Kočárek Junama Impulso x Depemo Grander Play

berusicka222
18. lis 2014

Zdravím, potřebovala bych pomoc při rozlousknutí výběru kočárku. Váhám mezi Tako junamo impulso - pistácie a Depemo Grander Play - modrá.
Vzhledově se mi líbí více junamo, ale Depemo má korbičku takovou pevnější, praktičtější a prostornější spodní košík, Junamo je zase krásně houpací, kdežto Depemo ne, navíc mám u Junama velký strach z eko kůže - bojím se, že bude praskat - přeci jen musím počítat s prudkým sluníčkem i mrazem a také se asi snadněji odře, na druhou stranu se jen očistí a je to. Co myslíte? Máte zkušenosti? Hlavně s tou eko kůží? Cenově jsou oba dost podobně, taktéž váha a prostor vaničky mi přijde podobný. Budu ráda za každý názor.

hanivasi
18. lis 2014

@berusicka222 já mám junamu a jsem s ní nadmíru spokojená. Jak píšeš, super houpe. Nemám s tím kočárkem žádné problémy. Mám v provedení eko-kůže, a je to luxus. Na oko to vypadá dost luxusně, na rozdíl od látek. Co se týče pukání, tak to se zatím nedostavilo - vozíme v tom malého už 5 měsíců.
Nijak o to nepečuji, jen to občas umyju vodou, nebo vlhčeným ubrouskem. Je to mega-praktické. Můžu na to položit cokoli, a umyju to. I mastnotu umyju obyčejnou vodou.... pro mě je to prostě kočárek NO.1!!!