Kočárek DorJan BC03 2018

luci163
17. dub 2018

Ahoj, vybíráme kočárek pro miminko a na netu nám padl do oka kočárek od značky DorJan z kolekce Basic comfort 2018 v hnědé barvě:
http://www.dorjan.cz/produkty/basic-comfort-201...
Nemáte náhodou už někdo doma, prosím? Paní v jedné prodejně nás odradila tím, že barva rozhodně takováhle ve skutečnosti nebude, že odstíny nesedí, a celkově všude objednají jedině závazně.
Předem děkuji za reakci.

lucy1204
17. dub 2018

Zdravim, my už máme objednaný kočárek Dorjan ale butterfly vip 2018. Ma nám doraziť do mesiaca. Tak som zvedavá. Ale nám ho v obchode doporučili.

jitules
17. dub 2018

Ahoj, kočárek máme, jen z kolekce 2016 - Prestige basic comfort a v černé barvě. Kladem je určitě velikost hluboké korbičky a ovladatelnost kočárku. Je lehký, jednoduchý, i hluboká korbička se dá zvednout, syn v ní byl skoro do roka (na kšírech 🙂. Nevýhodou jsou nafukovací kolečka, chce to mít u sebe vždy pumpičku a lepení, my na to párkrát doplatili na výletech v přírodě. Sporťák je těžší, ale pohodlný pro dítě, myslím. Super je taky velká taška ke kočárku, která je i po 2 letech jako nová. Takže, za mě dobrá volba.

luci163
autor
18. dub 2018

Děkuji za sdílení zkušeností 🙂 Známá má právě taky kočárek od Dorjanu a je s ním též spokojená, takže to bude snad dobrá volba. Ještě kdyby tak měl někdo v té hnědé barvě, ráda bych viděla aspoň na fotce. Protože dle popisu paní prodavačky je ta hnědá úplně jiná než na jejich webovkách, spíš prý písková, rezavá, světlá, což se mi moc nezdá..

pavlavon
22. únor 2019

@luci163 zdravím, mohu se zeptat na zkušenosti s kočárkem? Moc se mi líbí, ale bojim se uchycení hluboké korby na podvozku, zda se mi chatrne? Děkuji 😊😊