icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

martinaska2
13. dub 2016

@fialka16 Jsi skvělá, děkuji moc!!! 😉 Je fakt krásný, už se nemůžu dočkat 😀 Ta zimní výbava se mi fakt líbí, ale přišlo mi zbytečné za to vyhazovat peníze, když za tu samou cenu si koupím fusak, který se využije od autosedačky po sporťák... Sice nebudu mít tak krásný rukávník, ale budu se snažit to nějak doladit 😎 Tu tašku jsi vyřešila skvěle!!! Nikde jsem to takhle neviděla, je to super nápad, tak to nebudu muset řešit ani jinak, udělám to stejně 😀 Ještě jednou moc děkuji, i za ty fotky i za rady 🙂

adletka
13. dub 2016

@martinaska2 proc resite upevneni ty tasky? Ja to vozim norm a ani jednou za pul roku mi to nespadlo

martinaska2
13. dub 2016

@adletka Řeším to, protože to vypadá, že když tam není ta taška na pevno, tak se to musí při nějakém kopnutí do tašky ze spodu vyvlíknout, pokud ji nemáte extra něčím zatíženou... Jestli se to vám nestává, tak super, díky za radu... Ono se to těžko posuzuje, když ten kočárek nemáte doma...

adletka
13. dub 2016

@martinaska2 fakt tam krasne drzi, vubec to nepada ;) jak to ma na koncich ty "spuntiky", tak ty tu tasku udrzi ;)

fialka16
13. dub 2016

@martinaska2 není vůbec za co 🙂 je super, jsem z něj nadšená 🙂 původně jsem chtěla ten černošedý, ale nelíbila se mi ta černá sportovní verze a jak jsme šli na obhlídku kočárků, tak v obchodě měli zrovna tento vystavený, tak jsem na něho vyjeveně koukala, že jsem tuto verzi vůbec neznala, a tak jsme ho rovnou vzali, když byl s tím dodáním husky a dotty takový problém, i když už v pátém měsíci. 🙂

fialka16
13. dub 2016

@adletka asi nějak pro lepší pocit 🙂 moc tomu pocitově nevěřím, přijde mi, že lze i snadněji ukrást, když bych si chvilku kočárku nevšímala, třeba v obchodě se pro něco ohnula. Tak to mám radši takhle a jsem klidnější. 🙂

adletka
13. dub 2016

@fialka16 pocitove chapu, jen.. mne se to spíš obcas nepodari odhaknout ani kdyz chci :

martinaska2
13. dub 2016

@fialka16 Přesně jak říkáš, ten černošedý se mi taky líbil, ale ten černý sporťák už ne 😒 Škoda, že to nejde nakombinovat 😀 No včera nám volali z toho Polska, že ho objednali, měl by být za týden, tak snad nekecali 😕 😀

molly1987
13. dub 2016

@martinaska2 Mam taky vez zimni vybavy a rukavnik jsem koupila uplne stejne barvy jako je kocarek (sedy) Nepoznala bych rozdil,ze k nemu nepatri. Kdybys chtela,tak bych mozna jeste nekde sehnala odkaz. Byl kolem 200Kc.

fialka16
13. dub 2016

@martinaska2 určitě ne a za týden bude váš 🙂 je to mazec, o husky i dotty takový zájem, že nezajistí větší výrobu nebo něco, nevím, jak je to teď, ale v té době, jak jsme kupovali, tak s tím byl obrovský problém, že se na ně čekalo strašně dlouho, ani nemohli zaručit, že bude požadovaná barva a podobně.

martinaska2
13. dub 2016

@molly1987 Jé určitě, kdybys našla ten odkaz, byla bych ráda 😉 Děkuji 🙂

martinaska2
13. dub 2016

@fialka16 No podle mě to je tím, že když to je polský kočárek, tak ho pro Polsko distribuují přednostně a na české zákazníky je pak čekačka, nic jiného mě nanapadá 😒

molly1987
13. dub 2016

@martinaska2 Mám ho z této stránky. Akorát teda cena 350,- A číslo te svrchní barvy je N9 (je úplně stejná jako kočárek Baby design Husky)
http://www.vip-baby.cz/www-vip-baby-cz/eshop/13...

