Chci se zeptat, zda někdo neuvažujete o tomto kočárku? Jen škoda že je málo barevných kombinací,červená je hezká pro holčičku, ale ta šedivá mi přijde smutná.NIcméně v katalogu jsem našla že bude ještě oranžovo hnědá-papaya, ta mi přijde veselejší. Napiště mi i Vaše zkušenosti, kdo ho již máte třebas z loňska, jak jste spokojeni a jak se vám jezdí. Děkuji.
@atmosfera jjj tak 70 cm ale když od dělas ty polystyreny pod potahem tak ti to vyjde vic. My maleho vozili do 6-7 měsíců
Mamicky, viete mi poradit ako zistim v ktorom roku vysli ake farebne kolekcie?
@atmosfera nomy mame tu starsiu korbicku,ta ma 72 cm. ta nie XXL,a le ta iba navetta oznacenie.a mala sa narodila v oktorbi (rijen)a vydrzala az do aprila(duben). a to je dlhan. ono sa to da napolohovat trochu akoby do sedu, a vtedy je to dlhsie. a to uz chcela aj pozerat, no na sportak sa mi zdala este mala, tak som jej korbu napolohovala a bolo to. a tazka, no co ja viem, ja som to zvladala. a bolo to pohodlne. aj v aute sa dala vozit namiesto sedacky, so specilanymi pasmi k tomu.
Kde by som si mohla pozriet kociar peg pergo?Predavacka mi vravela,ze uz maju len internetovy obchod,ale ja by som ho chcela vidiet nazivo.Videli ste ho niekde v obchode.Dakujem
Nema nekdo zajem o vymenu potahu na sportak? Mam barvu kiwi.
@varo záleží o jakou barvičku mate zajem ;)
http://pegperego-baby.cz/_ppgt3s_band-servis-gt...
@ann_87 kukni tady 🙂
Malli.cz a kenoy.cu ofiko dovozci.
mě se moc líbil nejdřív na netu a pak i naživo - prostě Italská elegance. Ale jelikož budu často kočár nakládat do auta, které není až zas tak velké tak jsme ho zamítli kvůli skladnosti a je těžký. Ale jinak bych ho brala je nádherný.
Ahoj holky, potřebuji poradit. Čekám první mimi a zamilovala jsem se do GT3. Jen nevím, jak moc vadí, že se nedá sporťák otáčet proti směru jízdy. Furt přemýšlím, kdyby to šlo, kolikrát bych ho asi tak otočila..🙂. Můžete mi poradit, kdo ho máte, jak moc Vám toto u sporťáku vadí? Děkuji
@mmp ja ho mama a kupovala som k nemu presne kvoli tomuto este peg perego pliko switch. mala som od zaciatku obidva podvozky. kvoli skladnosti som jazdila autom s plikom, na prechadzky s gt3, ked sme mali vanicku. ta sa da nakliknut na obe. potom som chvilu v lete jazdila len s plikom, to bolo obdobie, ekd malej vadilo, ze ma v sportaku nevidi. to trvalo tak tri mesiace. teraz jazdime uz vyhradne v gt3, nevadi jej ze ma nevidi. a ked ideme autom, tak uz potom v obchdoe bud kraca alebo je v nakupnom voziku. takze kvoli trom mesiacom podla mna zavrhnut gt3 je zbytocne, lepsi kocik nenajdes. je fakt bozi. vela detom vobec nevadi, ked rodia nevidia. kamosky take nemuseli riesit vobec.
@mmp Malá šla do sporťáku také brzo, cca v 6 měsících a vadilo mi, že na ni nevidím. Naštěstí jde u sporťáku nakliknout boudu obráceně a tím, že jde úplně do lehu, tak dítě má pak hlavu tam, kde mají být nožičky. Teď mi vychází, že druhé půjde do sporťáku cca říjen/listopad a na zimu bude ještě malé, tak chci dokoupit vložnou tašku od Emitexu a boudu budu opět nacvakávat obráceně.
Dobry den , prodavam korbu navettu v barev. Provedeni java i s origo matraci a polstarkem. Nemate nekdo zajem?
Holky prosba...Peg perego GT3 (sporťák) nevím jestli tam mám dobře uchycenou opěrku zad. Je tam taková kolejnička a v ní jezdí takové kolečko a pak je tam ještě taková jakoby tyčka a ta je pod tím plastem?? Přijde mi že jí mám asi taky někam strčit, ale nevím kam a v návodu na obrázku to není vidět. Předem moc děkuji za rady.
Ahoj holky chci se zeptat houpe aspon trochu Peg perego GT3 nebo vubec? Nemuzu to nikde najit.... dekuji
@mia636 trochu pruzi. Ale spíš ve sportaku jak je dite těžší. V korbičce jsem houpala nebo spis třásla do boku.
Ok moc dekuji za info nemohla jsem o tom nikde nic najit... 🙂
ahoj holky, prodávám GT3, tak pokud máte zájem, mrkněte do mého bazaru 😉
https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/r3pm/s...
@lalineckaaa myslíš GT3? me jí měřila kamarádka co má a naměřila mi právě 69-70 tak jak je, ona nic neoddelavala teda... 🙂