Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?
Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂
@marcetta_k děkuji moc za info 🙂 Nakonec ale asi půjdeme do Cybex Aton Q, dokonce jsem našla v jednom obchodě ještě verzi z roku 2014, a asi žádný rozdíl s letošní verzí není, tak koupíme tu z roku 2014 🙂
moc děkuju! 🙂 asi také půjdu do té šedo-tyrkysové 🙂 líbí se mi víc..je prostě božíííí :D
@maki01 já ho mám a spokojenost. Začátkem listopadu jsem dávala ještě bez kožíšku, teď už s kožíškem.
@marcetta_k moc děkuji 🙂 líbí se mi, přijde mi super, že je celoroční 🙂
@maki01 to určitě. Když by byla echt zima a bylo nutné jít s kočárkem ven, stačí přihodit deku. A jak píšeš - nemusí se pořizovat nic speciálního na jaro atp. A to, že je nastavitelná i délka je taky super.
@marcetta_k jj to se mi právě líbí, že se dá využít celoročně a nemusím dokupovat na každé počasí něco jiného 🙂 ještě jednou moc děkuji, jdu si ho objednat 🙂
@marcetta_k ahoj prosim ta ako stahujes na tom junam change N go ten vrch mne sa zda ze je to tam moc siroke zvrchu neviem nato prist ako to stiahnut a este tie snurky no matura riadna. Prosim ta odfot mi to ako to mas ty ten vrch? diky
@erikabud já to nestahuju. Malá má čepičku a je ještě zachumlaná v kapuci od kombinézky
jaaaj no tu pod Tatrami mame dost velku zimu tak mne to treba stahovat kedze je aj velky otvor na kociari 🙂
@erikabud dávej přes kočár tu pláštěnku 😉 Když je větší zima, dávám to i když neprší
@marcetta_k tak fusaček už mi došel a je suprový 🙂 Vypadá moc hezky a super hřejivý materiál 🙂
Ahoj holky,kočárek máme půl roku v provozu,nevýhodu osobně vidím v gelovych kolečkách, každá nerovnost v chodníku malou hned probudí,do terénu s ním ani nechodím,to by byla chudák naklepana jak řízek. Budem po svátcích objednávat nafukovací kolečka.Jinak jsem maximálně spokojená, v 6 měsících se tam krásně vejde i s fusakem a máme ještě dost velkou rezervu.U fusaku se mi taky nelíbí,ze nelze vršek stáhnout víc k hlavě, ale zatím nikdy nebyla prochladla,když jsem ji z kočárku vyndavala. V kočárku se malé stejně moc nelíbí,když nespí, pláče, takže dopoledne jezdíme s kočárkem a odpoledne spí v satku.
@iva2990 tak s tím probuzením to je spíš o dítěti než o kočárku... Já jezdím v různých terénech a rozhodně jí nic nevzbudí.
presne tie gélové kolesá sú moc tvrdé, a tiež ten fusak mohol byť lepšie riešený, myslím viac stiahnutý pri hlavičke ináč by bol na jednotku s hviezdičkou :D
@maki01 souhlasím, taky jsem naprosto spokojená 🙂
Proti celkovému kočárku nic nemám,je perfektní, navíc i lidi se ptají, kde jsme ho sehnali,moc se všem líbí,přeci jen je to jiný design, než z černé a šedé kočárky,co u nás po městě líbí.Jen prostě kolečka po každé nerovnosti drnčí, tak jsme slyšet na dálku, že jedeme.Treba jsou na jinych kocarcich lepší a my jsme měli smůlu na super tvrdá kolečka,kdo ví 😕
...po městě jezdí...(telefon mi prepisuje slova,omlouvám se 🙂)
Holky, mám dotaz. Kdepak jste byly kočárek občíhnout. Máme na něj zálusk. Ale ráda bych ho viděla živě 😊
@lanca55 já v Českých Budějovicích - prodejna Klokánek. Ale to máš asi z ruky 😉
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda jste některá kupovala kočárek i s autosedačkou (stejný typ) nebo jste kupovaly jen adaptér a sedačku úplně jinou, nemůžu najít nikde recenze a v nějaké diskuzi jsem četla, že autosedačku kupovaly jinou, že na ni nejsou recenze, tak kvůli bezpečnosti... děkuju 🙂
@petramuffinkamayerova my kupovali jinou autosedačku, protože autosedačky, co dávají ke kočárkům v kombinaci nejsou tak bezpečné... my nakonec vybrali tuto:
https://www.mall.cz/autosedacky-0-13kg/cybex-at...
Je úplně stejná jako letošní kolekce, jen jiné barvy a mnohem levnější (mám to ověřené přímo u výrobce) 🙂
@petramuffinkamayerova taky jsme kupovali jinou autosedačku. Ty jejich mi už od pohledu nepřijdou vůbec bezpečné. Kupovali jsme BeSafe IziGO z roku 2015. Vyšla na 4000Kč a v testech bezpečnosti je na tom hodně dobře

@kacka011 jo jo, máme pro holčičku 🙂 Mě to přijde jako taková pěkná univerzální barva. Až budeme mít druhého prcka a byl by to třeba kluk, může být kočárek taky takový 🙂 Chtěla jsem něco s barvou a ne jen černou/šedou variantu a tohle je za mě ideál 🙂