icon

Kočárek Tako Junama Impulse

hacenkaaa
30. dub 2015

Jen přidávám fotky co jsem pořídila na prodejně, kdyby měl taky někdo o kočárek zájem... Prvně jsem se šla na prodejnu podívat na Tako Junama sport a Acoustic, ale tohle byla láska na první pohled. Pro mě velice krásný, bezva ovladatelný, omyvatelný, jemně sladěný, prostorný kočárek. Pokud máte někdo jiné názory, piště, budu ráda 🙂

Kočárek Tako Junama ImpulseKočárek Tako Junama ImpulseKočárek Tako Junama ImpulseKočárek Tako Junama Impulse
Strana
z3
berrusska
15. črc 2015

@symcca nevím tedy jak ostatní kočárky, ale ty které jsem měla v hledáčku já, tak všechny vážili 14-16 kg. Možná nějaký lehčí je ale zřejmě mě nezaujal vzhledově. proto mě překvapuje ze řešíš váhu u hluboke verze kočárku.

bambullkaa
15. črc 2015

Já jsem váhu řešit nemusela. Bydlíme v RD a kočárkem přejedu práh od hlavních dveří. Skladnost mi u prvního taky nevadila. Teď už budu koukat na váhu proto, aby se mi snadno ovládal jednou rukou protože za druhou ruku povedu starší dítko. A skladnost už taky, protože jet na dovolenou se dvouma raráškama s neskladným kočárkem...no nevím, nevím... Leda že by jsme koupili nějakej autobus 😀

symcca
15. črc 2015

@berrusska Kdybys ho mela tlacit kazdy den 1,5km do prikreho kopce, tak ji budes resit taky.

sp92
22. črc 2015

Za mě teda těžší je... Na prodejně jsem to nepoznala, vůbec mi to nepřišlo, i když jsem o tom věděla, protože si na to některý mamky stěžovaly.. Ale první procházka a poznala jsem, že měly pravdu :D jako není to nic hroznýho, ale těžší rozhodně je...

berrusska
23. črc 2015

@symcca Tak to potom chápu, v takovém případě bych nad váhou také přemýšlela. Naštěstí kopce žádné nemáme.

symcca
23. črc 2015

@berrusska 😉 To buď ráda, to jediné mi vadí na našem bydlení.

borderkolie
17. srp 2015

@hacenkaaa Řekla bych že je to focené v Pardubicích v Baby-centrum 🙂 Výdy vepředu mají stokke, pak BGB a potom Hartana a pak tako 🙂

hacenkaaa
autor
17. srp 2015

@borderkolie jj je to v Baby centru 🙂

borderkolie
17. srp 2015

Dnes, tam razim 🙂 máte někdo impulse? ráda by věděla jaká je délka hlub. korby.

bambullkaa
17. srp 2015

@borderkolie hluboká korbička měří 83 cm

borderkolie
17. srp 2015

Děkuji, to jsem si myslela že má teda víc, myslíte že když má syn v půl roce 67cm že ho na zimu do korbičky s fusakem elodie details narvu? Děkuju
@bambullkaa

hacenkaaa
autor
17. srp 2015

@borderkolie no rozhodně je to jedna z největších korbiček, většinou mají všechny do 80cm...

bambullkaa
17. srp 2015

@borderkolie měla jsem Tako Laret který měrí 80 cm. Korbička byla u nožiček ještě užší než u Junamy a synka jsem v něm uvozila pomalu do roka i s fusakem a španělskou dekou. Takže nevidím problém. Spíš záleží na dítěti zda tam bude chtět být...

borderkolie
17. srp 2015

@hacenkaaa Vážně ? já jsem zvyklá na velekj sportak u gessleinu to má 100cm.. 🙂

@bambullkaa Do roku? já ho měla u dcery a půl roce musela do sportaku, a to byla maličká.. ted jí budou1.10 3 roky, a má 86 cm a 12kg:D

koupím ho a uvidím, hodně cestujem, tak ted se mi hluboká korba ještě bude dost hodit.

bambullkaa
17. srp 2015

@borderkolie Ano, pomalu do roka a to je syn pořadný kus chlapa! V červnu mu byli 3 roky a měří přes 100 cm a váží okolo 16 kg. Není nijak silný, spíš je dlouhý 🙂 Nyní čekám druhé miminko, ale bude zimní tak mi postačí menší korbička a Laret si nechám jako záložní kočárek... 😉

borderkolie
18. srp 2015

@bambullkaa Pěkné, ,,,,,,,kamarádka má teď taky laret, a malá se jí už do hluboké korbičky nevejde 😠..
Jávteda teď mám, půl ročního klučinu, který má 66cm tak bych ještě uvítala aby se vešel do korby. :(

zubecek
18. srp 2015

@berrusska také jsem to nechápala s tou výškou, ( riskla jsem to, mám 164 cm a nemůžu si ho vynachválit), pochopila jsem to až na svých dětech - jeden syn má 121 a druhý 141 cm a když vezou kočárek nevidí přes něho dopředu, můžou tedy někam narazit 😨 ta boudička je hodně vysoká, ale mě se to právě líbí, že tam má mimi prostor 😉 takže normálně vysoká maminka žádný problém nemá 😉

