Kočárek Adamex Vicco x Tudore Trapper x Camarelo

smoulinkam
14. únor 2017

Ahoj Maminky ,
opět mám dotaz ohledně kočárku , ale tentokrát už jsem si konečně vybrala aspon značky a ve hře jsou Adamex Vicco , Tudore trapper a Camarelo bohužel na první 2 nemohu najít recenze mohli by jste mi napsat prosím prosím Vaše zkušenosti?

Děkuji 🙂

lulucinak
21. led 2020

❗❗❗NEBEZPEČNÝ KOČÁR TUDORE TRAPPER❗❗❗

V říjnu 2019 se nám z ničeho nic na procházce začal v zámcích kočárek skládat, kočár se najednou zhoupl v ruce, ale naštěstí se včas zareagovalo a madlo se instinktivně nahodilo nahoru a zámky se zacvakly! Mysleli jsme si nejdříve, že se zámky kočárku špatně zacvakly při rozkládání, tak jsme si od té doby na to dávali pozor.

ALE!!! V prosinci se nám to stalo znovu a ne jednou!!! Kočárek jsme dali na reklamaci, reklamaci uznali a zámky vyměnili.
Navíc kočár jsme do podzimu skoro nevyužívali, protože dcera byla blinkací a dusila se, takže byla převážně v nosítku a začali jsme s kočárem více jezdit až na podzim.

Ani ne po 14dnech od vyřízení reklamace se nám to na procházce stalo ZNOVU, procházka trvala cca 1,5h a za tu dobu se 6x uvolnily zámky a kočárek se začal OPĚT SÁM SKLÁDAT. Naštěstí jsme úplnému složení kočáru stihli zabránit a přidržet ho než se zámky zpátky zacvakly! Upozorňuji, že červená kontrolní pojistka byla (VŽDYCKY) zajištěná, ale zámky podvozku ne!
Volali jsme do servisu, kde nám majitel pan Kolovratník sdělil, že se s tím teda ještě nesetkal a že určitě nemáme zámky promazané (14dní po servisu a výměně zámků) ať je prostříkneme a bude to v pořádku. OMYL!!!

Skládání zámků se vystupňovalo až tak, že se mi minulý týden ve čtvrtek, na procházce s kamarádkou, složil KOMPLETNĚ I S DCEROU UVNITŘ!!! Složil se bez jakéhokoli varování a v životě jsem ten kočár neviděla takhle rychle složený!!! (každá maminka asi pochopí, že jsem se málem složila vedle toho kočáru taky)
Šla jsem hned vyndat dceru a naštěstí se jí nic nestalo, jen vyděšeně koukala, co se to děje. Kamarádka mi půjčila svůj kočárek (její dítko už šlape) a šly jsme z velmi krátké procházky domů!

Ještě ten den jsme volali do servisu, kde nám majitel pan Kolovratník řekl, že to není možné, aby se zámky takto povolily, ale že teda druhý den přijede jeho kolega, který si kola odveze na reklamaci a zanechá nám náhradní. Kolega druhý den přijel, řekli jsme mu, jak se to vše stalo a chtěli jsme jako způsob řešení reklamace vrácení peněz, protože už ke kočárku nemáme (logicky) důvěru, kolega odjel se slovy, že se nám příští týden ozvou, jak to vypadá.

Včera 20. 1. 2020 se nám majitel pan Kolovratník ozval a navrhoval dva způsoby řešení reklamace, výměna zámků nebo zamítnutí reklamace, protože se údajně závada neprojevila. Logicky jsme s tímto navrhovaným řešením nesouhlasili a opět požadovali vrácení peněz! Pan Kolovratník zopakoval znovu a znovu navrhované řešení, a že nám peníze prostě nevrátí, protože závada nebyla při testování s 15kg pytlem písku za 20minut testování prokázaná! Když jsme se ho ptali, zda by on sám do takového kočárku s naší zkušeností posadil své dítě, řekl nám, že NEPOSADIL, že by kontaktoval soudního znalce a že hrajeme akorát na city a způsob řešení reklamace nám už sdělil a je v našich právech se obrátit na soudního znalce.

Takže za nás tento kočárek už NIKDY a absolutně ho NEDOPORUČUJEME!!!