Kočárek Coneco Toledo. Nemáte někdo nějaké zkušenosti?
Ahoj maminy,
chci se zeptat, jestli nemáte někdo nějaké zkušenosti s kočárkem Coneco Toledo. Včera jsem ho objevila a vzhledem k jeho podobě s X-landerem XA, ale podstatně nižší cenou, se mi moc zalíbil. Jen se trochu bojím té značky, nikdy jsem o ní neslyšela...
Díky za info 😉
Ahoj, kočárek mám v používání cca 3 měsíce a jsem max spokojená, žádná závada, bezva ovladatelný, lehký, korba prostorná i pro našeho drobečka, který má v 3m 6,5kg, bezva velký košík, už se těším, až půjdeme do sport verze, překvapily mě i nánožníky, jsou 2 v ceně (lehký + zimní teplý). Takže já doporučuju.
Ahoj holky,
já tento kočárek nemám, ale měli jsme ho teď 14dní půjčený, kvůli reklamaci našeho kočárku a nechtěla bych ho ani zadarmo.
Synovi je 10týdnů(má 6kg) a kočárek je nám akorát, takže si nedokážu představit, že bych ho tam měla dát na zimu ještě s fusakem. Sice se mi s ním jezdilo dobře, ale jen po městě, do terénu se kočárek nehodí. Navíc jak už tu někdo psal, tak bouda při sklápění rachtá a několikrát se malý i lekl a vzbudil se. Já za sebe fakt doporučit nemůžu ikdyž se mi vzhledově moc líbí.
My máme Firkon a jsem maximálně spokojená, kočárek je sice o něco těžší, ale zároveň je velký a pro mimi pohodlný díky nastavitelnému odpružení i v terénu. Navíc je i cenově dostupný!! ( www.batolatko.cz )
Zdravím,mám kočárek Coneco Toledo.Objednali jsme ho přes internet a při jeho skládání nám zbyla taková tyčka která má na obouch koncích vydličku,nevíme kam příjde.Byla bych vděčná kdyby nám někdo poradil.Děkuji

holky jak ste spokojene se sportakem coneco toledo..... Chteli bysme uz presedlat. 🙂