icon

Máte zkušenosti s kočárkem Valco snap 4?

sarasi
18. dub 2016

Ahoj maminky, mate nejake zkusenosti s kocarkem Valco snap 4? Mame 3 mesice stareho chlapecka a chceme lehky kocarek. Strasne se nam libi, ale prijde mi, ze je tam malo prostoru na sezeni jelikoz chci kocarek pouzivat i v zime a to bude mit maly kombinezu. Tak se bojim aby se tam v zime vesel. Dekuji 🙂

patrusa
•
18. dub 2016

Mam valco snap 4 verzi 2015, v pohode se tam vejde i muj trilety syn, pokud je nahodou treba. Jinak dcera aktualne 17 mesicu v nem odjezdila celou zimu, i s fusakem tam je mraky mista. Maly mi rozhodne neprijde. Mala se vesla i s kombinezou. Obcas si nekdo stezuje, ze je spatny pristup do kosiku pod kocarem, to jsem vyresila tak, ze mam trvale vycvakly jeden bocni hacek

jaja01k
•
18. dub 2016

Vozila jsem v nem syna od 8 mesicu, to jeste nesedel, takze jsem mela vloznou tasku, zimni fusak a dite v kombineze, a v pohode. Pocitam, ze v nem bude jezdit jeste pristi zimu 🙂

izz76
•
18. dub 2016

Je to jeden z nejprostornějších kočárků,zároveň lehounký a skladný. Vozím v něm dceru od 15měsíců,přes zimu se krásně vešla v kombinéze i s fusakem. 🙂

vercik83
•
18. dub 2016

Moje malá se tam v zimě v pohodě s fusakem vešla. Bylo jí 18měsíců,14kg,85cm.Do jinýc golfek se nevešla. Ale na 3měsíční byc nekupovala,přeci jen není odpružený. Zkuste valco quad,ten je odpružený..ale těžší.

hanve
•
18. dub 2016

Malý určitě není, my ho kupovali právě kvůli prostornosti, jeden z nejprostornějších a navíc nejlehčí a nejskladnější kočár, co v obchodě měli. Navíc k němu máme ty gumový kolečka a s nima ten kočár dosáhl dokonalosti. Ale tříměsíčního bych tam teda asi nevozila.

petzy
•
18. dub 2016

Prostorný je dost. Ale mě bohužel moc nesedl

majda44
•
18. dub 2016

Máme jej a nemůžeme si jej vynachválit! 🙂 Vybrali jsme jej právě i z důvodů, že je snad jedním z nejprostornějších na trhu. Zkoušeli jsme spoustu golfových holí a do žádných jiných se nám ta naše holčina nevešla.. (máme dvouleťandu čahouna, která výškou hravě zapadne mezi školkové děti - ve svých 2 letech nosí velikost oblečení 110-114). U jiných kočárků měla kolínka téměř u brady, u dalších zase krátký zadní díl, z kterého jí zádíčka čouhala...
Ve Valco Snapu 4 se jí sedí pohodlně a má kolem sebe spoustu místa - a to i přes zimu, když byla ve fusaku. Dá se také sklopit do úplného lehu, takže se tam malincí i příjemně vyspí. Za nás tedy naprostá spokojenost-je to perfektní kočár.
Ale jak píší přede mnou, na tříměsíční mimčo bych asi s nákupem ještě počkala - min. až bude samo sedět, jelikož přece jen není odpružený.