icon

Kočárek Thule Urban Glide 2 do města i do terénu. Jak obstál u vás?

Dnes v 11:07

Vybíráme kočárek a zaujal nás Thule Urban Glide 2, líbí se mi že je do terénu ale zároveň ho chceme používat i ve městě. Bojím se jestli není zbytečně velký a těžký. Kdo ho používá delší dobu může napsat jak se s ním žije v běžném provozu? Díky.

kakba
Dnes v 11:14

Kamarádka ho má, do auta ho musí rozebrat, aby se ji tam vlezl. To by se mi nechtělo dělat. Takže záleží jak velký auto máš. Podle toho bych volila.

alianan
Dnes ve 12:19

Mám ho a do terenu je výborný, bydlím na vesnici a nedám na něj dopustit. Ale do města ne. Je velký do auta a je široký na chodníky, uličkama v obchodě už vubec neprojedeš. Trojkolka je supr do terenu, ale nájezd na chodník je složitější a schody samozřejmě také.
Já mám thuli jako vesnický tank a v kufru auta lehkou čtyřkolku kočár, já mám Mutsy Nexo, jako městský kočárek. Dle mého ideální řešení, mám čtvrté dítě a zatím jsem nepřišla na kočár, který by splňoval obojí, vždy to bude o kompromisu.

lauriak
Dnes v 18:33

Mam to podobne jako @alianan - bydlime na malem meste a na zdejsi cesty je idealni. Ja s nim i beham. A urcite neni tezky - naopak je extremne lehunky. Ale bacha, fakt je to tank. Je hrozne siroky a do mesta se vubec nehodi. Taky mam do mesta druhy kocarek - joolz aer+. Ten vozim porad v kufru.