Kočárek Bebetto Flavio - máte někdo zkušenost?
Máte někdo zkušenost s Bebetto flavio- moc se mi líbí, ale nikde jsem o něm nenašla ani zmínku od někoho z uživatelek, máte někdo prosím o zkušenosti díky

Jee a vedle něj stojí Silvia,že jo? 😀 Ten mám já. A neznám lepší kočárek.
Silvia má prý víc vychytavek. Nevím,neporovnavala jsem je. Jsou oba typy moc pěkné a udělají parádu.
Ahoj holky, taky koukám na bebetto silvii, live je moc pěkný, a určitě v té khaki barvě.. 🙂 opravdu jsem ráda, že jsem našla alespoň nějaké ohlasy 🙂
@86veru86 Tak s tou autosedačkou souhlasím. Chatrná sice není,je i dost velká, ale ta rukojet je šílená. Máme nový a není úplně ještě ochozená,takže přehazovat v autě to madlo na autosedačce je slušná posilovna. Musí se zmáčknout obě pojistky najednou,což je u připoutané sedačky umění. Možná by byla použitá,s jetými hejblátky super. Manžel se ale rozčiluje pokaždé,když ji vezme do ruky 😀 Nemá tu sedačku prostě rád 😀
Jinak musím dodat,že slušně testujeme kočárek a dostává docela zabrat. Využíváme ho denně na dloooouhe procházky už tři měsíce,s hlubokou korbou. Jezdíme ve staveništi velkých hal......jako jízda cestou,kde projel pasovej bagr pecka, malá usne ve vteřině 😀 Lesem do kopce mezi velkými kameny taky bomba. A tady hrozně oceňuji tu vlastnost....teď už nevím,jak se nazývá....jak se díky tomu neprotáčí kolečka,fakt super. Dokonce nedávno jela mamka právě tou cestou do kopce velkými kameny,byl to lampionovej průvod, a nějaký pán se sklonil a začal něco s těmi předními kolečky dělat,tak na něj koukám co dělá a on,jestli by to nejelo líp,kdyby byla zablokovaná aretace 😀 Tak říkám,ať to nechá a chvíli se po cestě dívá,že se ta kolečka neprotoci. Díval se celou cestu na kopec a pak jen dodal s palcem nahoru: "hmm,dobrý". 😀 Kolečka se prostě neprotaci. 🙂 Zabrat mu ještě dáváme váhou. Mám stupatko pro staršího syna a v pohodě. Nikde nic neskripe,neohyba se apod. Akorát máme ten universální typ stupatka a i když je zatím všechno v pohodě,tak nevím jestli neublíží brzde,jelikož manžel říká,že se stupatko o brzdu opírá. Tak nevím. Pak v něm vždycky převážím nákup z auta domů 😀 No nemám zatím nic,co bych mu vytknula.
mám ho doma, syn s narodil v květnu, korbička úžasná, všichni mi ji chválili, prostorný, elegantní a přitom projel i cestu na boubín 🙂 do sportáku jsme dávali ted začátkem listopadu...ale spíš kvůli zvědavosti dítka než kvůli nedostatku prostoru (malý má 70cm). Osobně se mi ten sporťák už tolik nelíbí, ale nefouká do něj, jde odně zatánout takže praktický je dost 🙂
Po půl roku používání nevrže a vypadá pořád jako nový. Velká kola projeli zatím cokoli.
Jediná výtka...brzda je uprostřed zadní nápravy a já se svýma dlouhýma nohama do ní ze začátku neustále kopala, než jsem si zvykla....teď už do ni nekopu, i kkdyž čas od času se mi stane za spěchu, že to ni kopnu a zabrzdím si kočár....
pěkný den ;)
Určitě nebude. 🙂 Já mám 172 cm a nekopu do ní. Manžel má 185 a ze začátku do ní 2x kopl. Hned se to odnaucil 😀
@pajulli ono šlo opravdu jen o prvních pár vyjížděk 🙂 člověk se naučí 🙂 navíc jsem v našem městě zatím stále jediná, druhý kočár jsem zatím nepotkala a to jsem se rozmýšlela mezi ním a dorjanem a ten tu potkávám na každém rohu 🙂
jediný co mě tak napadlo když to čtu, tak určitě jděte do dvoukombinace a autosedačku řešte jinou ;)
Prosím jaké jsou rozměry korby? děkuji
Neprodává prosím někdo kočárek Bebetto flavio?

@pertra kupujeme jen dvojkombinaci - 9900Kč, plus adaptér na autosedačku. Chceme si koupit Maxi cosi. Jediné, co mě nezaujmulo byla právě autosedačka, přišla mi taková chatrná.