Kočárek Tako, jaký vybrat?
Ahoj holky vy ktere mate Tako kocarek muzete mi napsat jaky druh mate?a jak jste spokojeni a jak dlouho jste jej vyuzivali?
@motomischel určitě si kočárek pořádně prohlédněte. Já jsem s Laretem spokojená 🙂
@bambullkaa ahoj prosim nevis kde by se daly tako kocarky okouknout na zivo? Kralovehradecky kraj a nebo Praha? Dekuju
V Praze na Radlické Dětský růžek. To vím stopro, mají i e-shop. Lepší je si asi zavolat...
@wrbka
@wrbka zkus Opatovice nad Labem v areálu Vesna jsou kočárky Tako, jinak nevím. Já kupovala přes internet na e-batole.cz . Ale kočárek jsem pořádně prozkoumala v Polsku 🙂 Laret byl tenkrát TOP novinka a v ČR jsme na něj nenarazili 🙂
ahoj, sháním kočárek, ne nový, je na druhé dítě, nejlépe trojkombinaci, líbí se mi více typů kočárku Camarelo, ale je dražší než značka Tako, zase na značku Tako jsem slyšela pár špatných odpovědí. Poradí mi někdo, který je lepší ? Děkuji předem
@aknel825 ty, a co říkáš na tenhle? http://deti.bazos.cz/inzerat/46444895/Kocarek-B... je úplně nový za super cenu 🙂 Je hodně podobný Tako Monodi a při tom je to český kočárek 😉
@aknel825 Jinak je lepší Tako. Kamarádky co vlastnily Camarelo se jej rychle zbavily jelikož často reklamovaly. Nejlepší bylo, že jejich porucha byla stejná (podvozek) a když jim vyreklamovaný kočárek přijel na prodejnu, tak jim bylo sděleno že je to úplně normální a že mají jezdit pouze se zaaretovanýma kolečkama. No, tak to si rovnou mohly koupit kočárek na pevném podvozku nebo né?! Některé po reklamaci kočárek raději prodaly a koupily Tako a s ním už jsou spokojené...
Ahoj, já mám Laret, barva hnědobéžová-imitace lnu. Malá se narodila na konci léta a v zimě jsme neměli s fusakem problém. Za sporťák jsem vyměnila v 8. měsících. Dá se dát i do polohy "leh",takže žádný problém. Je to super kočár do terénu ale i do města a do obchodů, aretace předních koleček se dá zamknout a pak drandí v lese nebo na sněhu bez problémů. Je asi o něco těžsí než jiné značky, ale lehounce se ovládá. Jediné na co u Laretu pozor je "nákupní" košík. Je sice prostorný, ale konstrukce kočárku do něj umožňuje dávat nákup po menších kusech, např. sáček s 10ti houskami je problém 🙂 Mě to neva, nebydlím ve městě a s kočárem na nákup nechodím (krom pár maličkostí do večerky, na velké nákupy jezdím autem) Takže kdo chce chodit na větší nákup, tak bacha 😀 Jinak pro Tako jsem se rozhodla jednak kvůli ceně a pak podle recenzí 🙂 Ještě nevím jak je to u jiných kočárů, ale u našich v paneláku se nevejde do výtahu 😀 musí se ohnout rukojeť a já musím hodně stáhnout zadek a ještě mi šoupou dveře o džíny 😀 😀 😀 Kupovala jsem v kameném obchodě, "Dětský růžek" na Smíchově.
