, že máme problém s kšíry, sotva to dopnu a kšírky jí nevedou přes ramínka, jak by to mělo být, ale má je jakoby "sjeté" , právě kvůli tomu jak jsou krátké...přikládám foto, jak to vypadá ( podle mě by měla mít ty kšíry víš, ale nejde to 😒 )
@eldoradoh
Tak mám asi nákej vadnej kus, nebo co 😀 koukám že to má pěkně jak to má být🙂 Zkusím to ještě nějak pořešit, mě je úplně Sabči líto jak to má napresovaný a hlavně po každé mě to vytáčí, protože to sotva dopnu jak je to krátké 😝
Jinak mi kočár vyhovuje moc až na tohle, jelikož mám hodně živé dítě tak musíme poutat, jinak by mi vyskočila... 😅 díky moc 🙂

Ano?