Kočárek Thule Urban Glide 2 do města i do terénu. Jak obstál u vás?
Vybíráme kočárek a zaujal nás Thule Urban Glide 2, líbí se mi že je do terénu ale zároveň ho chceme používat i ve městě. Bojím se jestli není zbytečně velký a těžký. Kdo ho používá delší dobu může napsat jak se s ním žije v běžném provozu? Díky.
Mám ho a do terenu je výborný, bydlím na vesnici a nedám na něj dopustit. Ale do města ne. Je velký do auta a je široký na chodníky, uličkama v obchodě už vubec neprojedeš. Trojkolka je supr do terenu, ale nájezd na chodník je složitější a schody samozřejmě také.
Já mám thuli jako vesnický tank a v kufru auta lehkou čtyřkolku kočár, já mám Mutsy Nexo, jako městský kočárek. Dle mého ideální řešení, mám čtvrté dítě a zatím jsem nepřišla na kočár, který by splňoval obojí, vždy to bude o kompromisu.
Mam to podobne jako @alianan - bydlime na malem meste a na zdejsi cesty je idealni. Ja s nim i beham. A urcite neni tezky - naopak je extremne lehunky. Ale bacha, fakt je to tank. Je hrozne siroky a do mesta se vubec nehodi. Taky mam do mesta druhy kocarek - joolz aer+. Ten vozim porad v kufru.

Kamarádka ho má, do auta ho musí rozebrat, aby se ji tam vlezl. To by se mi nechtělo dělat. Takže záleží jak velký auto máš. Podle toho bych volila.