Kočárek Silver cross surf vs. Neonato puro
Holky, co říkáte na tyto dva kočárky???? Moc děkuji 🌷
@absintka19 a z jakého důvodu?
@elodii my preferujeme pevnou, skladnou a kvalitni konstrukci nemecke kvality 🙂
U nas proste vyhral tfk joggster elite III, 3v1, 16 palcova kola.
Hold nehrajeme na dizajn ;)
Verim ze i vy dobre poridite.
Já mam silver cross a úplná spokojenost
@absintka19 a myslíte, že Silver cross nemá kvalitní konstrukci?
Mám starší Surf a přijde mi, že má strašně úzkou korbičku. Nehledě na to, že se tam nánožník připíná pomocí zipu. Dobrý do tý doby, než se ten zip začne párat a než v tuhé zimě člověk bojuje o každý centimetr (fusak, deka apod.). Mě lákal ten sporťák s novorozeneckou vložkou, ale v praxi je nepohodlný do toho to mimčo poutat a na zimu je to nevhodný. I přes to, že existuje ten zimní obal na kočárek. Takže se Surfem jsem jezdila, dokud se malá vešla do korby, teď máme přetržku, protože do korby se už dávno nevleze a vzhledem k tomu, že ještě nesedí, tak ji nechci dávat do kolíbkovýho sporťáku. A poutat ji do tý novorozenecký vložky mě neba, nehledě na nepohodlnost pro mimčo... Ale abych na ten kočár jen neházela špínu, tak musím říct, že je překvapivě dobře odpružený, a ta možnost třetího kola je prima. Nevím, no. Asi bych do něj už znovu nešla, i vzhledem k malinkatýmu košíčku. Jo a na mě je i dost nízko rukojeť. Ale těším se, až dcerka začne sedět, to ho pak zase vytáhneme. Jen nevím, jak dlouho ten sporťák vydrží, než jí začne být malý...Puro nemám, ale vadí mi ten malý košík. Co ale mám je Joolz Day, tam se dají dokoupit pevný přední kola do terénu, velká nákupní síťka a hlavně letní sedátko. A osobně se mi s ním jezdí velmi příjemně, pro mě je určitě mnohem použitelnější než Surf.

Nevolila bych ani jeden 🙂