Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?
Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.
Tak kočárek už máme doma, podařilo se mi jej sehnat na moje-miminko.cz, měli objednaný jeden černo šedý navíc, tak jsem ho hned brala. Jinak po celé republice nejsou. Teď se budu modlit, aby neměl žádnou závadu, abych nemusela reklamovat. Z Liberce do Brna by to bylo horší.
Neviem, či pomôže moja recenzia, ale ja som úplne spokojná s týmto kočiarikom 🙂 Ak by som mala, kúpila by som aj druhý krát. Má hojnú výbavu. či fusák, rukávniky, deku. užasný na zimné dni. Jedna mamka písala, že fusak je nepoužiteľný do vaničky, ja som ho používala aj vo vaničke, teraz používame športovú časť a tam je tiež v pohode. Na vaničke je super ten kryt, ktorý sa dá zdvihnúť, ak náhodou fúka vietor a dá sa to prichytiť na takýc gombíkoch. Na športovej časti je zas predlžiteľná strieška, čo je tiež super vec do vetra. Kolesá sú nafukovacie, úžasne sa ovláda ( v porovnaní s inými kočíkmi z okolia). Za negatíva považujem, že nemá poriadnu pláštenku, len takú proti vetru.
@luci1012 toto je podle me uplne to nejmenší. Nam v obchode říkali rovnou ze si máme pořídit jinou. Pokud ostatní je ok, tak bych to nebrala jako špatnej kočár za ty peníze.
@xkvetinkahm neviem, v akej cene sa u vás predáva, ja som ho kupovala pred rokom v PL za 400 € (v prepočte) + brali sme vajíčko 50 €. Bola to novinka roku 2015, tak neviem, či sa zmenila cena. Ešte som zabudla dodať, že nákupná taška nie je na zips, ani na cvoky, ale na magnetku, tým chcem povedať, že ak by sa niekto pokúšal okradnúť ma, maturoval by, ako sa to odopína, ja som sa to tiež učila :D ; a že športová časť sa mi dizajnovo veľmi nepáči, ale už som si na ňu zvykla a stále je to u mňa TOP kočík za dobré peniaze 🙂 😉 Ja ho môžem len odporúčať 🙂
Nakonec jsme Husky odvolali a máme dotty limitovaná edice😊
Dotty jsou pekne, taky jsme zvazovali, jako nahradni plan, kdyby se Husky do porodu nesehnal 😉
cekani od zari a objednavky v 8 shopech se vyplatilo, ale tento tyden dostali vesmes vsici prodejci varku kocarku, takze to bylo silene, kdyz nam sel domu pres Intime dvakrat 😀 nakonec si ho nejaka pani vzala, do hodiny prodany, cajk 😉
at slouzi 😉
My mame Huskyho od srpna a nemuzu si ho vynachvalit 🙂
Mame letni edici, zimni edice byla v prodeji az od zari a ja mela TP v srpnu 🙂 fusak jsem kupovala emitex.. zatim jsme vyzkouseli jen hlubokou korbu a ta je za nas 10000% spokojenost, do sportaku pujdeme asi cca unor/brezen 🙂
Mame modro -cernou edici 🙂
Zdravím... máme taky kočárek Baby Design Husky - zimní výbavu, šedobéžovou variantu. Jsem s ním maximálně spokojená, nemám jedinou výtku. Zamilovala jsem si ho na první pohled a jezdí se s ním skvěle (a to jezdím hodně i včetně MHD). Zatím jsme v hluboké korbě (máme 7 měsíců) a ta je super. Asi za měsíc vyzkoušíme sporťák, tak jsem zvědavá, ale vypadá taky prakticky. Využíváme i rukávník na rukojeti, deku, termoobal na pití... a ten fusak mi přijde taky dobrý, vyzkoušíme až do sporťáku a myslím, že ho v pohodě budeme mít i na další zimu. Jedinou nevýhodu vidím v těch pláštěnkách, ty jsou fakt na prd (ale koupili jsme jiné) a v přebalovací tašce (ten styl pytel je strašně nepraktický), ale dá se na to zvyknout. Skládání je super, těžký taky není a je krásně odpružený. Takže za mě doporučuju!!!
ahoj damy, take dle vsech recenzi i osobniho vyzkouseni na prodejne uvazujeme o koupi kocarku Baby Design Husky. za rozumnou cenu dle me i manzela predbiha i trendove drahe kocarky. rada bych se zeptala, zda nekdo nemate realny obrazek v bezove barve? prijde mi spise hneda a nazivo na prodejne maji kombinace cerno-seda, ktera je take krasna. pokud byste mohli sem pridat, byla bych moc vdecna! diky🙂
@luci1012 jsem spokojená maximálně... Jak s hlubokou korbou, tak se sporťákem... Dobrá ovladatelnost, je praktický a dle mě dobrý i do terénu a MHD (jezdíme MHD hodně často) a na výlety. Jen co je maličko horší u sporťáku, je přístup di spodního úložného prostoru, protože je sporťák níž položený, než korba, ale dá se s tím v pohodě fungovat...