zubecek
18. srp 2015

jinak holky, další vychytávka - v té boudičce zevnitř je také pruh té vzorované látky a naše mimi ty obrázky moc rád pozoruje 😉

zubecek
18. srp 2015

@symcca taky jsem tu váhu řešila, taky takový vražedný kopec domů (ach ta Vysočina), ale je opravdu stejně těžký jako ostatní, myslím, že 14 nebo 15 je už jedno), musím říct, že se o to líp se ovládá, což je na tlačení do kopce po našich terénech skoro důležitější...no ale nezastírám, že mám už velké pomocníky, a jsem opravdu hodně ráda, když kopec nahoru nemusím tlačit sama 😀 ale už pak jedině lanovku 😀

zubecek
18. srp 2015

jezdíme s kočárkem už přes 4 měsíce, klidně se ptejte, na co chcete, když budu mít chvilku, odpovím 🙂

bambullkaa
18. srp 2015

@borderkolie Asi takhle...kamarádky co mají kočárky Tako Laret (80 cm), Tako Alive (83 cm), Tako Moonlight (83 cm) a Tako Extreme (85 cm), tak všechny v hluboké korbičce vozí/vozili v průměru 8-10 měsíců. Ale na druhou stranu nikde není psáno ani dáno, že to dítě v té korbičce bude tak dlouho chtět být. Sedne si a už bude chtět koukat. Pak prostě přesedlá do sporťáku...Syn když přešel do Tako sporťáku, tak v něm po půl roce nechtěl být tak jsem koupila prostorný Peg-pérego Book a v něm byl do cca března tohoto roku než jsem pořídila golfky Cybex Onyx. V nich jezdí na výletech ještě teď 😀 Jakou teď máš zn. kočárku?

borderkolie
18. srp 2015

@bambullkaa Chápu, teď momentálně Graco symbio..
Ještě uvažuju nad Tako alive new

bambullkaa
18. srp 2015

@borderkolie Píšu SZ.

zanolkamanolka
19. říj 2015

Berušky, nemáte některá foto toho sporťáku v uplným lehu? Já ho mám na půdě a myslím, že budu muset brzo vytáhnout, pač ten náš malej je dlouhán... Tak abych měla představu, jak to bude vypadat. Díky

e_h
17. pro 2015

Mám teď aktuální dotaz 🙂 máte někdo mimco okolo trictvrte roku až roku - vleze se vám do junama sporťáku pohodlně i v komplet zimním oblečení s fusakem? Na jedné diskusi kdosi strašil, že je ten sporťák poměrně úzký :-/ je pravda, že v porovnání naživo třeba s Dorjanem je ten sporťák o chlup užší a taky jakoby min vypolstrovany. Junama mi jinak naprosto učaroval a tohle je jediná věc, kvůli které váhám, protože bych nerada po trictvrte roce kupovala nový kočár - zvlášť za ty peníze...

zubecek
18. pro 2015

@e_h ahojky, můj drobek je taky narozený v dubnu, zatím ho vozím v korbičce a to v ultra tlustém fusaku, je docela dlouhánek, v 8 měsících měl už 74 cm, je tam tedy na knop, ale neprotestuje, a protože se ještě neposadí, ještě ho tam vozím, ale nevím, jak dlouho, ten sporťák hodlám vytáhnout až bude potřeba a hodlám v něm vozit dítko ve fusaku ještě i následující možná i dvě zimy, nemyslím, že se tam nevejde, ale na jízdu odskoušeno ještě nemám, až ho za nějaký ten týden či měsíc nainstaluju, tak možná dám vědět, jaký je kočár se sporťákem, nebo se zeptej...každopádně s kočárkem obrovská spokojenost, je prostě úžasný...

e_h
18. pro 2015

@zubecek Dekuju moc za odpověď 🙂 kdyby sis pak vzpomněla až vytahnes sporťák,mdej prosím vědět. Zatím jsi mě uklidnila 🙂

zubecek
8. únor 2016

@e_h ahoj, tak už týden vozíme ve sporťáku, je to dobrý, mám tam i ten megatlustý chlupatý fusak, což je trošku natěsno do toho nánožníku, ten je takový užší, než mají jiné kočárky, ale zase hezčí 😉 ale mám ještě další dva fusaky, např. ten normální velký emitex s flaušem uvnitř, ten tam bude dobrý i příští zimu...No jinak ta opěrka na hlavičku není nějak přehnaně dlouhá teda, tak uvidíme, no ale zase ty dítka už po roce tak rapidně nerostou...prostě zatím spokojenost 😉

e_h
8. únor 2016

@zubecek Dekuju moc 🙂 jsem ráda, že nemusím vymyslet jiný kočárek. Už jsme se definitivně (snad 😀) rozhodli pro verzi colors v zeleno-hnede. Už jenom objednat 😀

jirka84
10. únor 2016

@hacenkaaa
@zanolkamanolka
@asadek
@vevebubu
@hildicka
@sp92
@bambullkaa
Ahoj holky, můžu se zeptat, jak jste s kočárkem Tako Junama Impulse po vice, jak roce spokojené?
A nebudete některá prodávat? Pokud bude kočárek v dobrém stavu, je mi příjemnější jít do použitého, než nového.
Děkuji

Strana
z3