icon

Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?

dejika
30. říj 2015

Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂

hanka3054
11. čer 2016

@wercs je tam plastenka,moskytiera a taska v ni je prebalovaci podlozka.

wercs
11. čer 2016

@hanka3054 A ta plastenka a moskytiera jde jak na hlubokou korbu i na sportak?

maruskamu
28. čer 2016

@hanka3054 je opravdu krásný. Taky o něm uvažuju. Akorát se mi líbí hnědo-béžová. A tu autosedačku jste brali tu větší 0-13 kg? Právě zvažuju jestli není lepší ta větší.

hanka3054
28. čer 2016

@maruskamu jo ta sedacka je ta vetsi do 13kg,super perovani,velka korba,vse se da vyprat,jsme moc spokojeni.ted uz jen vyjet na cestu

erikabud
9. črc 2016

ahojte potrebovala by som vediet ci ste zohnali ku kociarku aj fusak a rukavnik v tej farbe antracit-zlta? ak ano kde, a kolko vas vysiel? lebo googlim na nete a k tejto farbe som nenasla, dakujem.

bluekobylka
9. črc 2016

Holky jde sundat a vyprat střecha? A jak?

hanka3054
11. črc 2016

@erikabud nam to nabidli kdyz jsem rekla chci vse v jedne barve,na internetu to nemeli a v nabidce ano

erikabud
11. črc 2016

A nevedeli by ste mi dat foto alebo cislo,mail kde ste to kupovali?

erikabud
11. črc 2016

@hanka3054 mate na predajnu nejaky kontakt cislo alebo mail? Budete taka dobra a odfotite mi ten fusacik s rukavnikom? Dakujem velmi pekne

maruskamu
11. črc 2016

Tak jsem se byla osobně mrknout na junamu v prodejně a na mě je to dost vysoký kočárek. Spíše pro větší lidi. No já mám taky 143 cm😊

maruskamu
11. črc 2016

Jinak fakt moc pěkný kočárek,prostorná korbička,skvěle vychytaný.

hanka3054
12. črc 2016

@hanka3054 jsem v porodnici tak fotka bude problem a kontakt na kocarky ruzovy panter

erikabud
13. črc 2016

@hanka3054 no tak to uz mate aspon za sebou, tak to nevadi pozerala som uz na ich stranku, aj som im napisala mail tak uvidime ci sa ozvu 🙂 len ak mate este nahodou cas viete mi aspon napisat ako vyzera fusacik ci je sedy alebo zlty? dakujem

hanka3054
15. črc 2016

@erikabud sedy.zlztych prvku tam moc neni.hlavni je seda

erikabud
15. črc 2016

@hanka3054 dakujem vam velmi pekne uz som im pisala aj mi odpisali v utorok by som mala mat fusak s rukavnikom doma, velmi ste mi pomohli lebo neviem kde by som ten fusak v tejto farbe nasla, dakujem

hanka3054
16. črc 2016

@erikabud doufam ze budete tak spokojena jako my.

nufak
22. črc 2016

Taky jsme si vybrali kočárek Junama, jen váháme nad materiálem. Původně jsme byli rozhodnutí pro verzi ECO, ale barvy Len nebo Colors se nám líbí naživo víc. Jen nevíme, jak je to s údržbou látky... Ekokůže je prý na to výborná, ale máte někdo zkušenosti s látkou?

bluekobylka
22. črc 2016

@nufak my máme len, za mě bezudrzbova😉 když tak otřu vlhcenym ubrouskem...máme len modrou a krásna barva

marcetta_k
22. črc 2016

my tenhle týden objednali Colors - šedo-tyrkysovou variantu 🙂

aluzkocourkova
28. srp 2016

Ahoj mamky,také bych si ráda koupila tento kočárek, je překrásný, ale trochu mě děsí jeho váha 15,5 kg. A tak si představuji, že tlačení kočárku do kopce bude i s dítětem fuška. Já mám 165cm a mám obavy, jestli není ke mě moc veliký. Jaké máte s ním zkušenosti i co se týče "polního terénu" :D. Také se mi zdá že vnitřní korbička dost úzká se svou šířkou 36cm. Předem děkuji za odpovědi. 🙂

