icon

Kočárek Tako Acoustic v hnědé barvě, máte zkušenost?

vendy94
25. led 2017

Zdravím maminky,máte někdo prosím zkušenost s tím to typem kočárku. Moc děkuji za jakoukoli zkušenost.

Kočárek Tako Acoustic v hnědé barvě, máte zkušenost?
ivitko_22062013
25. led 2017

Mam presne tento. Co potrebujes vedet?

vendy94
autor
25. led 2017

@ivitko_22062013 Zajímalo by mě, jak se sním jezdí i v horším terénu, polní cesty atd. a jestli jsi spokojená s těma kolečkama..Výhoda x nevýhoda? A taky jak je prostorný, jestli mi tam přes zimu vleze 5.měsíční mimi do fusaku a jestli se k tomuto typu dá přikoupit autosedačka, jejej to je otázek :D

babuna
25. led 2017

@vendy94 ahoj odpovím ti já 🙂 mám jej také - a super ... nemůžu si stěžovat, jak v celkem šíleném terénu (rozbahněné pole, cesty v lese ap.) tak ve městě a to i při sněhové kalamitě nebyl problém. Malá má 5,5měsíce (bude mít 9kg a 75cm) a pořád se vlezeme i s fusakem do kočárku (mám teda fusak co byl šitý na míru) ale ten origo Tako se vejde taky. Hluboká korbička má myslím 87cm délky. Ke kočárku se standardně dodává sportovní korbička - která se dá celá položit - tudíž i pro ještě nesedící dítě je možné ji využít. Hluboká jde naopak použít i jako kolíbka když je bez podvozku 🙂 ... autosedačka se dá do sady přikoupit cca za 1800 .. a je i s adaptérem na podvozek kočárku. Celkově si jej chválí i manžel neb je vysoký a madlo je polohovatelné, já tam hodně oceňuji rukavice na madlo 🙂

ivitko_22062013
25. led 2017

No bydlim na vesnici 30 km od nejblizsiho mesta, takze jsme prevazne jezdili po polnackach a lesnich cestach. Me to prislo supr. Bez problemu krosime i po lese mezi stromy. Kolecka se mi zdaji fajn. Ale nemam srovnani.Prostorny se mi zda dost.Malej se narodil v prosinci tak v kvetnu jsem tam fusak uz nedavala. Ale myslim ze jo. Korba se mi zda velka dost. A vajicko do auta se prikoupit da. My ho taky mame. Sportak se mi zda celkem malej ale zatim nam staci. Synator mi od 10m chodi tak si myslim ze uz ho v lete snad ani nevytahnu🙂

vendy94
autor
25. led 2017

děkuji, ještě se zeptám je tako český výrobce?

popelucha
25. led 2017

@vendy94 Tako je polská firma ;) uvažovala jsem nad ním taky, ale u nás nakonec vyhrál jiný "Polák" a to Camarelo ;)

vendy94
autor
25. led 2017

@popelucha děkuji

babuna
25. led 2017

@vendy94 jak píše @popelucha je to polák ale řekla bych že kvalitní ... http://www.tako-poland.eu/ tu je stránka výrobce - cena se v Pl pohybuje o dost výše než u nás což mě trochu překvapilo (alespoň loni tomu tak bylo) - u nás cenově asi nejvýhodněji https://www.babyplace.cz/kocarek-tako-ballila-a... pak ještě byla jedna firma někde z Čech ale jméno si nevybavím ....

technická i pro ostatní - je vůbec nějaký přímo český výrobce kočárků .... ?

romiudirk
25. led 2017

Taky mame, a uz za necele dva mesice bude konecne vyzkousen 🙂

elis16
25. led 2017

Taky můžu doporučit 🙂 procházky lesem nejsou problém a trpcha sněhu také ne 😀 Líbí se mi, že je vyšší a nemusím se tolik k malé hrbit. Malá má ted 6 měsíců a 70 cm a s fusekem se ještě v pohodě vejdeme 🙂

zuz4a
25. led 2017

Mám ten světlý. Do terénu je super. Bohužel mě zklamal sporťák, nepožívala jsem ho. Přijde mi, že to madlo je hrozně nízko a když byla dcera ve fusaku, muselo jí to tlačit na nožičky. Jinak hluboká korba super.

zuz4a
25. led 2017

Takhle jsme sbírali houby v lese 🙂

barbarela2
20. dub 2017

Ahoj maminky, měla bych dotaz na ty, které z Vás máte tako acoustic s tmavě hnědou konstrukcí podvozku. Kočárek používám cca 9 měsíců a dnes jsem si všimla, že nad těmi spoji jak se kočár houpe mám barvu odrenou ( konstrukce je nyní stříbrná ). Určitě je to tím jak se kočár houpe. Nevím, zda-li to nebude dělat zlo a barva se dale bude odlupovat a popripade konstrukce rezavet. Chtěla bych se tedy poptat, zda-li jsou to běžné známky používání nebo mám jít kočár reklamovat. Mě to celkem mrzí že po 9 měsících se toto děje. Chtěla bych, aby ještě vydržel na druhé dítě ☺ Děkuji za odpovědi

babuna
20. dub 2017

@barbarela2 jej mám také hnědou kci a nevšimla jsem si že by se odíral a to mu dáváme teda řádně zabrat, ale okouknu - on je to hnědý lak, hliník by rezavět neměl (jeli to hliník) jinak bohužel :( ... asi bych zkusila reklamaci ...

