icon

Kočárek Joie Chrome DLX X, máte zkušenost?

tinulla123
18. čer 2016

Ahojky, máte někdo zkušenost s kočárkem Joie Chrome DLX X? Docela se mi líbí, ale nenašla jsem na netu pořádně žádné recenze. Jaký je v terénu, nedrncá moc? Píšou, že je odpružený, ale jaké jsou ty gumová pěnová kola? A jak je velká hluboká korba, není moc malá? Ještě jsem neměla možnost vidět kočár naživo. Díky za rady...

Kočárek Joie Chrome DLX X, máte zkušenost?
tinulla123
autor
3. črc 2016

opravdu nemá nikdo zkušenost s tímto kočárkem? 🙂

talismanek
8. bře 2017

Dobrý den, obnovuji příspěvek. Také by mě zajímaly nějaké zkušenosti s tímto kočárkem. Děkuji.

arabela23
16. bře 2017

Kočárek máme, už skoro rok a půl nám slouží především na uspávání dcerky, do terénu moc není, nepruží, je takový tvrdší, na asfalt a pevné cesty ideální, skvěle se skládá, košík je prostorný, víc už mě nic nenapadá, ale samozřejmě ráda odpovím, co vás bude zajímat 🙂

talismanek
17. bře 2017

@arabela23
A myslíte, že ty kolečka se dají srovnat s nafukovacími. Všude píšou, jak je to stejné a jako bonus, že nejdou píchnout. 😀 Libí se mi moc, ale obávám se těch koleček. Diky za odpovědi.

arabela23
18. bře 2017

Tak to netuším, nemám s nafukovacími zkušenost

monculin21
29. bře 2017

Ahoj já mám Joie Chrome DLX a je super!

77merlinka
2. říj 2017

@monculin21
@arabela23 kolik kočárek váží? já našla 12,5kg a to se mi zdá teda dost...není moc těžký? zajímá mě jen sporták díky

monculin21
2. říj 2017

Ahoj, nepřišel mi nijak zvlášť těžký...

arabela23
2. říj 2017

@77merlinka taky se mi nezda těžký sam o sobe, ja v nem vzdycky vozim s dvouletou dcerou i velký naklad nakupu a to uz je znát 🙂

77merlinka
2. říj 2017

@arabela23 no mě právě zarazilo, když jsem našla 12,5kg, to snad není možné, to se mi nezdá...