Kočárek Snap 4 nebo ultra?

hannellka
20. dub 2016

Ahoj holky, strašně jsem chtěla kočárek vvalco snap 4 a ted kdyz uz ho chci jit koupit, tak jsem na vážkách zda nekoupím raději ultra. Jde mi o to, ze ultra se dá otočit sedačka a já bych na malou viděla. A ted "babo" rad. Vim ze je ultra užší. To by mi az tak nevadilo, mam jeste sportak z trojkombinace na zimu i s nánozníkem. Spis me zajímá, jak dlouho ultra dítěti vydrží? Snap jsme chtěla používat i místo golfek. Ale půjde to i u ultra? Jak velké dítě se tam vleze ? Malá má ted 6 měsíců (4 korigovane) a 63cm/7,5kg. Děkuji všem za názory.

stavba
20. dub 2016

@hannellka Ahoj, já mám snap 4 a spokojenost velká pro mě i synka 88cm/13kg. 🙂 Pokud ti jde jen o to, abys na malou viděla, tak osobně můžu spíš doporučit, aby dítě sedělo po směru jízdy. Teď je ještě maličká, ale časem si myslím spíše ocení, když bude mít dobrý výhled na dění kolem. Jinak pokud jsi na fcb, tak doporučuju stránky "MY MÁME VALCO", tam ti maminky řeknou vše potřebné. 🙂

dagmara0087
28. črc 2018

Já mám valco snap ultra . a jsem s nim maximální spokojena. Je prostorný,skladny sedacka se da otočit ,. dítě tak do cca 4let vydrží . moje mala je tam od 8mesicu . ted ji je1rok a 3mesice .
Já jsem spokojena lepší než co jsem mela dřív