icon

Valco snap, máte zkušenost?

kaja2016
27. bře 2018

Dalsi kocarkovy dotaz. Mam staricky mutsy evo, jsem moc spokojena (lehky, narazove zvladne i prirodu, ve meste uplna pohodicka), ale rozbilo se mi madlo u sportaku, aktualne cekam, jestli ho budou mit a za jakou cenu - min udajne 1000Kc. Eventuelne jeste zvazuju koupit celou sportovni nasadu, budto evo, nebo igo (novejsi a levnejsi), cena cc 3500Kc. Kazdopadne jsem v krame narazila na Valco snap za 4500Kc a je taky lehky a na prvni pohled mi prisel bezvadnej. Tak si rikam, ze mozna koupit novy kocarek. Jen se me moc nelibila brzdicka, ale zase si s ni asi clovek neokope boty, coz ja teda z mutsy mam. Mate zkusenost?

terezak88
•
27. bře 2018

Kamaradka ma a je moc spokejena ja ted vybiram taky a rozhoduju se mezi valco snap a joie litetrax 🙂

kaja2016
autor
•
27. bře 2018

@terezak88 Diky ! Me ty Joie prisli tezsi a vyssi (na me to byl nezvyk ta vyska, i kdyz se madlo dalo dat niz, ale zase potom bylo jine teziste) a mensi kolecka, coz vim, ze nedela dobrotu...

luckapol
•
27. bře 2018

Já mám a je super, jsem spokojená.

jaja01k
•
27. bře 2018

Ja jsem byla s Valco Snap moc spokojena. Na brzdu jsem si rychle zvykla a nakonec mi prisla mnohem lepsi nez klasicka nakopavaci 🙂

smikri
•
27. bře 2018

Měla jsem se synem a teď čekám druhé a za mě jasná volba opět Valco😉

jana_toula
•
27. bře 2018

Přidávám se ke spokojeným uzivatelkam 😉 je dobře skladný, lehký. Za mě super.

terulin
•
27. bře 2018

Nejlepší... s první jsem měla jen sporťák, teď jsem dokoupila i korbičku. Ta váha a skladnost je k nezaplacení!

kristiin
•
27. bře 2018

Valco je nyní hodně v akci. Třeba na stránkách dětský růžek je za 3999,- a pláštěnka za 300,- k tomu, takže je v podstatě za 3600,-, což je teda SUPER cena. já ho mám doma 3 týdny a vyšlo mě na 4200,- s pláštěnkou zdarma. a to jsem si myslela jak jsem to vychytala. Kdybych věděla že budou slevňovat tak počkám ☹ Jinak samotný kočárek je bezvadný v tom, že je lehký, skladný, snadná manipulace, jede lehce. Nevýhodny jsou: nepolohovatelná ručka, ale zvykla jsem si. Není odpružený - do města to nevadí, ale dnes jsme s ním šla po polní cestě a dítko naklepané jak řízek, ale nestěžovalo si😀 a ta pěnová kola jsou tvrdá, ale zase se do nich zapíchne každý ostřejší kamínek. A už po první vycházce vypadají ojetě. Můj partner (182cm) si stěžuje, že kvůli té krátké ručce pořád nakopává brzdu. řekla jsem mu, že má chodit s víc nataženýma rukama😀 já má 164cm a ten problém nemám. Valco je kompromis mezi těžkým sportovním kočárkem a golfkama. Jsou to takové lepší golfky. žádné hrkačky.

barbara04
•
27. bře 2018

taky jsem spokojena, jo je kratsi madlo ale je to ok pro normalni vysku... ale vazne super lehky, striska je super... za mne fakt dobry

linbrno
•
27. bře 2018

Valco je v pohodě, hlavně s nafukovačkama. Dá se zvyknout i s malou výškou (155cm) i s velkou (muž má 185cm). Je lehký, skladný, má docela velký košík, dje dát dobře až do lehu, za mě spokojenost. Brzda je supr a jde i dobře vyměnit, když se náhodou porouchá.

renda1231
•
27. bře 2018

ja mam valco misto golfu a paráda lehunky skladny hodi se i na rameno nevýhoda asi jen to.ze nemá odpružení kol ale ve městě. ..
to je super

hlasil
•
27. bře 2018

Valco byl můj sen, když se před mnoha lety objevil na trhu, nakonec jsem ho měla až na mladší dítě. Je to hybrid mezi golfkama a sporťákem, za mne spíš golfky do města, s bonusem dostatku místa i pro větší dítě. S pěnovými kolečky je lehký, ale hrkačka, s nafukovacími (neměla jsem, byly v tu dobu nesehnatelné) asi lepší, ale zase těžší. Originální nánožník špatně drží a v zimě do kočárku dost táhne, to nám vadilo. Brzda je úplně v pohodě.

bruckner
•
27. bře 2018

Je super, ale jedině s nafukovacíma kolečkama, bez nich je to strašné hrkátko. Projeli jsme úplně vše a malá naprosto spokojená. Akorát já měla asi nějakou "lepší" verzi, mě stál 8,5tis.

cajomilka
•
29. bře 2018

Valco Snap jsem kupovala v r. 2012, tehdy to byla novinka na trhu, do města, MHD, auta apod. super, do terénu bych rozhodně volila nafukovací kolečka. Co mě ale zásadně vadilo a vadí a věřím, že novější verze už to mají vychytané: brzda byla hodně poruchová, dvakrát jsme ji nechávali vyměnit, a ještě horší je řešení spodního úložného prostoru, jednak je docela špatně přístupný, což má zase výhodu, že z něj věci nevypadnou, ale především - je prověšený dolů a velice brzo se prodře, když přejíždíte obrubníky apod. My jsme ho měnili asi po roce a teď už by potřeboval vyměnit zase, ale vzhledem k tomu, že kočárek už používám velmi sporadicky, neřeším to. Originální nánožník mi taky nevyhovoval, používala jsem univerzální na sporťáky od Emitexu.