Kočárek Raf-pol, máte zkušenost?

jancanunina
16. led 2018

Maminky máte s tímto kočárkem zkušenost? A jaké jsou autosedačky v trojkombinacích ?

katerina_fal
6. únor 2018

Dobrý den,
tento kočárek máme už několik měsíců a jsme s ním spokojeni. Vybírali jsem dlouho i mezi dražšími ale tento vyhrál svými vychytávkami.
Co si nemůžu vynachválit - velikost hluboké korby (položili jsme tam v klidu i roční dítě) a docela velká přebalovací taška, kterou jsem si ale upravovala, protože má vevnitř pouze jednu kapsu. V terénu po zaaretování kol jezdí krásně, kola jsou dost velká. Po silnici i v obchodech se jezdí samo. Kočárek je navíc vysoký a skladný (dá se složit i se sporťákem) takže další velké plus. Prostornému a uzavřenému nákupnímu koši nemohu nic vytknout. Materiál bezvadný, nepromokavý a lehce pratelný. Máme tyrkysovou barvu a je úžasná, hezčí něž na obrázku.
Bohužel už jsme ale řešili reklamaci s podvozkem (špatná geometrie jednoho kola, nejspíš vadný kus) ale bezprobémů nám jej vyměnili za nový a ten je super. Také jsme našli špatně zašitý šev a teď po měsících používání ohnutou tyčku na sportovní nástavbě, díky které se mění poloha zad. S tím se zatím chystáme na reklamaci. Dále, čeho jsme se obávali, jsou často zašpiněná bílá kola, hluboká korba (bílý plast) i rám podvozku - ten je dokonce odřený kvůli vkládání do auta ale to je jen estetická vada. Chybí nám tam zajištění kočárku při složení podvozku (rozevírá se v náručí), náručník je sice krásný ale lehce se profoukne. 🙂 S autosedačkou neporadím, máme pouze dvojkombinaci a vajíčko od maxi-cosi, adaptéry jsme si dokoupili.
Shrnuli bychom kočárek jako kompromis mezi penězi/kvalitou...
Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, ráda ho zodpovím a poradím.. 🙂 Šťastnou ruku při výběru.. 🙂