Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?
Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂
Holky děkuji za reakce, vyzkouším to a podle toho uvidím 🙂
Holky, prodávám autosedačku Junama JET 0-13 Len, kdyby byl zájem...😁
https://www.modrykonik.cz/market/autosedacky/1e...
@tina332 Na zimu stejně dáš fusak, takže bych neřešila 🙂
Ahoj holky omlouvam se ze jsem se uz neozvala jak dopadlamreklamace, ale meli jsme ted frmol. Takze dala jsem kocarek na reklamaci ze nam strasne litaji kolecka (od druhe jizdy jsem si toho vsimla, prvni jizdu jsme byli venku jen pul hodky a nejak jsem nestihala vnimat kolecka) no a predstavte si ze mi reklamaci neuznali, kocarek ale opravili a ve zprave z reklamace bylo: "Bylo provedeno v servisu vyrobce odborne posouzeni vady a bylo zjisteno, ze jsou opotrebovane gumove stabilizatory prednich kolecek. Byla provedena jejich vymena. Jedna se o opotrebitelnou soucastku. Z tohoto duvosu je reklamace posouzena jako NEOPRAVNENA."
Tohle me teda vytocilo, jak neopravnena, kdyz dle jejih zpravy byly soucastky opotrebovane u NOVEHO kocarku??!! To mi potom tedy neprodali novy kocar kdyz hned byly ty kolecka vadne. Navic se kocar (posilala jsem nastesti jen podvozek) vratil cely spinavy, ale to by az tak nevadilo, ale hlavne cely podreny!!! To me vytocilo a tak jsem pozadovala bud vraceni penez nebo novy pidvozek kor kdyz dle jejich vyjadrenimmi teda asi neprodali novy kocar dle zjistene vady. Nicmene nez se vubec k tomuto stihli vyjqdrit tak jsem hned doma zjistila ze co se to vratilo z reklamace nefunguje brzda! Takze jsem tam dalsi den jela znovu s reklamaci ze to uz neni normalni a ze tedy chci novy podvozek a nebo penize. Na to mi servis odpovedel ze se omlouvaji ze zapomneli neco dotahnout a ze mi to opravili. Ja jsem vsak uz na to nemela nervy a po hodinovem dohadovani s prodejcem mi sdelili, ze mi udelaji vyjimecnou sluzbu a ze mimzaridi novy podvozek a ze zatim mam pouzivat ten praveny. No nez jsem dostala novy podvozek tak ten opravovany podvozek zacal vydavat silene cvakajici, praskajici a rachotici zvuky. No silene co si o tom clovek pak ma myslet a jeste se s njm prodejce dohaduje a pomalu ho osocuje ze si ty vady vymyslim! Nicmene dostala jsem konecne novy podvozek a to je teda podstatny rozdil! Tak lehce a skvele se s tim puvodnim nikdy nejelo! Tak snad budeme konecne spokojeni. Az na sem tam praskani (asi je to nekde vice utahnute a nebo hold jsou tam vsude plasty, takze to neresim) se jezdi uplne skvele 😊😊😊
Holky, prosím co už používáte sportak. Jdou nějak snadno sundat pasy, abych mohla vyprat tu vlozku?Prijde mi to tam úplně hrozně řešené 😕
To je dovný, já jsem se byla schválně podívat na naš sporták a mám to stejně jako Rickym a tak jsem to měla i na impulso (předchozí model) ....
@chs_jasmin a jak jsi s tím pracovala, když to nejde rozpojit?
@bluekobylka no mě se dnes právě moc zalíbil kočárek od Junamy, ale předtím jsme uvažovali nad britaxem, který je bohužel výrazně dražší. Proto mě zaujala vaše reakce. Jaký model britaxu měla kamarádka a vy byste tedy raději koupila britax?
