Kočárek Britax b agile Double, jste spokojené?

kleofasek5
26. led 2015

Ahoj maminky,
zvažuji koupi kočárku Britax b agile double. Líbí se mi vzhledově, i cenově. Mám děti 2 roky a 6 měsíců. Na jaro by se mi hodil. Malá sice chodí krásně, ale když potřebuji jet vyřídit něco do města nebo jít na delší prochajdu, tak ji za chvíli bolí nožky. První jsem sourozenecký kočárek nechtěla, máme dost drahý hartan a ještě golfáč. Jenomže takto musím pořád otravovat tchýni, když někam potřebuju jít.
Máte ho některá doma? Jste spokojené? Máte k němu dokoupené i ty hrací pultíky? Docela mě u nich šokovala cena.

mooncaa
26. led 2015

@kleofasek5 Nepomohlo by třeba pořídit jen stupátko ke kočárku? A nebo dát malé odrážedlo. Mě díky odrážedlu dítko zdolalo i velké vzdálenosti. Ale pokud řešíš i spánek, tak dvojkočár užiješ. Docela se divím, že jsi bez něj dosud přežila.

kleofasek5
autor
26. led 2015

@mooncaa no první jsem nějaký chtěla, pak zas ne 😀 byly výdaje na reko baráku, tak jsme to oželeli a koupili jen golfky. Bydlíme ve městě a dost často používám i mhd. Takže spíš bych brala kočárek než stupátko. A určitě i pro ni by bylo pohodlnější sedět, než drnkat ve stoje na stupátku. Kočárek stojí 7400kč. Což je pěkné. Spíš mě zajímalo, jestli s ním má někdo zkušenost.
Je to sporťák, v ceně je pláštěnka. A dají se dokoupit pultíky, protože britax k němu nedělá madlo 😠 Kočár cena super, ale za jeden pultík chtějí 550kč 😠 a potřebuješ samo dva.

kleofasek5
autor
26. led 2015

@mooncaa odrážedlo máme, ale to není na jízdu po městě. Ještě by ji něco přejelo. Má čerstvé dva roky 😖 Jedině tak po parku, ale do toho parku se musíme nějak dostat 😀 máme i dvorek, ale tady nás to moc nebaví.