Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@nevestaak Husky má oproti Dotty či Lupo zimní výbavu v ceně: fusak, deku, rukávník a termoobal na kojeneckou láhev. A je levnější než Dotty. A je barevně jiný.....
@asistentkajana Tu zimní výbavu nechci, prý je nic moc do kvality. A barevně se mi více líbí Dotty 13. Asi do ní půjdeme 😉 Akorát se bojím objednací doby, nemůžeme čekat déle než 6 týdnu...
@nevestaak nevím odkud jste, ale mají ho tady skladem http://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/baby-... tak zkuste tam 😉
@asistentkajana Děkuji za tip. Bohužel jsme od Brna a raději bychom koupili někde poblíž než přes internet, kdyby náhodou byla nutná reklamace...
Takže kočárek mám doma (koupeno v SAM BABY Ostrava) a mimochodem v tomto obchode, je obsluha velice příjemná (jak tu někdo psal zkušenost s brněnskou pobočkou), take je to domovska pobocka... 😉
Tedy jak jsem sliboval, udelal jsem nejake fotky. Mam Dotty odstin 03 a barva je oprvadu trochu jina nez v kataologu, hezci... Je to spise takova jina varianta sede a modra je jen rukojet a pak par dalsich kousku.
Holky, sháním dotty č.13, tedy ten šedomodrý, co je zde už i vyfocený, neviděly jste ho někde u Prahy, případně Ml.Boleslav a okolí? Chtěla jsem husky, modrošedý, ale chtěla bych vidět i tento a pak objednat ten, co se mi bude líbit víc. Děkuju!
@mikika1111 Mám to úplně stejně jak ty! Nejdřív se mi líbil Husky a teď přemýšlím o Dotty 13. Jdeme se na Dotty podívat v Brně příští týden tak možná udělám nějaké foto 😉
Moje-miminko.cz, psala jsem jim a kamenou prodejnu mají někde v Kr.Poli....
@nevestaak Jééé, závidím, že ho u Vás mají, tak dej pak vědět info a klidně pošli i fotečku. A chtěla jsi Husky šedomodrý? Pokud jo, tak jsem fakt zvědavá za názor, ten husky mi přijde, že je tmavší šedý, korbička je úžasná, jen se mi nelíbí nánožník na sportovní verzi, už je to moc modré a tady u toho Dotty je víc šedé právě. Psala jsem do jednoho krámku v Praze a mají jiné barvy, tak mám asi smůlu☹
@nevestaak ahooj, tak jsem dnes byla v Moje miminko a skladem nebyl zadny :(, ale v pondeli prijdou 3 barvy: 05 tyrkysova, 07 celá seda a 09 bezova. My uz jsme ho rovnou zaplatili, takze uz jen vybereme barvu. Pani mela i fotky, tyrkysovej je nadhernej, ale nevím nevim jestli je uplne vhodny pro kluka...uvidime. Bezova je spis hneda....no sama jsem zvedava, ktery nakonec zvolime. Na 13 jsem se ptala a prý by byl nejdriv za 8 tydnu a to kdovi jestli...ze ted nemaji tu latku....kocarky byvaji do 2 dni pryc, takze urcite zavolrj na prodejnu,.nez se tam vydate 🙂
Ted se jeste divam,.ze podle obrazku jim neprijde 07 seda, ale 03, jak jsou fotky od andre_z, pani totiz rikala,.ze je tam modra rukojet a madlo...tak to bude spis ten...
Ta tyrkys. barva je nádherná, ale nevím, jestli právě není až moc sladká na mě a na kloučka.
Tak asi tu 13ku neuvidím☹ Já jen, abych nebyla zklamaná, ten husky se mi líbil moc, jen škoda toho nánožníku, neumím si představit, jak dlouhou dobu se s ním vůbec jezdí, otevřená sportovní verze je v husky taky moc hezká. Ale dotty je možná ještě propracovanější verze než husky? Vůbec nevím, ale to video je hezké🙂
Dotty, Husky a Lupo Comfort jsou úplně stejné. Liší se jen potahy a cenou 🙂
@mikika1111 jojo, to je přesně ono, je to nádherná barva, ale....... já teda uvidím naživo, ale přítel se na to moc netvářil a mně trošku sladká na kluka taky přišla.. ale pokud mě vyloženě nenadchne ta šedá nebo béžová, tak ji vezmu 🙂.. kočárek je doplněk i maminky, tak coo 😀 😀
@nevestaak no oni to mají napsané i na stránkách, že mají skladem i tu béžovou a nemají fakt nic ☹... já bych 8 týdnů mohla čekat, ale ne s tím, že to není jistota, přesně za ty 2 měsíce mám termín, takže kdyby pak nebyla, tak řešit jakou teda jinou barvu a kdy vůbec bude fakt nechci... takže zvolíme jednu z těch 3 barev, co dojde v pondělí...
@mikika1111 pokud u toho Husky řešíš jen nánožník u sportovní verze, tak to já bych osobně teda neřešila... dá se jezdit jen s fusakem nebo dokoupit nánožník jiný...mám už jedno 2letý dítě doma a nánožník mi přijde opravdu detail, bez kterého se dá obejít nebo fakt dokoupit nějakej jinej
@monijonak aha, děkuju moc, to jsem myslela, že za ty peníze dotty bude vybavenější
@duppi u nás by spíš manžel tlačil tu tyrkysovou barvu🙂 Ale kočárek by byl u psa v chodbě, takže pro nás asi čím tmavší, tím lepší, ale zas černou nee. Asi se půjdu podívat do Dětského ráje v Praze, tam mají dotty sice v béžové, ale chtěla bych vidět aspoň husky a dotty současně a pak uvidíme, ještě mám čas na rozmyšlenou, chtěla bych kočárek objednat až v říjnu.
Tak po mensich peripetiich mame kocarek doma a nakonec zvitezila seda, byla to ta 07, 03 tam taky meli, ale byl pro nekoho uz rezervovany. Fotky dodam bohuzel jen toho sveho, meli je totiz vsechny zabaleny v krabicich a pan mi krabice jen otevrel a ja mrkla na boudy :(. Tyrkysova me zklamala uplne, je spis do zelena a pusobila na me vysisovane, cekala jsem tu barvu sytou a ona byla takovy jakasi vybledla....bezova se mi libila, neni tak svetla jak na nekterych obrazcich, ale je pekna, ta se ovsem nelibila tomu mymu a na sede jsme se shodli, ze je nejhezci...nevim, jak moc to vynikne na fotkach, ale barva je opravdu hezka, takova pekna svetla seda, bude se k ni dobre ladit ;). Jinak celkove kocarek super, prekvapilo me, ze se tam naprosto krasne a pohodlne vesel muj 2 lety syn a kocarek ae s nim naprosto lehce ovladal, myslim, ze budu max spokojena 🙂.
A nevite nekdo, jak ma dotty tu vlozku ve sportaku, jestli ma nejakou zvlastni "funkci"? Je to takovej zajimavej material, sice prijemnej na omak, ale vzhledove zvlastni, tak jestli to neni nejake termoregulacni nebo tak...? Ja o tom nikde nic necetla...
Je moc hezký. A co nánožník u sporťáku jakou má barvu?
Myslís ten tyrkysovy? Ten má šedivý nanoznik.
To je skoda ze nanoznik neni taky s puntikem. Kdyz uz Fotty je cca o 4000kc drazsi nez Lupo comfort. At se vam dobre jezdi 🙂

Holky, jak se liší Baby Design Husky od Dotty?? Původně jsem chtěla Husky a teď jsem se zhlídla v Dotty 🙂 Víc se mi líbí ty sporťáky 😉