@whitekala Dobry den, dokud byl syn maly tak byl v hluboke korbe v juname... kocarek veliky těžký kos dole na houby maly na zip... Na jare jsme koupili po pouziti 2krat sportaku radsi britax b motion a je super, lituju ze jsem to neudelala rovnou... porad mam ale junamu schovanou na druhe dite, s tim ze tu celou trojkombinaci pak prodam... A necham si pak jen britax, ten mam jen sportak... Lehky, super kos, ktery neco uveze... No a ted v lete jsme jeste koupili gokfky obyc na jezdeni na hriste, ale s tim se ted v zime neda jezdit... britax ma super strechu opravdu nepromokne neprofoukne... A dalsi znama ho taky koupila a presla pak rovnou na jiny kocarek... ten sportak je fakt tragicky, tezky kram... A kamoska ma hartan, ktery ona chvali kudy chodi... tak mrknete
@whitekala Jinak koukam ze jste z Žabin 😂 ja take tak si klidne britax muzete pořádne prohlednout 😂 Junamu uz jsem schovala k mamce... Koupila jsem britax b motion hlavne nekupujte plus ten uz je zase veliky a tezsi...
@bluekobylka @bluekobylka mám možnost koupit korbu na bmotion a sedačku z druhé ruky tak nad ním uvažuji, ale chtěla bych to plusko (lepší kolečka, polohování nožiček, stříška a minimální cenový rozdíl). Ale vadí mi ta nemožnost otočit sporťák ke mně. Nevím, jak dlouho mimčo vydrží v korbičce (bojím se, že na zimu s fusakem se miminko brzo do korby nevejde) a do sporťáku na zimu ho otáčet směrem ode mně se mi nelíbí. Už začínám uvažovat i nad britaxem go big, ale je dost drahý ☹ Bojím se, že bych ho pak stejně měnila za lehčí samostatný sporťák (až bude dítě větší) a přitom bude stát spoustu peněz. Na Hartany jsme taky koukali, ale ty jsou drahý asi jako go big a těžší. Přemýšlela jsem i nad bazarovým kočárem za levno, jen dokud bude dítě jezdit v korbě max. ze začátku ve sporťáku otočený ke mně a pak koupit nový co nejlehčí sporťák. Pořád se nemůžu rozhodnout ☹
Ja mam k nemu dokoupene polohovani nozicek ale vubec ho nepouzivam. Staci to jen vyboulit. A ze neni otocny me vubec nevadi. Taky jsem se toho bala ale mala aspon vidi pred sebe. Mam tam dokoupenu pluskovu strisku ani ta nepromokne. Plastenku vubec nepouzivam. Kdyz prsi vytahnu nanoznik od pinkie ten taky nepromokne. Rozhodne lepsi jak balit do igelitu. Jen muj nazor 😇
@whitekala Ja bych sla urcite uz do kocarku z druhe ruky... a fakt bych brala klasiku b motion plus uz je vetsi... to co pises se da udelat i z britaxe obyc... polohovani nohou pomoci kapsy tak to mam ja... Ale zase velka strecha je k nezaplaceni, a kolecka nevim jaky je v plus rozdil... Vim jen ze plus prodala kamoska ze se nevejde do vytahu a auta, tak proste zvaz rozmery... Jinak rodis v dubnu (koukala jsem) jako ja pred 2 rokama skoro... Nas Kubik byl v korbe presne do prosince pak sel do sportaku, chtel uz i videt ven v 8 mesicich... A na britaxu je ve strese okenko, tim na dite vidis a ono kouka ven.Navic kocarek otoceny k tobe se ovlada uplne jinak nez kdyz dite kouka ven... ale to uz je praxe s kocarkem... Proste ta stabilita je jinde...
@whitekala Jeste k tematu... urcite zvaz i to koupit jen hlubokou korbu co nejlevnejsi z druhe ruky a pak novy kocarek cca v tom prosinci...jo a na fb je skupina britaxacky tak se pridej pokud mas fb... je to bazarek

@langoska92 no my ho dali do škoda superb combi i do audi a6 combi, ale do audi q5 jen podvozek a korbička na zadní sedadla...