icon

Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?

dejika
30. říj 2015

Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂

marcetta_k
15. bře 2017

@fofolka jak myslíš těžká na skládání? Já teď kočárek skládám do auta každý den a je to do minuty hotové.

domcaadelka
15. bře 2017

@fofolka sporťák chci stejně na 100% britax takže je fakt, že kvůli korbě asi nemá cenu kupovat junamu 🙂 ale ona je tak krásná :D

fofolka
16. bře 2017

@marcetta_k třeba sporťák se víc složit neda a sbírá místo. Britax se celý sklapne a je to🙂

fofolka
16. bře 2017

@domcaadelka No tak o by byla fakt blbost když víš že po korbě chceš sporťák jiný...Já myslela že to s tím sporťáku s junama půjde....Ale nic moc no....Takže. Šel dál...

domcaadelka
16. bře 2017

@fofolka jo to je :D já měla tako na dceru a sporťák šel taky hned pryč..To se nedalo :D

langoska92
7. dub 2017

Ahoj holky, pořád se nemůžu rozhodnou mezi colors tyrkys nebo tímto na fotce z řady chess, nemáte některá tento kočárek? Hlavně by mě zajímalo, jak má, který kočárek velkou a řešenou tu přebalovací tašku. Za foto budu ráda,děkuji 🙂

fofolka
7. dub 2017

@langoska92 jak už jsem již psala. Tykola šedý to je průser. Po 5 ti měsících používání 2 x denně byli opravdu ošklivé....Škoda že jsem nevyfotila...Byli sjety a špína z těch kol nešla už vydrhnout...Měla jsem při prodeji fakt problém...Pac to na kočárku dost svítilo....Podotýkám že kočárek jsme cca co 14 dní čistili...

fofolka
7. dub 2017

Jinak "designový" to jsou obě....To ano....Ale být vámi koukněte na praktičnost🙂na skládani do auta pokud častěji cestujetr. Tak vás to dlouho bavit nebude.. .Těžký podvozek atd....Dávala jsem za colors 14 tis a po 5 ti měsících co jsme se o to starali...Ale stejnak ty kola byli strašně
...Byl prodaný za 8 tis....Mám teď jako dopřát britax BM 3 a max spokojenost....Kdyby náhodou ještě jedno mimco tak jen do koupíme korbu....Ty dvoj či trojkombinace je fakt blbost.....Taky jsem byla z toho tak nadšená jako vy.....První měsíce...Pak jkdyz jsem to viděla po x měsících tak byla akorát na****☹(

fofolka
7. dub 2017

Nikoho neodrazuji. Jen varují....Kdyby mě někdo varoval....Tak bych tu blbost zřejmě neudělala...🙂

fofolka
7. dub 2017

A ještě k tomu se tyto kočárky prodávají použité za pár tisíc....Nikdo to moc nechce...

marcetta_k
7. dub 2017

já mám tedy na kočárek úplně jiný názor než @fofolka. Kočárek používám skoro 6 měsíců a nemám s ním žádný problém, natož abych litovala, že sem koupila zrovna ten.
Mohu tedy zatím posuzovat jen korbičku, protože sporťák ještě nepoužívám.
Zrovna se skládáním do auta nemám žádný problém. Kočárek se složí opravdu jednoduše. A že by byl nějak extra těžký, to bych také neřekla.

ewikayo
7. dub 2017

Já už bych taky nekoupila... Čekám jak dopadne reklamace zda nám vrátí peníze. A souhlasím s @fofolka, že je zbytečně těžký. Teď mam bugaboo a je to nesrovnatelně lepší kočárek. Junama je fakt krásný, ale nepraktický... Možná jen na ježdění ve městě po chodníku.

