icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

mirus2611
7. dub 2016

@ketscha Zdravím, mě ta tyčka také přebývá 😀 Dodnes jsem nepřišla, k čemu by měla být. A to madlo je opravdu vada...

anettp
7. dub 2016

Ahoj, tyčka slouží jako podpěra mezi korbou a košíkem v přední části. Bohužel foto nemám, jen jsem tenhle detail dnes pochytila na výstavě 🙂

ketscha
8. dub 2016

@anttp tak jsem zkoušela podle fotek na netu najít, kam by to mohlo patřit, ale fakt to nikde nevidím 😖 😖 Pokud byste někdo věděl, můžete prosím poslat foto? moc díky

padli_andele
8. dub 2016

Po přečtení několika diskuzí na tenhle kočárek/ resp. lupo/lupo comfort, tak to vypadá, že ta malá tyčka je výztuží do krabice, aby se její obsah "nehýbal" při přepravě a do kočárku se neinstaluje 🙂 Není to moje zkušenost, nám teprve přijde, ale na netu se na tom hodně maminek shodlo 🙂

anettp
8. dub 2016
anettp
8. dub 2016

Je to jen foto z videa v PL z you tube, tycka se jakoby vycvakne z kosiku a sklopi pod korbu. Na fotkach jsem to take nikde nevidela. Snad pomuze 🙂

adletka
9. dub 2016

@anettp to není ale tahle tycka. Tato uz je namontovana na korbe, slouží jako 3.operny bod. Super vychytávka, v terénu se korba nehybe. Ale tycka z krabice se ns kočár opravdu nemontuje

anettp
10. dub 2016

Aha, tak to se omlouvám za zmatky 🙂 Pani nam to popisovala tak, jakoby vetsina opravdu nevedela, k cemu podperna tycka je. Mame termin az v zari, tak jsme stale jen u vyberu kocarku, ale tohle je zatim muj favorit, jen me desi dodaci lhuta a prijde mi to moc brzo ho objednat 😒

martinaska2
10. dub 2016

Zdravím 🙂 Tak máme taky v plánu si koupit Husky, líbí se nám v celé šedé barvě 🙂 Termín mám 2.7. a nevím jestli mám koupit tu výbavu se zimním fusakem, jak tady někteří psali, že je fusak nekvalitní 😒 Mám tedy pár otázek:
1) myslíte, že se mi malý vleze v zimě ještě do hluboké korbičky i s fusakem?
2) jak je pak fusak velký pro dítko ve sporťáku? Četla jsem tady, že byl u někoho krátký a že se nedá zapnout úplně ke krku 😒 A myslíte, že se mi do toho fusaku vleze ještě i příští rok, když bude mít rok a půl? Nebo jestli celkově vleze v takovém věku do sporťáku i s fusakem?
3) jak drží ta taška? Kupovali jste novou nebo vám nevypadávala?
4) kdo máte ten celošedý Husky, jak vypadá nánožník na sporťák? Je celý šedý nebo šedý a po stranách černý? Nemůžu to na internetu nikde najít.. Nejlépe kdyby měl někdo fotku 😉

Neumím se rozhodnout, jestli je pro mé dítko narozené v červenci Husky vhodný 😒 Nebo jestli mám jít raději do Dotty... Děkuji moc za všechny rady 🙂

ketscha
10. dub 2016

ahoj, neodpovím ti na otázky, protože mimčo ještě nemám, pouze kočárek. Chtěla jsem ale šedou variantu a mám ji objednanou od 12.1. a zatím nedorazil a už nejspíš do termínu mého porodu (2.5.) ani nedorazí. Zkoušela jsem i jiné e-shopy a je to podobné. Termín dodání se neustále posouvá a ani nevědí, jaké barvy dorazí. Takže to jen moje zkušenost 😉 Od května by měla být nová kolekce takže to třeba bude lepší 😉

martinaska2
10. dub 2016

@ketscha Paaaaani od ledna? 😨 Kde jste si jej objednala? No my si jej chceme koupit v Polsku a na jejich stránkách mají, že zrovna tu barvu odesílají do 24 hodin, tak nevím jak to mají tam 😒

ketscha
10. dub 2016

já ho objednávala v Aja shopu, letos jim šedý přišel prý jeden. Jinak je většinou všude nedostupný. Můžeš mi prosím poslat odkaz odkud se dá objednat z Polska?