anettp
13. dub 2016

@fialka16 Ahoj, ta zimni vybava je ve stejnem odstinu sede? Na nekterych fotkach mi prislo, jak kdyz je kazdy kus v jine sede. Nejdriv jsem chtela se zimni vybavou, ale ze mame termin v zari, tak mam obavy, aby se mimco v zime do korby s fusakem veslo...mam v planu kupovat od pinkie nejaky barevny...tak jestli ta zimni vybava k tomu nebude zbytecna. Jsem asi narocna s vyberem kocarku 🙂 ale jsem na rizikovce, tak je to pro me dlouhy a fota kocarku na netu nejsou takovy jako pak kocarek nazivo a husky jsem videla nazivo v sedo zelene a byla jsem z kocarku nadsena.

martinaska2
14. dub 2016

@molly1987 Děkuji ti moc, je vážně úplně stejné barvy 😉

fialka16
14. dub 2016

@anettp Ahoj, ano, všechno je v jedné barvě šedé 🙂 . Tedy samozřejmě kromě deky, to je jiný materiál. Pokud plánuješ kupovat jiný fusak, tak já osobně bych brala bez zimní výbavy, ještě když tu dala molly1987 odkaz na totožnou barvu rukávníku 🙂 . Deku můžeš koupit jakoukoli a ten termoobal na láhev, to už maličkost 🙂 .

anettp
14. dub 2016

@fialka16 jj, super 🙂 rukavnik mam v planu nejaky asi barevnejsi s to i fusak, abych tu celo sedou necim rozstrelila...mockrat diky za rady

shannondrake
15. dub 2016

Myslíte, že se Husky dá použít i na sport? Brusle třeba? 🙂

jarka124
17. dub 2016

@shannondrake Máme Husky,včera i dnes jsme byli na bruslích a určitě ne naposledy,takže za nás ano 🙂

stumfova
26. dub 2016

Holky a prosím nevíte, kde bych kočárek Husky viděla na živo, Mladá Boleslav, Liberec nebo Praha?

callisto
26. dub 2016

@martinaska2 mně tedy ta taška párkrát spadla, nebo se vyvlíkla na jedné straně, takže vychytávku taky využiju 🙂

adletka
26. dub 2016

@stumfova asi bych si to našla na na netu a ověřila telefonicky.. to mas asi nejrychlejsi

belejova
Odpověď byla odstraněná
xmisax
3. kvě 2016

zdravím, kočárek Baby deign Husky oužíváme již 7 měsíců a jsme max spokojeni. jedinou nevýhodou je fakt ta pláštěnka. prosím maminky, které již mají sporák, kde kupovali plástěnku? v žádne drogerii u nás není a přes internet se bojím objednat, aby mi pasovala, tak jestli by někdo napsal konkrétne, kde ji pořidil, byli bychom rádi 🙂

jarka124
3. kvě 2016

@xmisax zdravím,já jsem kupovala pláštěnku,tam jak kočárek. Pláštěnka je Emitex.

anettp
3. kvě 2016

Ahoj, jake mate autosedacky na kocarek? Resim jestli by na to sla i autosedacka od Taka nebo Xlendra. Nebo koupit od babydesign.

molly1987
3. kvě 2016

@xmisax taky mame od Emitex,prodavaji je i v kamennych prodejnach s kocarky. Myslim,ze mame velikost L,ale je o neco vetsi. Vubec to ale nevadí 😉

klepetko_karneval
4. kvě 2016

Ahoj,

kupujeme kočárek Husky a máme doma již dvě autosedačky...Britax (starší typ - bez těch bočních adaptérů a Fair. Máte nějaké zkušenosti s adaptéry těchto sedaček na kočárek Baby Design? Manželka na tom trvá...

jarka124
4. kvě 2016

@anettp měli jsme autosedačku Cybex.

adletka
5. kvě 2016

@klepetko_karneval asi lepsi info poda obchod

Strana