Jinak co se týká barevnosti sporťáku... Sporťák je vždy v barvě spodku hluboké korby, vnitřek sporťáku je šedý...
Máme černošedý, jsem moc spokojená, na procházky musím brát i psa a kočárek se dá úplně v pohodě ovládat jednou rukou, volila bych ho zase... Je super do města i do terénu 🙂
Ještě doplním k té barevnosti... máme béžovo-šedou korbu, béžový sporťák se šedým vnitřkem, šedou deku, béžový fusak, šedý termoobal a šedý návlek na ruce... Vše jsme kupovali zároveň s kočárkem. Možná, že pokud se to dokupuje jako ta zimní výbava zvlášť k té letní verzi, tak je možná fusak šedý, to nevím... vše používáme a vše je super a jsme spokojení... Někde jsem četla (možná tady výše), že některé maminky nejsou spokojené s fusakem a kupují "lepší" - teplejší na zimu. Nám max. vyhovuje, neoblíkám malou nějak přehnaně a stejně se v něm někdy ještě potí... takže bez problému...
Jo, a taky musím zároveň s kočárkem venčit i psa, který je velmi neposlušný a u kočárku neumí chodit... ale kočárek se dá v pohodě ovládat i jednoruč, takže zvládáme 🙂
Dobrý den,
můžu se zeptat jaká je reálná délka lůžka hluboké korbičky a jak dlouho vám v něm děti vydržely, než z ní úplně vyrostly? Díky moc 🙂
@padli_andele Dobrý den, já naměřila 76 cm, moje malá má příští týden 4 měsíce a chybí tak 10-15 cm a nevleze se tam 😀 S fusakem bych ji tam už nenarvala... Ale jinak je kočár super 😉
Dobrý den,chci se zeptat.. když dáte na sporťák pláštěnku,kde ji zaháknete?? Díky 🙂 Jinak s Huskym maximální spokojenost!!!
Zdravím... odpovídám jak @padli_andele tak @jarka124... co se týče velikosti hluboké korby, nevím přesně, jak je veliká, mám ji už uklizenou... ale naše malá (a to není úplně z nejmenších dětí) v ní vydržela 7 měsíců (od června do ledna) a ještě by tam teoreticky mohla být, ale vzhledem k teplému počasí a že už je dost divoká a chce koukat ven, tak jsme ji dali do sporťáku 🙂
A ohledně pláštěnky na sporťák... s tím jsem minulý týden taky maturovala... nepřišla jsem na to, kam tu původní pláštěňku zaháknout, tak jsem ji tím čudlíkem protáhla kolem kostry zpět do toho očka provázkového... a drželo to. Ale ta pláštěnka je celkem na nic, koupila jsem si univerzální pláštěnku na sporťáky, co pokryje celý sporťák a je to vyřešené 🙂
Díky,asi taky koupím univerzální 🙂
Ahoj holky prosím kdo používáte nějaký skejtík pro starší dítko jaký? Shaním pro 3letou dcerku a nevím jaký pořídit. Děkuji
@padli_andele ahoj, náš malý bol v kočíku do siedmych mesiacov.
@jarka124 pláštenku zahačkávam o striešku.. prepchám z vnútornej strany a potom do očka ... ale túto originál používam iba do vetra, na dážd som si kúpila ešte na vaničku a sedí mi aj na športový 🙂
Po půl roce užívání přidávám zkušenosti s Huskym. Korbička super, prostorná, fajn je, že do ní nefouká a je krytá. Oproti jiným drahým kočárům mi přijde "útulná". Prostornej košík, kolečka nedělají rachot, pěkně kočárek pruží, fakt lehká manipulace s kočárem i jednou rukou. Nedá se srovnat s Viperem, na kterým jsme přemýšleli. Fajn je i ta tyčka, která zabrání tomu, aby se korbička třepala. Pláštěnky teda obě na prd. Koupila jsem Emitexové. A teď máme 3 týdny sporťák, malej už sedí a ležení ho nebavilo. Sporťák už se mi teda tolik nelíbí, je to taková krabice, ale asi je to o zvyku. Ale je prostorný, pohodlný. Stříška prodloužená se taky využije. Docela nepraktické mi přijde upevnění nánožníku, ale člověk si zvykne. Celkově tedy nemám výhrady, až na vzhled sporťáku v lehu... přesto uvažuji o koupi lehčího např. britaxu na cestování až bude malej větší a bude rád koukat hlavně dopředu. Za ty peníze zlatej kočár.

@callisto Ahojky, já taky sháněla černo-šedou kombinaci, ale opravdu není nikde k sehnání, a kdo ví jestli vůbec bude. Nakonec jsem na dětském ráji sehnala béžovo-šedý a jsem i ráda. Ta černá na té sportovní verzi je už moc 🙂 Ale to je věc názoru. Jinak parádně se s ním jezdí 😀 Tak ti přeji štěstí, aby si kočárek dostala 😉