icon

Kočárek Tako Junama Impulse

hacenkaaa
30. dub 2015

Jen přidávám fotky co jsem pořídila na prodejně, kdyby měl taky někdo o kočárek zájem... Prvně jsem se šla na prodejnu podívat na Tako Junama sport a Acoustic, ale tohle byla láska na první pohled. Pro mě velice krásný, bezva ovladatelný, omyvatelný, jemně sladěný, prostorný kočárek. Pokud máte někdo jiné názory, piště, budu ráda 🙂

Kočárek Tako Junama ImpulseKočárek Tako Junama ImpulseKočárek Tako Junama ImpulseKočárek Tako Junama Impulse
Strana
z3
vevebubu
10. únor 2016

@jirka84 Já jsem po sedmi měsících s kočárkem pořád spokojená. Velké plus je, že se mi do něj dcera vleze v sedmi měsících i s fusakem. V jiném kočárku by měla problém, je docela veliká. Kočárek zvládne i terén a dobře se udržuje. Prodávat určitě nebudu, těším se až vytáhnu sporťák 🙂

hildicka
10. únor 2016

Prckovi se líbí,a i když má už skoro 7kilo vejde se dobře.Akorát se mi už asi po 2mesicich začala parat kůže na madle, a máme natrzeny kolečko.Za ty prachy bych čekala lepší kvalitu

crofinka
10. únor 2016

Maminy, včera jsme ho byli zaplatit v obchodě,moc se mi líbil a do konce i tomu mému 😉 snad budu spokojená.

asadek
10. únor 2016

Já sem spokojená moc, malé bylo 8 měsíců a stále jezdíme v hluboké korbě a to není zadnyydrobek, teď se chystáme dát už sporťák ale podvozek super hlavně pro vyšší maminky

crofinka
10. únor 2016

@asadek Takže pořád hluboká korba? Super 👌 a co ta eko kůže? Máš někde foto kočárku. My máme šedo bílý, šedivé kolečka...

zanolkamanolka
11. únor 2016

Jezdíme s ním 8 měsíců. Malej byl v hluboké do 7 měsíců. Je dlouhej a s fusakem už byl jak sardinka. Pokud nevetras sem tam matrací, a je vlhko, tak ti může začít plesnivet, pac je vysrazena voda na tom plastu zevnitř. Podvozek vrze na pravé straně, a plasty co jsou u pružin, jak jsou ohudlany, tak při houpání vrzou taky. Koženka super věc, když je nepriznivo, nemusí se natahovat hned pláštěnka. Drobnym oderkam nezabranis. jinak spokojenost. 🙂

zubecek
11. únor 2016

já jsem teda z té koženky nadšená, hlavně přes léto, když ti to pokadí muchy 😀 a bylo to zaprášené od prachu a pylu (bydlíme u pole, kde byla řepka olejka), šlo to krásně setřít mokrým hadříkem, nebo i vlhčeným ubrouskem...a pláštěnku jsem vytáhla všeho všudy tak dvakrát...já osobně po zkušenosti z koženkou bych už "hadrový" nechtěla 😉

asadek
11. únor 2016

@crofinka my máme kapucino a eko kůže super, snadno se čistí. Prostě sme spokojení

crofinka
11. únor 2016

@asadek Věřím,že budu spokojená, už teď se těším až budeme vozit 😉

sp92
16. únor 2016

Já teda holky jsem docela naštvaná :( asi jsme kápli na blbej kus... Už jsme měli na reklamaci: lezly kostice, nedolíhalo přední pravý kolo na zem a tím pádem hrozně klechtalo, obě přední kola pak vrzaly jak blázen, řachla mi guma, protože tam byla nějaká divná duše vevnitř a madlo má jakousi divnou vůli a rozčiluje mě to.. No prostě hrůůza!! S reklamací teda problém nebyl, vše spravili a poměrně rychle, v obchodě mi i zapůjčili náhradní kočár, stejnej akorát bílej a v té kožence ( my máme LEN modrý)... Teď po reklamaci bych řekla ok, ale začíná povrzávat pro změnu zadní kolo, takže půjde asi znova... Mám ho ale ráda, je krásnej, všem se moc líbí, tak se ho nechcu vzdávat a jsem zvedavá ještě na sporťák.. Malej bude mít teď 8 měsíců, má okolo těch 74 cm a v kombinézce i fusaku když leží, tak se tam ještě stále vleze, což je super!!!
Snad nekápnete na takovej hroznej kus jak my!!!

