Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?
Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂
@fofolka sporťák chci stejně na 100% britax takže je fakt, že kvůli korbě asi nemá cenu kupovat junamu 🙂 ale ona je tak krásná :D
@marcetta_k třeba sporťák se víc složit neda a sbírá místo. Britax se celý sklapne a je to🙂
@domcaadelka No tak o by byla fakt blbost když víš že po korbě chceš sporťák jiný...Já myslela že to s tím sporťáku s junama půjde....Ale nic moc no....Takže. Šel dál...
@fofolka jo to je :D já měla tako na dceru a sporťák šel taky hned pryč..To se nedalo :D
@langoska92 jak už jsem již psala. Tykola šedý to je průser. Po 5 ti měsících používání 2 x denně byli opravdu ošklivé....Škoda že jsem nevyfotila...Byli sjety a špína z těch kol nešla už vydrhnout...Měla jsem při prodeji fakt problém...Pac to na kočárku dost svítilo....Podotýkám že kočárek jsme cca co 14 dní čistili...
Jinak "designový" to jsou obě....To ano....Ale být vámi koukněte na praktičnost🙂na skládani do auta pokud častěji cestujetr. Tak vás to dlouho bavit nebude.. .Těžký podvozek atd....Dávala jsem za colors 14 tis a po 5 ti měsících co jsme se o to starali...Ale stejnak ty kola byli strašně
...Byl prodaný za 8 tis....Mám teď jako dopřát britax BM 3 a max spokojenost....Kdyby náhodou ještě jedno mimco tak jen do koupíme korbu....Ty dvoj či trojkombinace je fakt blbost.....Taky jsem byla z toho tak nadšená jako vy.....První měsíce...Pak jkdyz jsem to viděla po x měsících tak byla akorát na****☹(
Nikoho neodrazuji. Jen varují....Kdyby mě někdo varoval....Tak bych tu blbost zřejmě neudělala...🙂
A ještě k tomu se tyto kočárky prodávají použité za pár tisíc....Nikdo to moc nechce...
já mám tedy na kočárek úplně jiný názor než @fofolka. Kočárek používám skoro 6 měsíců a nemám s ním žádný problém, natož abych litovala, že sem koupila zrovna ten.
Mohu tedy zatím posuzovat jen korbičku, protože sporťák ještě nepoužívám.
Zrovna se skládáním do auta nemám žádný problém. Kočárek se složí opravdu jednoduše. A že by byl nějak extra těžký, to bych také neřekla.
Tak my nakonec po návštěvě babycentra vzali britax 🙂 junama vypadala hodně lacine a vypadala hrozně pouzite :( vůbec mě nezaujala :(
Ja mam presne ten co je vyse na foto a jsem max spokojena. Bydlím na Vesnici, jezdim po ruznych cestách, casto autem do mesta a vse v pohode. I velka taska je super
langoska92 Já mám teda colors tyrkys a nemůžu si vynachválit. V hluboké byla malá poměrně dlouho a se sporťákem taky žádnej problém. S kolečkama teda neřeším, že by se nějak víc špínily, a to jsme venku denně i několikrát. Kufr v autě máme menší a bez problémů se kočárek vejde a teda že by to bylo nějak hrozný skládání, to mi nepřijde. Za mě teda Junama super a doporučila bych ji určitě. Ten chess se mi teda taky moc líbí 🙂, tam je dobrá ta prodloužená stříška, ale jak má vyřešenou tu tašku, to nevím.
@langoska92 Snad stači takto
@langoska92 colors to má řešené takto.
S místem nemám problém
Holky moc moc děkuji za názory a @poldice a @marcetta_k za fotky 🙂 nakonec jsem ukecala může a zítra se pojedeme podívat do Prahy na ten veletrh a tam to všechno vyzkouším a dám vědět jestli jsem zůstala u Junama nebo bude jiný 🙂
@langoska92 Kdyz najedes na facebook stranky O'Style (modry kolecko na profilu, sdilite příspěvek a olajkujete stranku, tak mate vstup zdarma
@marcetta_k
@langoska92 Je super, že ty kapsy jsou po celem obvode tasky a opravdu se tam vejde vse. Jedine co me u Chess prijde skoda, je ta spodni taska na magnet, protoze kdyz tam mas treba nakup, tak ho musis vyndat pred nalozenim kocarku do auta, jinak vypadne ☹ ale to je detail.. Jinak na veletrhu ma junama snad vsechny kočárky a nektery jsou opravdu nádherný a mozna i hezčí nez co mam ja 🙂
@poldice já tašku tedy na magnet nemám, ale i tak před skládáním kočárku do auta bych nákup vyndala, aby se mi to nepomačkalo 🙂 Když tam mám Manducu, deky atp. tak to tam samozřejmě nechávám 🙂
@marcetta_k Ja jak to slozim, tak ty přední kolecka to vytlačí ven
@langoska92 Fakt? Já už na něj koukala na několika fotkách i z Brněnského veletrhu, a divila jsem se, že je to úplně jiný odstín růžové, než je na stránkách výrobce. Tak to je hustý. A mě se zrovna víc líbí tahle světlejší. 😅
@ivisekze no mě právě taky 😀 paní jim to prý přednese, ať je šijí i světlé 🙂
Ahoj vsem, mam Junamu Impulse Len v bezove barve porizenou v 12/2015, tudiz jeste 3/4 roku v zaruce... nasel by se tu nekdo, kdo by mel zajem ji koupit? Potrebuji na dceru uz lehci golfky🙂
Ať si každý koupi co chce...Jen jsem napsala svou zkušenost🙂
@domcaadelka nebudeš litovat🙂
Maminky, pořád poptávám colors v tyrkysové barvě.Stačí klidně až na podzim.🙂

@fofolka jak myslíš těžká na skládání? Já teď kočárek skládám do auta každý den a je to do minuty hotové.