Kočárek Mutsy nebo Jané (Nomad, Slalom), máte zkušenost?

janicka178
7. říj 2012

Rozhodujeme se a potřebujeme současně, aby bylo možné připevnit i stupátko pro staršího sourozence apod. Předem díky za zkušenosti!

madormi
7. říj 2012

já osobně doma neměla ani jeden, ale hlídala jsem rok chlapečka, takže 5 dní v týdnu jsem jezdila s jane slalom, korbička nevím, ta je prý malá, le nemám zkušenost, ale sporták byl úžasně prostorný, projel vše. mě jediné co na něm vadí, že nejde po směru jízdy, jinak byl fakt super, mutsyho má kamarádka, a nadává, korbička prý malinký, malý musel ve 4, 5 měs z ní ven, sporták prý p lus je, že jde hezky do lehu, ale má ten s otáčecní nápravou a když malého měla čelem k sobě ( když už byl větší od roku dal, tak si šoupal ponožky o kolečka ( nechápu jak, ale nadávalo na to, že je to nížko a má nožky u koleček :-O tak nevím 🙂 jinak stupátko jde k vce kočárkům, co jsem koukala ( kámoška ho má u stokke a na naše brio je taky stupátko a pak myslím, že dělají i univerzal stupátko co jde navětšinu....

lucieja
7. říj 2012

Máme Mutsy podvozek Urban Rider a velká spokojenost (u podvozku 4Rider se prý občas sypou ložiska...), ale se stupátkem vám neporadím... Podvozek vydrží i drsnější terén, stačí zaaretovat a projede i polem 😉 . Ale doporučuji si zajet do nějakého většího obchodu a kočárky vyzkoušet, každému vyhovuje něco jiného 🙂 .