Kočárek Valco snap 4 nebo Britax B-motion 4 plus?

luciana80
21. bře 2016

Maminky, jdu si pro radu a názory. Rozhoduji se mezi kočárky sporťáky varianta A) Valco snap 4 varianta B) Britax B-motion 4+ Chtěla jsem původně Valco, ale švagrová mě odradila, protože se jí převrátil dozadu a jakmile dá nějakou zátěž nebo jen naplní tašku na rukojeti, tak jí přepadává, je prý vachrlatý a hodně se láme ve spojích :( Měla ho 2 měsíce a musela prodat. Tak já opravdu nevím, dala mi tip na Britax. Poraďte, jaké máte zkušenosti Vy a co by jste doporučily?

jaja01k
21. bře 2016

Mam Valco a jsem spokojena. Ve spojich se mi nelame, ale mam ho teprve 4 mesice. Je pravda, ze kdyz chce starsi povozit mladsiho a zavesi se na rukojet, kolikrat neni k prevrzeni daleko.

kessa
21. bře 2016

My mame BM4 ne tedy plusko a jsem s nim spokojena, oproti Snapu je tezsi, ale zase je z takove pevne kocarkoviny, Valco ma latku podobnou sustaku a vubec mi prijde Britax takovy pevnejsi, odolnejsi.

tiburcia
21. bře 2016

srovnávat Valco a Britax je jako srovnávat Trabant a Mercedes. Valco je dle mě ušitý hodně horkou jehlou, jak materiálně, tak i to tak vypadá. Opravdu je po chvíli vachrlatý a hodně se reklamuje (ale věřím, že jsou s ním i spokojení). Britax je vedle toho úplně jinde. Mám už druhý a za mě dobrá volba v této kategorii kočárků 😉

vashaa
21. bře 2016

Asi 4 kamarádky mají Valco a jsou moc spokojené. Já mám pro změnu Britax tříkolku (teď už druhý) a jsem maximálně spokojená, takže pak si vyber 🙂. Taky záleží, jestli ho chceš na jízdu po městě nebo do terénu. Ale i tak pro mě Britax prostě vítězí.

mislentilka
21. bře 2016

Já si ze začátku zamilovala Britax a strašně jsem ho chtěla, ale pak si ho kamarádka koupila dřív a já si s ním zkusila jet a za mě teda naprosto, ale naprosto děsný. Přišel mi hrozně nestabilní a když jsem chtěla najet třeba na obrubník, tak jsem se bála, že malého vyklopím. A navíc nejde ovládat jednou rukou, takže pro mě je tento kočárek se dvěma dětmi absolutně nemyslitelnej. Pak jsem si koupila Valco s nafukovačkama a nedám na něj dopustit, je to už můj pátý kočárek a přijde mi naprosto fantastickej. Už ho mám přes rok a nemůžu si na něj vůbec stěžovat. Krásně se dá ovládat jednou rukou, je nádherně prostornej, má super dlouhou stříšku a nikdy se mi teda nepřeklopil.