domcaadelka
7. dub 2017

Tak my nakonec po návštěvě babycentra vzali britax 🙂 junama vypadala hodně lacine a vypadala hrozně pouzite :( vůbec mě nezaujala :(

poldice
7. dub 2017

Ja mam presne ten co je vyse na foto a jsem max spokojena. Bydlím na Vesnici, jezdim po ruznych cestách, casto autem do mesta a vse v pohode. I velka taska je super

maki01
8. dub 2017

langoska92 Já mám teda colors tyrkys a nemůžu si vynachválit. V hluboké byla malá poměrně dlouho a se sporťákem taky žádnej problém. S kolečkama teda neřeším, že by se nějak víc špínily, a to jsme venku denně i několikrát. Kufr v autě máme menší a bez problémů se kočárek vejde a teda že by to bylo nějak hrozný skládání, to mi nepřijde. Za mě teda Junama super a doporučila bych ji určitě. Ten chess se mi teda taky moc líbí 🙂, tam je dobrá ta prodloužená stříška, ale jak má vyřešenou tu tašku, to nevím.

poldice
8. dub 2017

@langoska92 Snad stači takto

marcetta_k
8. dub 2017

@langoska92 colors to má řešené takto.
S místem nemám problém

langoska92
8. dub 2017

Holky moc moc děkuji za názory a @poldice a @marcetta_k za fotky 🙂 nakonec jsem ukecala může a zítra se pojedeme podívat do Prahy na ten veletrh a tam to všechno vyzkouším a dám vědět jestli jsem zůstala u Junama nebo bude jiný 🙂

poldice
8. dub 2017

@langoska92 Kdyz najedes na facebook stranky O'Style (modry kolecko na profilu, sdilite příspěvek a olajkujete stranku, tak mate vstup zdarma

poldice
8. dub 2017

@marcetta_k
@langoska92 Je super, že ty kapsy jsou po celem obvode tasky a opravdu se tam vejde vse. Jedine co me u Chess prijde skoda, je ta spodni taska na magnet, protoze kdyz tam mas treba nakup, tak ho musis vyndat pred nalozenim kocarku do auta, jinak vypadne ☹ ale to je detail.. Jinak na veletrhu ma junama snad vsechny kočárky a nektery jsou opravdu nádherný a mozna i hezčí nez co mam ja 🙂

marcetta_k
8. dub 2017

@poldice já tašku tedy na magnet nemám, ale i tak před skládáním kočárku do auta bych nákup vyndala, aby se mi to nepomačkalo 🙂 Když tam mám Manducu, deky atp. tak to tam samozřejmě nechávám 🙂

poldice
8. dub 2017

@marcetta_k Ja jak to slozim, tak ty přední kolecka to vytlačí ven

langoska92
9. dub 2017

Holky, mě se moc líbí tento, ale paní říkala, že je to vlastně omyl, že byl ušitý ze světlé růžové místo tmavě růžové a prý je jediný v ČR.

langoska92
9. dub 2017

A hodně mě zaujal tento nápad na sedačku s kočárkem v jednom 🙂 Je to i rostoucí a do auta se to dá jako klasická sedačka 🙂

ivisekze
9. dub 2017

@langoska92 Fakt? Já už na něj koukala na několika fotkách i z Brněnského veletrhu, a divila jsem se, že je to úplně jiný odstín růžové, než je na stránkách výrobce. Tak to je hustý. A mě se zrovna víc líbí tahle světlejší. 😅

langoska92
9. dub 2017

@ivisekze no mě právě taky 😀 paní jim to prý přednese, ať je šijí i světlé 🙂

terkab24
10. dub 2017

Ahoj vsem, mam Junamu Impulse Len v bezove barve porizenou v 12/2015, tudiz jeste 3/4 roku v zaruce... nasel by se tu nekdo, kdo by mel zajem ji koupit? Potrebuji na dceru uz lehci golfky🙂

fofolka
10. dub 2017

Ať si každý koupi co chce...Jen jsem napsala svou zkušenost🙂

fofolka
10. dub 2017

@domcaadelka nebudeš litovat🙂

langoska92
17. dub 2017

Maminky, pořád poptávám colors v tyrkysové barvě.Stačí klidně až na podzim.🙂

Strana