berrusska
11. dub 2016

Chci se zeptat, ke kočárku jsem dostala popruhy na připoutání dítěte v hluboké korbicce. Jen nevím, kam se popruhy mají připnout v korbicce, víte to některá? žádná poutka ani otvory na zapnutí jsem nenašla.

zakovaluci
15. srp 2016

Ahojky obnovuji diskuzi... 🙂
Chci se zeptat jestli někdo z vás si koupil ke kočárku junama i přímo fusak který k tomu nabízí? Případně jak jste s fusakem spokojeni?
Konkrétně mám na mysli tento:
http://www.junama.cz/fusaky-lama/fusak-junama-l...

zanolkamanolka
24. srp 2016

@zakovaluci mám černej od junamy a spokojenost 🙂

berrusska
26. srp 2016

@zakovaluci také mám šedý len a spokojenost.

e_h
30. srp 2016

@berrusska jeej, koukám na to až teď, tak to už asi nebude aktuální. Ale kdyby precejenom, nebo i pro další tapajici dušičky - pod matrackou jsou schované očka 🙂

halyinka
25. zář 2016

Kdyby někdo četl diskuzi a měl o kočárek zájem, tak já prodávám černý chrome design 2015. 😎 Děkuji a předem se omlovám za spam.

maki01
21. pro 2016

@zakovaluci já sem si pořídila fusak od junamy change-n-go a jsem naprosto spokojena. Je super.

langoska92
26. únor 2017

@hacenkaaa můžu se prosím zeptat, kde přesně v Pardubicích mají prodejnu? Moc děkuji za odpověď 🙂

hacenkaaa
autor
2. bře 2017

@langoska92 jé promin, já jsem tu dlouho nebyla. Je to Bratr. Veverkových 1200, 530 02 Pardubice I-Zelené Předměstí, Baby-centrum.

langoska92
2. bře 2017

@hacenkaaa Dekuji moc, koukni se tam 🙂

kata267
17. dub 2017

Neprodava nekdo jen konstrukci pro dvojcata junama duo?

chs_jasmin
Odpověď byla odstraněná
kata267
Odpověď byla odstraněná
chs_jasmin
5. čer 2017

@kata267 ta se prodává málo, ještě je na FB skupinka "máme rádi tako kočárky" - zkusila bych tam 🙂

kata267
5. čer 2017

@chs_jasmin diky za tip, uz hledam nejakou dobu a zatim to vypada ze nikdo nema, nebo neda 😀

petrapetule
1. říj 2017

@asadek ahoj, vim,ze je to uz dva roky, ale je to Junama impulse eco? Moc se mi libi. Jak jsi byla spokojena ?

asadek
1. říj 2017

@petrapetule byla sem spokojená moc a moc s hlubokou verzí, se sporťákem taky, ale bohužel ne moc dlouho. malá je hodně vysoká a dost brzy jí byla krátká zádová opěrka, takže jsem kupoavala ještě druhý sporťák. Nicméně kočárek vypadá pořad dobře a funkčně je super

jasmina44
1. říj 2017

máme ten bílý a jsem moc spokojená

petrapetule
2. říj 2017

@asadek moc dekuji 🙂! Zatim se mi libi te vsech nejvic a jine za tricet se mi opravdu kupovat nechce 🙂

nufak
Odpověď byla odstraněná
Strana
z3