Já jsem se nakonec rozhodla pro Tako Alive. Máme jej objednaný, takže až přijde určitě s ozvu. Jinak mi přišel zatím z Tako nejlepší, má velkou korbu a je zatím nejlehčí z celé řady. Jinak i cena je super. 🙂 Moc se těším, jak s ním budem jezdit. 🙂
@bambullkaa máš pravdu, je krásný, ale chci něco levnějšího, ale děkuji
@wercee zrovna jsem objevila na bazaru tako captiva mohican, líbí se mi, asi ho vezmu, camarelo je dražší, na druhé dítě to stačí. děkuji za zprávy, dost jste mi pomohly, holky, děkuji
@aknel825 Ještě mě tak napadlo, že když do 8 000 Kč tak co třeba tenhle? http://www.e-batole.cz/4baby-atomic-3v1-green/d... má ho sestřenka a je dobrej. Taky nechtěli investovat do kočárku. Nakonec si koupila tenhle a je nad míru spokojená. Kočárek je lehký, skladný a dobře ovladatelný. Rukojeť hezky sedí v ruce. Hluboká korba je stejná jako u Laretu či Captivy (80 cm) Opravdu mě překvapila velikost korby! A vůbec mě ten kočárek překvapil. Sporťák má XXL stříšku, jde do lehu...a navíc samotný sporťák má 8,6 kg (co jsem četla) takže ve finále není potřeba koupě golfek 😉 Tako sporťáky mají většinou okolo 15 kg. Ve tvém případě bych radši koupila nový kočárek 4Baby než bazarový Tako 😒
@bambullkaa děkuji, ale vůbec se mi nelíbí ta malá kolečka. Chodíme dost do přírody, budeme se stěhovat na venkov, moc se mi nelíbí ten kočárek. Navíc jsem sehnala trojkombinace i v slušném stavu, někdy i v perfektním stavu za 3500 - 4000,- kč, máme toho k nakupování spoustu, první dítě z nás vysaje snad všechny peníze, plus rekonstrukce domku, nechci kupovat nový,.......ale děkuji za radu
@aknel825 oki v pohodě 🙂 Jen jsem si na něj prostě vzpomněla 😉
ahoj já mám tako extreme a jsem spokojená pokud budeš mít nějaké otázky tak sem snima 🙂
@zuzkaa1 vím,že je tato diskuse stará, ale chtěla bych se zeptat jestli jste pořád s kočárkem Tako Extreme spokojená. Děkuju 😊 Uvažuji nad jeho koupí.
Ahojky, tak po dlouhé době jsem zase tu - loni jsme koupili tako warrior,...a teď už nám malá skoro chodí, a budu se ho zbavovat - kočár jak hluboký tak sporťák jsou v pohodě,..jen už je to těžké na skládání do auta i několikrát denně,....takže ho budu prodávat a přecházím na Britax B-agile 🙂
Nakonec jsem koupila ještě Tako Dalga Lift 2016 a je to výborný kočárek! Hlavně perfektně zvládá příšerný terénu u nás na vesnici. Je odpružený, obrovská korba a spousta vychytávek. A vypadá krásně všichni chválí.
Dobrý večer, ženy,
co říkáte na Tako BabyHeavenExclusive? Máte s ním některá zkušenost? Mě se líbí jeho výška. Přítel má téměř 2m a při prvním pohledu, když jsem ho viděla, přišel i mě velmi pohodlný. A to jsem menší (168cm). Případně by mě zajímalo srovnání s Tako Dalga. Ale tady asi spíše co do ovladatelnosti a jízdních vlastností v terénu. Už dlouho mě tyto dva kočárky velmi zajímají.
Děkuji 😉
@vendula_h My máme BHE, můj top kočár to nebyl, ale jsme s ním spokojení. Občas nás zlobí skládání, že ten čudlík když se zmáčkne, tak jde ztěžka, ale to ničemu nevadí. Terén zvládá velmi dobře. Pruží, jezdíme hodně po polních cestách, či velkých kamenech a za nás super. Vyjede vše. Koupili jsme pro jistotu náhradní duše a za celý rok ještě ani jednou nebyla potřeba výměny. Manžel má taky dva metry 🙂
Koukám, že už u e pozdě, ale třeba někomu pomůžu. Nakonec jsme koupili Tako Dalga Lift a je to výborný kočárek. Zima super, perfektní do terénu, houpací, takže žádný tvrdý pojezd. Má ve výbavě prostornou tašku na kočárek, tašku dole na síťku a pláštěnku. Korba je veliká, dcera v ní byla do 8. měsíce a je to je spíš větší dítě. Sporťák taky super, perfektní krytí při větru, no za 13.000,- super kočár.

@bambullkaa aha, diky, ja jsem to prave hledala na netu jestli k te tasce nejaky popruh je a nikde jsem to nenasla. Tak to me uklidnilo🙂 možná by bylo nejlepší vidět nekde kocarek nazivo, podle fotek a skutecnosti muze vypadat trochu jinak😉