icon

Kočárek Depemo Lepus lux, budu ráda za info

petabb
19. dub 2015

Ahoj maminky, nemáte někdo doma tenhle kočárek? Moc jsem toho o něm nenašla. Rozhoduju se mezi Camarelem a tímto. U toho Camarela je dost lidí nespokojených se sporťákem, ale o tomhle se nikde moc nepíše. Budu ráda za info 🙂

Kočárek Depemo Lepus lux, budu ráda za info
Strana
z2
azeret3
1. říj 2016

Máme kočárek cca 5 měsíců a už jsme ho dvakrát reklamovali. Měli jsme úplně stejný problém jako @celarda s kolečky a osami a i ostatní věci co popisuje se síťkou. Když na kočárek zavěsím tašku, která obsahuje standardní věci pro miminko, tak se přední kolečka úplně nedotýkají země, ty se pak při jízdě protáčí a nesedí ve směru jízdy a kočárek se "blokne" a miminko je vzhůru.
Při jízdě vrže.
Kočárek mi za ty peníze přijde "nedotažený".

Výhoda je vysoké madlo. Jinak mě kočárek nevybledl. Mám v šedé barvě, viz. první foto a to jediné se mi nyní na kočárku asi líbí....

cerlada
3. říj 2016

@azeret3 A Vám reklamaci s kolečky uznali? Depemo se nám k tomu stavělo zády, dělalo, že jsme si kolečka přefoukli a pořád nějaké výmluvy. A co jsem četla, nejsme zdaleka jediní.

hanahoz
9. říj 2016

@petabb Máme přesně ten stejný a jsem max spokojená. Jednak kvůli designu i kvůli funkčnosti. Poměr cena x kvalita super. Bublinky jsem na držadle také nezaznamenala.
Budu ho během asi měsíce už dávat k prodeji - mám koupenou trojkombinaci - jezdíme už jen z golfkem a chodíme. Tak kdyby byl zájem, mám ho pořád v perfektním stavu. 🙂

petabb
autor
9. říj 2016

@hanahoz díky za nabídku,ale synovi uz je 14m,psala jsem to už loni😆

anetkasimkova
19. říj 2016

Kočarek je na první pohled moc hezky i je k němu mnoho příslušenstvi ovšem kvalita to už je věc jiná. Po cca měsíci používání kočárek začal vrzat šmajdat no prostě jak kdyby jsme sním jezdili x let. Vše vyvrcholilo nefunkční brzdou která selhala a ohrožením zdraví našeho dítěte tudíž byk kočárek reklamován na tyto již zmíněné vady bohužel jsme se dočkali pouze arogantního chování ze strany výrobce reklamace nebyla uznána a celkově přístup hrozný. Rozhodně nedoporučuji za cenu těchto kočárku která není zas tak nízka se určitr vyplati vybrat jiný

marcelakreisi
29. říj 2016

Dobrý večer, mám kočárek depemo lepus v tyrkysove barvě od prosince 2015.Bydlime na vesnici takze o nerovny teren neni nouze.Malemu bude rok a stale v nem jezdime a spinkame.Nemela jsem s ním jediny problem.Jsem s nim naprosto spokojená. Jevtam spoustu vychytavek kvůli kterým jsme ho kupovali.Neměnila bych.

sofie112
9. lis 2016

Ahojte holky, jak tady tak čtu, jedna z vás píše že má špatné zkušenosti a druhá zase dobré.. já tenhle kočárek mám už půl roku, zamilovala jsem se do něj hned jak jsem ho viděla na stránkách kašpárka, s přítelem jsme zkoukli ještě další kočárky,ale já měla vybráno,znáte to,když vám hned něco padne do oka už vás nic jiného neohromí.🙂 já mám Depemo lepus lux barvy šedé a jsem s ním moc spokojená,špína na něm není moc vidět..to víte máme zvědavé pejsky.. 😀 kočárek používám skoro denně, kabelku mám vždy plnou věcí pro malou a nikdy se mi nestalo že by se tím kočárek převažoval..síťka taky bez problémů..tak nevím jestli jste narazili na špatný kus,ale já jsem moc spokojená. A přesto, že konstrukci často skládám do auta, kolečka fungují dobře 😉 ..takže za mě doporučuji

kristyna_g
16. led 2017

Také máme tento kočárek v hnědé barvě. Celkově Jsem s ním spokojená. Zatím používáme jen korbu (už 8 měsíců). Hnědá se mi zdá nevybledlá, s kolečky problém nebyl (jen jsme museli párkrát dofouknout), madlo vypadá stále pěkně, i při zatížení jsou přední kola na zemi. Ocenila bych jen větší přebalovací tašku, to se dá ale vyřešit druhou taškou, a možná jiné zapínání poklopu než na suchý zip (kvůli hluku při odepínání). Síťku jsme nevyužili, tak nemohu posoudit. Jelikož je naše osmiměsíční holčička větší, korba je už na knop, cožby asi ale byla u většiny kočárků, tak jsme vyndali sporťák, že ho brzy začnem použávat. Nějak ale tápu, k čemu jsou tam bílé asi kšíry viz foto - nevíte? Díky 😉

cerlada
21. led 2017

@kristyna_g Ty bílé jsou podle mě na přikurtování starších dětí v hlubokém kočárku.

kristyna_g
27. led 2018

Holky, vy co mate take lepus lux. Praly jste uz textilní casti kocaru? Jde to i v pracce (treba na program Ručního prani na 30)? Nejak nemuzu najit navid a na nicem jsem nenasla štítek se symboly. Moc dekuju, nerada bych to nejak znicila, ale v ruce se mi prat moc nechce.

kristinan
27. led 2018

@kristyna_g já už jsem prala vnitřek hluboké korby. Bez problemu v pracce.

cerlada
27. led 2018

@kristyna_g Taky a několikrát. V pohodě...🙂 I jsem to žehlila, jsem puntičkářka...🙂

kristinan
28. led 2018

Také jsem zehlila a prala jednou i na 60 a v pohode. Teď mě to čeká znovu. Korba už je dele než rok ve sklepě a za měsíc bude znovu potřeba. Teď mě napadá... mate ke kočárku někdo skate? Případně jaký?

Strana
z2