Sourozenecký kočárek: Britax B agile double

ellenb
5. led 2015

Maminky,
jakou máte zkušenost s kočárkem BritaxB-agile double pro sourozence,tedy např. v kombinaci s vložnou taškou pro novorozence.
Holky hodně chválí EW a TFK, ale mě zaujal právě Britax- vzhled i cena.
Osobně je pro mě top kočárek Bugaboo donkey, ale vzhledem k ceně musím upustit.

Máte tedy některá Britax? Co na něj říkáte? Děkuji za názory, rady.

lenkavd
5. led 2015

@ellenb za mne záleží pro jak velký věkový rozdíl (výška prvního dítěte). S vložnou taškou to jde, tam místo je. S hlubokou korbou už je to ale špatné.
Celkově mám ale Britax hodně ráda, za ty peníze jsou to fajn kočárky. Reklamace úplně be problémů, když koupíš v autorizovaném obchodě....

marketnieuw
5. led 2015

Britax nemam, ale jestli umis anglicky, koukni na tohle video

https://www.youtube.com/watch?v=y8jM07kLgpo


v podstate rikaji, ze ok, ale operadla jsou dost kratky (zalezi, jak vysoky mas prvni dite) - zrejme budes muset vyzkouset nazivo.
Jinak pro uplnyho novorozence, co jen lezi, se mi to moc nezda - podle me je tam trochu vetsi uhel, neni to uplne do lehu. Ale zdani muze klamat - to chce vyzkouset. Co by mi asi vadilo je, ze nema polohovaci operku nohou.

lenkavd
5. led 2015

@ellenb
@marketnieuw opěradla tedy podle mne krátké nejsou. Ani pro metrové dítě to není problém. Spodek je udělaný tak, že polohování nožiček je to poslední co by mi vadilo.

hocapinka
24. únor 2015

Před týdnem jsem tento kočárek zkoušela a byla jsem taky celkem nadšená. Výborně se ovládá. Opěrka zad jde úplně do lehu, vložná taška tam pěkně drží, ale je úzká, tak to není na dlouho jako korba, řekla bych. Nožičky polohovat sice nejdou, ale látka je pevná a jde vyboulit, poté je to jen lehce z kopce. Moje 13M dcera na opěrku nožičkama zatím nedošáhne. Bohužel ty kolečka nic moc, jsou plastové.
Hodně podobný byl Baby jogger city mini GT, ten měl lepší kolečka, šla i korbička proti směru, ale zase ta cena. Jinak skládání, velikost, prostornost cca stejná.
Byla jsem na výstavě sourozeneckých kočárků, tak mám teď trochu přehled 🙂