martinaska2
10. dub 2016

@ketscha Jasně 🙂 ewozki.eu 😉

anettp
11. dub 2016

Ja se ptala na Aja shop, take ohledne celosedeho a to mame termin az v pulce zari...a psali, at si ho uz objednam, jak je o nej velky zajem :-/
Videla jsem jen sedo zeleny nazivo a celosedy by me take zajimal, jak vypada, na internetu se moc fota sportaku s nanoznikem jen tak nenajdou. Libila se nam i modro seda varianta, ale zarazi me jak je pak sportak celo modry.
Nevite nekdo, kde by meli v okoli vychodnich cech prodejnu, kde by tyhle kocarky mely? To Polsko bude asi snad nejbliz co jsem koukala 🙂

mirus2611
11. dub 2016

Já mám kočárek šedo-béžový a sporťák je celý béžový, fusak mám šedý. Myslím si, že se do hl. korby s fusakem už nevleze. Ten fusak je spíš do sporťáku, jak dohluboké korby. Taška je dobrá, ale nesmí se do ní dát moc věcí - já jsem s ní třeba spokojená. Husky si můžete objednat bez fusaku tzn. letní edici a fusak koupit zvlášť. A ještě by mě zajímal celošedý Husky, ten se nedělá ne? To je spíš dotty nebo lupo, ne? 🙂

adletka
11. dub 2016

@mirus2611 už je i celošedý husky, dnes jsem na to koukala

mirus2611
11. dub 2016

Aha, už to vidím, Husky je i v šedé, zrovna nebyl, když já vybírala kočárek 🙂

aneta183
11. dub 2016

Ahoj, mě přišel taky kočárek s madlem bez té eko-kuze. Dá se to reklamovat?

aneta183
11. dub 2016

@ketscha Ahoj, mě přišel taky kočárek s madlem bez té eko-kuze. Dá se to reklamovat?

ketscha
11. dub 2016

@aneta183 ahoj, a můžu se zeptat jen pro info, odkud jsi objednávala? Já to reklamovala u dodavatele. Dnes mi volali, že by mi měli přivézt nové a vyměnit je. Tak doufám, že dorazí 😉

aneta183
11. dub 2016

@ketscha Objednávala jsem ze stránek pro mimi a dum.cz..napsala jsem jim mail jak mám postupovat, tak jsem zvědavá..

aneta183
11. dub 2016

@ketscha Pošli mi kdyztak prosimte kontakt na toho dodavatele..moc díky 🙂

martinaska2
12. dub 2016

@anettp To je tedy šíleně dlouhý termín, nechápu, včera jsme volali do toho Polska a paní říkala, že za týden ho budou mít, tak si pro něj jedeme 😉 Už se na něj těším, nakonec jsem si vzala bez zimní výbavy, fusak si koupím lepší, 3v1, který se dá různě odepínat a využije se jak do autosedačky, hluboké korby, tak i do sporťáku, roste s dítětem 🙂 Jen doufám, že tam nepojedeme a nedají nám jiný 😀 Kdybychom to objednávali v Čechách, byla bych klidnější 😀 Pak kdyžtak hodím foto, toho celošedého na netu moc fotek není 😒

anettp
12. dub 2016

@martinaska2 parada, tak to rada slysim 🙂 taky bych chtela bez zimni, fusak atd pak chci doladit barevene. Tak at vse klapne a kocarek poridite bez problemu! 😉

shannondrake
12. dub 2016

Můžu se zeptat, jestli Baby Design Husky má sklápěcí rukojeť? Máme malý výtah a řeším, jestli se nám tam vejde. Děkuji

charrlie
12. dub 2016

@shannondrake ano, má sklápěcí rukojeť na několik poloh... zatím jsem se do všech výtahů vešla... 😎

molly1987
12. dub 2016

Pridavam nasi zelenou verzi kocarku. Mame ho 5 mesicu a zatim velka spokojenost 😉 V lete prejdem na sportak.

fialka16
12. dub 2016

@martinaska2 Ahoj, mám fotku, ale bohužel ne přímo na kočárku, sporťák je stále u tchýně, tak mám fotky jen po nákupu, nánožník je celošedý 🙂 omlouvám se za kvalitu fotek.

fialka16
12. dub 2016

@martinaska2 jinak s fusakem ve sporťáku zatím nemám zkušenost, fusak mi přijde dost teplý, ovšem kolem krku mi to přijde takové nechráněné, je takový tvrdší a nedá se kolem toho krčku nějak stáhnout. Netroufnu si odhadnout, zdali se malý vleze i v zimě, záleží podle velikosti, každopádně s tímto fusakem si myslím, že ne. Máme tento fusak v korbě a musí se tam šikovně poskládat, je dlouhý, dcera je ovšem hodně malinká, vleze se tam v pohodě. S větším dítkem nevím, protože tím, jak je poskládaný, tak ubírá u nožek místo. Tašku jsem vyřešila takto, není šance, aby spadla 🙂

fialka16
12. dub 2016

@martinaska2 Až teď čtu, že zimní výbavu jste nakonec nekupovali, tak se omlouvám. 🙂

Strana