cherris
28. srp 2016

@aluzkocourkova Ahoj, úspěšně jezdíme už měsíc, korbička se mi úzká nezdá, velikost považuju za výhodu a jezdí krásně, zatím ve všech terénech mi váha nepřipadala na překážku, ale asi bych to řešila v případě, že bych musela jezdit autobusem, když se má zvedat, tak je to docela znát a to malý nemá ještě ani 5 kilo, pak se mi moc neosvědčila spodní taška, nic moc se do ní nevleze, ale na větší nákupy stejně beru auto, jo a doporučuju koupit stínítko, do kočárku svítí.

marcetta_k
28. srp 2016

@cherris děkuji za zkušenosti 🙂 Já si na testování ještě budu muset počkat tak 2 měsíce... 🙂

poldice
29. srp 2016

Holky, ja jsem se do nej zamilovala dnes. Muj puvodni favorit byl od Baby design Husky. Na prodejne si muzu kocarek "sestavit" dle sebe, coz me dost zaujalo 😉

baxulka
13. říj 2016

@marcetta_k ahoj 🙂mohla bych mít prosím dotaz?? chtěla bych si tento kočár koupit, už jsem si ho dokonce byla i vyzkoušet...Jen neměli tuto barevnou kombinaci a nevím, zda vypadá tak jak na obrázku...proto jsem se chtěla zeptat zda by jsi mi mohla kočárek vyfotit jak vypadá barevně v reálu 🙂 Děkuji moc za ochotu 🙂

marcetta_k
13. říj 2016

@baxulka oproti obrázkům na internetu mi přijde, že je ta barva více do zelena 🙂 Jinak to sedí.
Moc obrázků bohužel nemám - jen co jsme fotili v létě při zkoušení na prodejně a jednu z domova. Ale manžel kočárek nakonec ještě odvezl jinam, protože nám tu překážel při dodělávání pokojíčku...

marcetta_k
13. říj 2016

@baxulka teď jsem si uvědomila, že tu mám alespoň tu tašku ke kočárku, tak jsem Ti zkusila vyfotit alespoň tu. Barvy jsou vidět asi nejlíp 🙂

baxulka
13. říj 2016

@marcetta_k perfektni děkuji moc 🙂 ja si to právě tak myslela ze to bude vice do zelena ,ale to nám vůbec nevadí 🙂 tak děkuji moc ještě jednou 🙂

marcetta_k
13. říj 2016

@baxulka vypadá fakt strašně pěkně 🙂 Už se nemůžu dočkat, až s ním vyrazíme ven 🙂

sarulka1
15. říj 2016

ahojte holky, tak jak jste s kočárkem po nějaké době ježdění spokojené? 🙂 Je to zatím náš velký favorit, ale ještě jsme ho neviděli na živo, tak snad nás nezklame 🙂 Chtěli bychom ten colors v šedo-žlutém provedení 🙂 Ale zvažujeme, jestli k němu vzít i autosedačku, nebo koupit nějakou jinou. Nevíte, jestli ta autosedačka Junama jet prošla nějakými doplňkovými testy, nebo jen těmi základními ze zákona? Na netu jsem totiž nic nenašla :(

marcetta_k
15. říj 2016

@sarulka1 ahoj, ohledně ježdění ještě sloužit nemůžu, ale k autosedačce..
Já jsem v obchodě viděla obě verze autosedačky a osobně bych do ní rozhodně nešla. Nepřijde mi vůbec nějak extra bezpečná. Stojí 3000Kč a když se trochu připlatí, dá se sehnat autosedačka, která je bezpečnější už od pohledu. U té Junamy mi to přijde takové hodně fórové, polstry nedostatečné..

My jsme třeba koupili BeSafe, která je 5-ti bodová, má právě i dobré hodnocení v testech ADAC a vyšla na 4000Kč. (neřešili jsme barvu a není to nejnovější model, takže se tím dalo ušetřit).

Strana