barbarela2
20. dub 2017

No taky mu dáváme někdy zabrat☺ Poslední výlet v pořádaném terénu asi moc nezvládl ☺ to by jste si určitě všimla nebo na našem kocare to jde vidět, i když stojím nebo když dávám věci pod kočár. Zitra ve dne to vyfotim ať vidíte ☺ nebo možná jsem taková cíťa 😃 Kupovala jsem ho v babyplace.cz ,tak nevím jak se tam k reklamacim stavějí. Ale vím jistě, že půjčují náhradní kočárky ☺ Jinak děkuji moc za informaci

barbarela2
21. dub 2017

@babuna posílám fotku. Koukala jste jestli to taky tak máte?

babuna
21. dub 2017

@barbarela2 po obědě jdu ven 🙂 tak kuknu 🙂 mám tež z babyplace (ostrava) a v zimně jsem potřebovala opravit na kolečku upadlou krytu - otázka 5ti minut 🙂 a ani nemrkli 🙂

babuna
21. dub 2017

@barbarela2 tak jsem se koukala a jen minimálně otlačené ...koukám ale na ta vaše kola - co to máte zač ? já tam mám ty největší co byla k mání ...

barbarela2
21. dub 2017

@babuna ve předu to mám právě taky minimálně odrene. V jakém směru dítko vozite? Já malého tedkom vozim zády k sobě, ať má výhled před sebe, tak si myslím jestli se to více nepretezuje. Jezdí se s tím úplně jinak ,když je otoceny na druhou stranu. Kola mám taky ty velké jen špatný úhel fotky ☺ původně jsem chtěla taky ten tmavý, ale v realitě byl tmavší než na fotkach, tak jsme koupily ve svetle hnědé. Jinak ho máme taky z Ostravy. Tak tedy nevím jestli mám jít reklamovat nebo ne 😑

babuna
21. dub 2017

@barbarela2 mno vozím zatím k sobě - ale fakt to nešetříme - les, pole, louky, cestou necestou, neustále nakládám do auta a tak 🙂 U nás cestování dopředu neprošlo - malá nejraději jezdí takto - nebo spinká 😀 zkuste zavolat do prodejny - jsou velmi ochotní i po telefonu (emailu) - ovšem kce je myslím hliník - ten by rezavět neměl, ale kdo ví 🙂 případně na FB na stránkách Taka - PL - komunikují celkem dobře 🙂

barbarela2
21. dub 2017

@babuna já cestu taky neresim spíše jsem ze začátku řešila to jestli to s ním moc neskáče ☺ jak jezdíme po lese 😃 malá je šikulka ☺ jak se hezky drží ☺ kolik je malé? Našemu je skoro 9 měsíců stát ještě neumí , ale zato plazeni mu jde na 200 %😃 malý teda v kocare nejraději spí. Když je na lzato, tak se s kocarem jezdí úplně jinak, než když sedí. zkusím v pondeli zavolat a poptat se. Spíše mám strach co udělá další zima. Právě jsem někde četla,že si maminky stěžovaly, že jim kočárky rezavi ( kola, košík ) jinak jsem s kočárkem moc spokojená a to mě hodně kamaradek odrazovalo, že si mám pořídit otocne kola. Nemenila bych ☺ mám ještě do auta britax agile, a to je kočár opravdu jen na rovný povrch ☺

luciza
21. dub 2017

@babuna Český výrobce je Patron, tak nás nadchl na veletrhu, že ač máme termín až v září, už jsme koupili jejich model Terix (z druhé ruky za polovinu ceny skoro nepoužitý). Taky jsem se předtím dívala na Tako.

monnn
21. dub 2017

@vendy94 taky máme a spokojenost,malá je letní ,v hluboké korbě odjezdila 9měsíců,ještě by se vešla,ale bylo jaro a chtěla sedět ,tak jsme vyměnili korbičky. kola jsou úžasná,jak už tu bylo zmíněno ve sněhu,nebo horší terén - není problém,jednou jsme jeli s kamarádkou horším terénem(bláto) a ona měla velký problém s kolama (aretovací) jak se ji dostalo bahno pod blatníky - nešlo to - nemluvě když je pak čistila,mě stačila voda a smetáček 😀,,jezdíme téměř denně a to i vycházky 8km,takže za mě dobrá volba 👏

babuna
21. dub 2017

@luciza díky 🙂 já jsem měla jednu podmínku - musí to být klasika a 3kolka mi nesmí přes práh 🙂 v tom co to musí při naších akcích zvládnout tak 3 kola jsou málo 🙂 a hlavně že musí být vyšší ...

@barbarela2 malá má 8,5m - stojí už měsíc, tento týden začala obcházet nábytek - takže skáču štěstím 😀 (ironie) a plazit se teda neplazila - asi dva dny - pak přišla na to že po 4řech je to rychlejší a lítá jak drak 😀

luciza
21. dub 2017

@babuna On se tam dá vybrat jiný podvozek 🙂 Dá se to nakonfigurovat dle přání. My chtěli původně čtyřkolku (ne tu klasiku, ale menší otočná přední kola. Klasiku mají na výběr taky ;) ), ale když se nám povedlo sehnat na bazoši tento za polovinu ceny, tak jsem se smířila i s tříkolku...

barbarela2
21. dub 2017

@babuna jé tak to je šikulka. To vám věřím, že se teď musíte pořádně otáčet za malou☺ Mě zatím stačí to plazeni😃 Je teda rychlý a člověk nestíhá koukat ,kde všude stačí zalezt 😃 no ale na druhou stranu je teď s malým sranda, než když byl miminko a pořád jen ležel a spal 😃 tak to je vaše malá taky lev jak ten náš to si pěkně uzijem ( teda už užíváme ) ☺ lvi jsou pěkné kvitka 😃